Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 31 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη φορά που βρέθηκα με την Κατερίνα. Μου την σύστησε ένας γνωστός μου συναγωνιστής από Λάρισα, ο οποίος ανέβηκε Θεσσαλονίκη μόνο για την πάρτη της. Οπότε εκεί που λέω για τις φωτογραφίες ότι είναι παλιές, το έγραψα αυτό διότι δεν είχα ανάγκη να δω φωτογραφίες, μιας και την είχα δει πριν κανονίσουμε συνάντηση, στο ξενοδοχείο που μου την σύστησε ο συναγωνιστής. Μας την πήρε η Αθήνα και αυτήν, αλλά ανέβηκε Θεσσαλονίκη για τις γιορτές, οπότε είχα κι εγώ την ευκαιρία και την τύχη να βρεθώ μαζί της.

Όπως γράφω και στον τίτλο, η κοπέλα δεν είναι σαν όλες τις άλλες επαγγελματίες. Δεν κοιτάει το ρολόι συνέχεια και υπάρχει άνεση χρόνου. Αυτό να το καταλάβουν οι υπόλοιπες, αν διαβάζουν, που μην τυχόν και κάτσουν κανένα λεπτό παραπάνω, θα πάθουν υστερία. Αν με άφηνε το σύστημα, θα της έβαζα δεκάρια παντού. Και είναι διαφορετική από τις άλλες επαγγελματίες του αγοραίου έρωτος, διότι όπως μου το δήλωσε της αρέσει το σεξ πάρα πολύ και έχει κάνει το χόμπι της επάγγελμα.

Όπως έχουν αναφέρει και οι άλλοι συναγωνιστές, όντως η κοπέλα μιλάει πάρα πολύ και αυτό κάποιοι μπορεί να το κατατάξουν στα μείον, αλλά ακούει κιόλας. Δεν σε παίρνει και μονότερμα τελείως.

Στα του αγώνα τώρα. Αφού έκανε το μπανάκι της βγήκε και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και τις αγκαλιές. Μετά άρχισε τα τσιμπούκια χωρίς προφυλακτικό όπου είχε πάρει στάση προς τα μένα να μπορώ να την χουφτώνω και μου είπε ότι γουστάρει να κάθεται από πάνω. Πήρε τη στάση cowgirl και έβλεπα της βυζάρες της και την φάτσα της που η τύπισσα το γούσταρε πραγματικά και τελείωσα στο τσακ μπαμ. Λίγο ψιλοκουβέντα μέχρι να ξαναπάρει μπρος ο "Γιακουμής" ξαναρχίζουν τα κλαρίνα και πάλι ο μετροπόντικας ανέλαβε την δουλειά του, ενώ εγώ χαιρόμουν που επιτέλους γνώριζα την κοπέλα για την οποία άκουγα τόσο καιρό και δεν μπορούσα να την συναντήσω με τίποτα. Από την πολλή χαρά όμως τελείωσα λίγο άδοξα Κεφάλι σε τοίχο! και πάλι ψιλοκουβέντα όπου έμαθα σε πέντε λεπτά την ιστορία της ζωής της.

Ξανά λοιπόν κλαρίνα και cowgirl και ξανά τελείωμα.

Το Κατερινάκι είναι καψούρα και καύλα ταυτόχρονα. Σε λίγες μέρες θα ξαναφύγει Αθήνα. Α ρε Αθήνα ξελογιάστρα! Μην βγάλει κάτι καλό και η Θεσσαλονίκη. Αμέσως να της το πάρεις. Καριόληδες Αθηναίοι. σας ζηλεύω για την τύχη σας.

Η επικοινωνία με την κοπέλα είναι δύσκολη γι αυτό σας λέω από τώρα μη με ζαλίσετε με πμ για τηλέφωνα και τέτοια. Δεν το έχω ούτε καν εγώ. Το έχει δηλώσει και η ίδια ότι το πελατολόγιό της αποτελείται από λίγους και εχέμυθους και όχι από πολλούς και ότι ναναι.

Κατερινάκι είσαι έρωτας Έρωτας Ανυπομονώ για επόμενη συνάντηση Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
3 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
117
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, Nickfr, doc_lin και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2020
Καλημέρα & Χρόνια πολλά!

Μπορείς να μου δώσεις info σε πμ για το πως μπορώ να επικοινωνήσω με τη κοπέλα;
06 Ιανουαρίου, 2020
Καλησπέρα και από μένα,
πως ερχόμαστε σε ραντεβού με τη κοπελιά;
κάποιος πμ κτλ;
11 Ιανουαρίου, 2021
Πως ερχόμαστε σε ραντεβού με τη Κατερινα?
29 Μαΐου, 2022
Μπορεί κάποιος να μου στείλει το email της πμ ευχαριστώ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4