Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Call-Girls 46125
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στις πρώτες δύο κριτικές, είχα καταλήξει ότι πρωτοχρονιάτικα θα έπαιρνα την Μελίσσα. Μετά έπεσαν δύο απανωτές άσχημες και είπα να πάω σε κάτι νέο αλλά πιο σίγουρο, οπότε διάλεξα την Αλένα -> βλέπε την προτελευταία της κριτική, από μένα.

Απόψε όμως είχα τρελές καύλες. Ίσως επειδή είχα κρατήσει «νηστεία» από τις 31/12. Παίρνω τηλ την Αντζυ στις 2 παρα και όπως ήταν λογικό, οι επιλογές δεν ήταν πολλές τέτοια ώρα. Και αρχίζει να επιμένει για την Μελίσσα.

Εντέλει λέω να εμπιστευτώ την Αντζυ που με έχει «μαθει» και πάντα ασχολείται πολύ για να βρω κάποια να μου αρέσει!

Έρχεται λοιπόν η Μελίσσα. Η Αντζυ μου είπε της ζήτησε να με περιποιηθεί γιατί είμαι φίλος της. Μπαίνει μέσα και βλέπω ένα πιπίνιιιιι κοντό και σεξι.

Είμαι υποκειμενικός παιδιά. Μου αρέσουν οι αδύνατες με μέση δαχτυλίδι. Και η Μελίσσα είναι μόνο για τέτοιους παίχτες. Έχει ωραίο στήθος 2αρι φτιαγμένο, φτιαγμένα χείλη που της πάνε και κωλαρακι μινιόν. Είπε είναι 21 και όντως πρέπει να είναι κάτω από 23. Με το που έρχεται με φιλάει σταυρωτά. Τα χρήματα τα πήρε στο τέλος.

Ξεκινάει με φιλιά στο στόμα με γλώσσα που έφτανε στο λαρύγγι μου. Αγκαλιές και χάδια φουλ. GFE φουλ. Πίπα αρκετά καλή. Με ελάχιστο χέρι και προσπάθειες για deep που όμως δεν το έχει - δεν το έχω και εγώ μικρό αλλά. Η Νικα πχ τον εξαφανίζει. -

Προφυλακτικό, με καβαλάει και χοροπηδάει σαν τρελή. Πολύ καλή από πάνω. Μετά στα τέσσερα όπου στήνεται ΑΨΟΓΑ. Τουρλώνει το μικρό της κωλαρακι που είναι πραγματικά φοβερή θέα και δέχεται σφαλιάρες στον ποπό αδιαμαρτύρητα αν και δεν το παράκανα στην ένταση.

Μετά από πάνω και μετά στα πλαγια. Αρκετά στενή η τρυπουλα της αλλά την υγραίνει με λιπαντικό - εμένα δε με χαλάνε αυτά καθόλου αλλά το αναφέρω γιατί από ότι έχω δει μερικούς σας χαλάει και το κατανοώ.

Σταματάω γιατί κουράστηκα και ξεκινάει πάλι πίπα. Μετά άρχισα να τον παίζω, άρχισε να με φιλάει στο στόμα με γλώσσα λυσσασμένα και έχυσα στο μπούτι της.

Μπανιο και μετά καλό μασάζ στο πρόσωπο και μασάζ στο σώμα με συζητησουλα. Είπε είναι η πρώτη της φορά στην Ελλάδα και στο επάγγελμα αυτό. Δε με νοιάζει αν λέει αλήθεια. Το θέμα είναι πως όντως είναι πολύ μικρή σε ηλικία και φαίνεται ότι δεν έχει τρελή εμπειρία. Ωστόσο μόλις τον πάρει στο στόμα θα σε κάνει πύραυλο.

Γενικά: αδυνατουλα, κωλάρα, εύθυμη, φιλιά και πίπα φουλ, gfe, δε νομίζω να αντέχει αγριάδες.

Θα την ξαναεβλεπα; Ναι αλλά όχι άμεσα.

Δεν ξέρω τι έγινε και οι προηγούμενοι δύο απογοητεύτηκαν. Μπορεί να ήταν άσχημη μέρα - αν και όταν είσαι επαγγελματίας απαγορεύεται να έχεις άσχημη μέρα. Μπορεί να είχα καλή χημεία μαζί της ή που της μίλησε η Άντζυ. Όπως και αν έχει, καταλαβατε για τι φάση είναι το πιπίνι, θα σας πω όμως ότι όποτε άκουσα την Αντζυ, βγήκα κερδισμένος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 03, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, alpula, mysterious και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2020
Αντζυ παιδια είναι εγγύηση τελος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1