Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 4 10
Call-Girls 5960
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Θα περιγραψω συνοπτικα τι εγινε και οποιος παει θα με θυμηθει οι κοπελλες ειναι απιστευτες. Παω να κανω ντους ερχονται μεσα και οι δυο γυμνες με κανουνε μπανιο και με πλακωνουνε στα χαδια φιλια και πιπα. Με τραβανε εξω με τα νερα χωρις να σκουπιστω με γλυψουνε απο πανω εως κατω λαιμο χερια ρογες κοιλια και με τρελλαινουνε εναλλαξ σε απιστευτη βαθεια πιπα ειδικα η Κατια παιρνει απιστευτη φοβερη πιπα. Με πιανει η Κατια απο τον σηκωμενο πουτσο μου και με τραβαει στο κρεββατι και μου λεει στα Ρωσικα θα σου σπασω τον πουτσο. Βαζει προφυλακτικο και καθεται με φορα πανω μου με γαμαει με απιστευτη δυναμη και η Αλινα προσπαθει να μου γλυψει τα αρχιδια ποσο να αντεξω σηκωθηκα και της τα εδωσα ολα στο στομα οπου πηγε και τα εφτυσε. Παω μπανιο και βγαινω εξω με κοιτανε σκυβουνε και οι δυο και μου λενε βαζε την εναλλαξ στα στοματα μας και ανοιγουνε τα στοματα τους ενω η Κατια εβαζε και τα δαχτυλα της βαθεια στο λαρυγγι της. Της κραταγα με δυναμη τα μαλλια και τον εβαζα εναλλαξ τερμα λαρυγγι ενω αυτες κανανε ηχους πνιξιματος ειχα γινει τουρμπο. Στησιμο στα τεσσερα και εναλλαξ γαμησι απιστευτες κωλαρες και οι δυο. Πολυ ξυλο στα κωλομερια τους αλυπητο βρισιμο και χυσιμο στο στομα της Αλινας. Τι αλλο να πω για αυτες τις δυο κοπελλες ευχαρες καλες στην παρεα συμπαθητικες απιστευτες στο ντουο. Οποιος δεν της παρει εχασε πραγματικα. Η Κατια ητανε πολυ καλη και μονη της οταν την ειχα παρει αλλα δεν ειχα ορεξη για πολλα πολλα. Τωρα που μιλησα μαζι της και ειδικα στο ντουο με την Αλινα που ειναι κολλητες τα σπαει. Υπεροχη και η Αλινα που την ειδα πρωτη φορα. Για μενα ενα απο τα καλυτερα ντουο του γραφειου ever.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 02, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
320€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί