Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 7 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρώτη πορνοεξόρμηση για το 2020 και αφού αρκετά κορίτσια δεν ήταν διαθέσιμα λόγω των εορτών, επέλεξα κοπέλα με μία μόνο καταχωρημένη κριτική, κατόπιν προτροπής της ευγενικής τηλεφωνήτριας.

Η Liza είναι ένα ουκρανικό milf-next-door (ηλικίας 30+) με ελαφρώς ασιατικά χαρακτηριστά. Είναι σχετικά στρογγυλοπρόσωπη με καρεδάκι, έχει έξυπνο βλέμμα, αλλά σίγουρα δεν είναι το κορίτσι που θα σου τραβήξει την προσοχή στο δρόμο (μοντελοκυνηγοί, ψάξτε αλλού). Έχει όμως μια "ώριμη" γοητεία και ένα sexy κορμί - όχι στεγνό - με τσουπωτό κωλαράκι, piercing στον αφαλό και μικρό στήθος που δένει όμως αρμονικά με το σωματότυπό της. Έχει απίστευτα μαλακό δέρμα και περιποιημένα άκρα. Εξ αρχής σε κερδίζει με την καλή της διάθεση την οποία εύκολα σου μεταδίδει, ενώ χαμογελάει και γελάει αυθόρμητα.

Σε πλακώνει από την πρώτη στιγμή στα φιλιά, φιλιά με πάθος και αληθινά. Χρησιμοποιεί άριστα την ιδιαίτερα μακριά γλώσσα της, την οποία όταν καυλώνει βγάζει από το στόμα της, γλείφοντας τα χείλη της και αναζητώντας τη δική σου γλώσσα. Κάνει και το άλλο που εμένα προσωπικά με καυλώνει αρκετά: τσιμπουκώνει πολύ επιδέξια τη γλώσσα σου, μόλις η τελευταία βρεθεί μέσα στο στόμα της.

Όσον αφορά το άλλο το τσιμπούκι...10 με τόνο! Ξεκινάει το γλείψιμο από χαμηλά - όχι απλά γλείφει, αλλά καταπίνει τα αρχίδια - και συνεχίζει προς τα πάνω. Αφού μπογιατίσει καλά με τη μακριά έκφυλη γλώσσα της, αρχίζει μια βαθιά και υγρή πίπα με εναλλαγή ρυθμού, χωρίς χρήση χεριού, κατά τη διάρκεια της οποίας ρίχνει παιχνιδιάρικα βλέμματα. Μόλις μάλιστα ο πούτσος βγει από το στόμα της, τον γραπώνει λαίμαργα με το στόμα, χωρίς να χρησιμοποιήσει και πάλι χέρι. Έτσι καυλιάρικα περνάει και το προφυλακτικό.

Η ίδια είναι πεντακάθαρη και μοσχομυριστή (έκανε ντους πριν και μετά το σεξ), ενώ έχει ένα υπερβολικά καλοσχηματισμένο μουνάκι που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις. Ήταν από τις φορές που δεν είχα καμία αμφιβολία για τον (άκρως ερεθιστικό για εμένα) οργασμό της. Στο σεξ δεν θα αρνηθεί τίποτα, αντίθετα συμμετέχει με τρόπο που δείχνει ότι θέλει και η ίδια να περάσει καλά, ενώ είναι αρκετά ευλύγιστη, παρόλο που δεν είναι petite. Προσφέρει και cim μέσα στα 120€, αλλά τελικώς δεν κρατήθηκα και ανακουφίστηκα μέσα της, με τις ποδάρες της στους ώμους μου και τη γλωσσάρα της μέσα στο στόμα μου.

Γενικά μου άρεσε που δεν προσπαθεί να το παίξει πορνοστάρ, αλλά πηδιέται "αληθινά", με τον τρόπο που ερωτοτροπεί μια γυναίκα όχι επειδή θέλει να εντυπωσιάσει τον παρτενέρ της, αλλά επειδή θέλει να περάσουν και οι δύο καλά. Τέλος, αποκάλυψη ήταν το social το οποίο δεν προηγήθηκε, αλλά ακολούθησε το σεξ. Μετά τη δεκαετή παραμονή της στη χώρα μας, τα ελληνικά της τής επιτρέπουν να εκφράζει με άνεση τις απόψεις της που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για σκεπτόμενο και ευαίσθητο κορίτσι.

Τύποι το 2020 μου μπήκε καλά. Εύχομαι σε όλους καλά και πολλά γαμήσια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 02, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί