Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Εύκολη συνεννόηση μέσω viber, κανονίζουμε να βρεθούμε στον priamo στην Μεταμόρφωση. Φτάνω της στέλνω αριθμό δωματίου και μετά από λίγο χτυπάει η πόρτα. Μπαίνει μέσα και αυτό που αντικρίζω είναι ότι περίμενα πάνω κάτω από τις κριτικές που είχα διαβάσει. Πρόσωπο στον μέσο όρο και σώμα πολύ καλό. Όσο πρέπει γυμνασμένο, μου άρεσε πάρα πολύ στο σημείο της κοιλίας της. Ευγενική στην συμπεριφορά της πάρα πολύ. Κάναμε και οι δυο ντουζάκι και ξεκινήσαμε. Η συμμετοχή της στο σεξ ήταν μηδενική με μόνη εξαίρεση ότι ήξερε και έπερνε πολύ καλά στησίματα και έτσι δεν σε κούραζε καθόλου. Ειδικά στο ιεραποστολικό στήνοταν τόσο καλά που δεν χρειαζόταν να στηριχθείς καθόλου με τα χέρια σου. Γενικά δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία και έκανε ότι της έλεγες και μόνο. Δεν περίμενα βέβαια κάποιο πορνσταρικό γαμήση αλλά όχι και έτσι. Στα θετικά ότι την δεύτερη φορά που αργούσα να τελειώσω δεν είπε κουβέντα ούτε έκανε κάποιο μορφασμό. Για τα 80+ το ξενοδοχείο την επόμενη φορά θα ψάξω να βρω κάτι άλλο που να παίζει σε αυτά τα χρήματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
170
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Join.f, xlm και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2020
Πάντως κάτι δεν πρέπει να πήγε καλά ρε τύπεΧμμμ;Χμμμ;Χμμμ; γιατί το Μαράκι είναι γνωστό σε πολλούς ότι είναι κορυφή Ναι!Ναι!Ναι!
07 Ιανουαρίου, 2020
Ρε τύπε σορρυ κιόλας αλλά σε όλους οι οποίοι εγράψαν κριτική πρίν από εμένα και δεν τους άρεσε η Μαρία τους έχεις κάνει σχόλιο ότι η Μαρία είναι η καλύτερη. Μ΄αρέσει που στην από 13-04-2019 κριτική λες ότι καμμιά φορά παραμβαίνεις και το έχεις έχεις κάνει ήδη 4-5 φορές για την συγκεκριμένη κοπέλα σε άλλες κριτικές. Δεν τη θάψαμε αλλά δεν είναι και κορυφή.
08 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να σου ανταπαντήσω, μιας και θεωρώ ότι ο καθένας εδώ εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του και σίγουρα ο καθένας έχει και μια διαφορετική. Αλλά πραγματικά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ από το σχόλιο σου. Άλλωστε νόμιζα, τουλάχιστον πριν μερικούς μήνες, ότι η σχετική ενασχόληση είναι ένα hobby. Τελικά ίσως έκανα λάθος. Θέλω λοιπόν να σε ρωτήσω και αν θέλεις μου απαντάς.
1. Πως έχεις την δυνατότητα να αναφέρεσαι, μάλιστα με λεπτομέρειες που ούτε εγώ θυμάμαι, σε μια κριτική μου από 13/04/2019, την στιγμή που αυτή ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ, μαζί με με μια δεύτερη που είχα κάνει αργότερα, για λόγους που ποτέ δεν μου εξηγήθηκαν, παρότι το ζήτησα. Μάλιστα δεν μου είχε ποτέ ως τότε διαγραφεί κάποια άλλη κριτική μου.
2. Ούτε καν θυμόμουν την ημερομηνία που αναφέρεις γιατί δεν φαντάστηκα τότε ότι θα διαγραφεί, όπως και για την δεύτερη που διαγράφτηκε μαζί. Εσύ πως είναι δυνατόν να την θυμάσαι ??
3. Το γεγονός αυτών των διαγραφών μου κέντρισε το ενδιαφέρον, σε καθαρά προσωπικό επίπεδο και διαπίστωσα ότι έχουν διαγραφεί στη συνέχεια και άλλες θετικές κριτικές για την συγκεκριμένη κοπέλα. Γιατί άραγε ???
4. Αναφέρεσαι σε 4-5 παρεμβάσεις μου που πάλι αποτελούν προσωπικές μου απόψεις, όπως και οι δικές σου και σε τίποτα δεν διαφέρουν από αυτές άλλων συναγωνιστών. Δεν έχω το δικαίωμα αυτό, όπως και εσύ άλλωστε ??? Στο βαθμό που δεν προσβάλω ή επιτίθεμαι σε κάποιον ???
5. Και κάτι τελευταίο, επι της ουσίας του νήματος. Είδα την μια μόνη κριτική σου για την πολλών ετών μεγαλύτερη (+20 ??) Μάγια, να είναι καλά η γυναίκα, να καταλήγει σε βαθμολογία μεγαλύτερη από της Μαρίας. Δεν είναι κάπως αυτό ?? Αλλά είπαμε, είναι άποψη σου και είναι σεβαστή, έχω όμως το δικαίωμα να την σχολιάσω ????
08 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε άνθρωπε πας καλά? Διάβασες τι έχω γράψει? Μίλησα για κριτικές άλλων για την συγκεκριμένη κοπέλα στις οποίες έχεις κάνει σχόλιο από κάτω. Για ποιες κριτικές που έχουν διαγραφεί μιλάς? Δεν μίλησα για κριτικές δικές σου, αλλά για κριτικές άλλων που όταν γράφουν κάτι που δεν τους άρεσε εσυ αμέσως πεταγεσαι και γράφεις ότι η κοπέλα είναι κορυφή. Και ο αμέσως προηγούμενος από εμένα που έγραψε κριτική είπε ότι η κοπέλα έχει παθητική σταση, όπως το έχουν γράψει και άλλοι αυτό. Και επειδή θες μάλλον να μας τρελάνεις ορίστε το από 13/04 σχόλιο σου σε κριτική :
https://www.bourdela.com/list/discussions/review/id:72913/page:2/limit:10/
Το τελευταίο σχόλιο δικό σου δεν είναι?
Σε ότι αφορά τη Μαγιά η βαθμολογία δεν βγαίνει μόνο από την εμφάνιση αλλά και και από άλλους παράγοντες. Λοιπόν το κόστος με τη μάγια ήταν στα 50 ευρώ ενώ με την Μαρία κόστισε τα διπλάσια αφού πληρώνεις και ξενοδοχείο.Αν εσύ τη θεωρείς κορυφή δικαίωμα σου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να τη θεωρουμαι ντε καλά όλοι κορυφή. Ούτε και αν κάποιος γράφει κάτι αρνητικό για μια κοπέλα σημαίνει ότι το κάνει ύποπτα και θέλει να την χαντακωσει.
08 Ιανουαρίου, 2020
Εδώ που τα λέμε φίλε Πέτρο, έχει ένα δίκιο σε αυτό που λέει για την Μάγια! Είναι αναντίστοιχες οι βαθμολογίες σου με την ποιότητα των κοριτσιών και ο Μ.Ο. για την Μαρία δεν είναι δυνατόν να βγαίνει χαμηλότερος από την Μάγια....

Αυτά, σόρυ για την παρέμβαση και χαιρετώ! Καπέλο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5