Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 28 10
Call-Girls 19161
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Παραμονή πρωτοχρονιάς αποφάσισα να γιορτάσω ένα μπόνους που έπιασα και έκλεισα με τον κολλητό μου Airbnb ένα ρετιρέ - Παράδεισο. Με εσωτερική πισίνα θερμαινόμενη, τζακούζι στους 38 βαθμούς για πέντε άτομα, σάουνα χαμαμ και κερασάκι στην τούρτα θέα την Ακρόπολη. Έχουμε πάει από το μεσημέρι και ψήνουμε στο μπάρμπεκιου. Τρώμε ό,τι κρέας μπορείς να φανταστείς.

Μέχρι τις 20:00 χωνεύαμε. 23:00 έχω κλείσει να έρθει η Αλένα για τρεις ώρες, έχοντας διαβάσει εδώ ότι ειναι στάνταρ για καλοπέραση. Και όντως δεν το μετάνιωσα. Πανέμορφη στο πρόσωπο, κλασάτο στυλ, σώμα πολύ καλό και ας μην είναι το πιο σφιχτό του κόσμου. Ηλικία την κάνω 28-29, όχι 24 σίγουρα αλλά και πάλι όλες κρύβουν χρόνια αυτό δε με πειράζει.

Σκάει με αυτιά λαγού και ένα κυριλέ μαύρο φόρεμα. Χαμόγελο ως τα αυτιά. Ήρθε με τη Ρουσλάνα - αυτή για τον κολλητό. Πάθανε πλάκα με το σπίτι αλλά δεν είναι γκόμενες ε; Δεν το πήραμε για να τις εντυπωσιάσουμε αλλά για πάρτη μας. Στα ηχεία του ρετιρέ έπαιζε χριστουγεννιάτικη μουσική με Frank Sinatra. Πίνουμε λίγο κρασί όλοι μαζί να σπάσει ο πάγος και μετά η Αλένα πάει για Μπάνιο ενώ με πείραζε συνέχεια. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο μου μετά και αρχίζουμε να φιλιόμαστε με έντονη γλώσσα. Ξεκινάει μια πίπα άλλο πράγμα. Αν εξαιρέσεις ότι πού και πού με πονούσε γιατί ρουφούσε αρχιδια με δύναμη, ήταν από τις πολύ καλές πίπες που μου έχουν πάρει! Της έδειξα όμως τι με πονάει και το διόρθωσε. Ξεκινάει πρώτος γύρος σεξ. Ξύλο στον ποπό όσο θες. Φιλιά συνέχεια. Στα τέσσερα φοβερή.

Το τέλος ήρθε τα μεσάνυχτα, ενώ έπεφταν τα βεγγαλικά, εγώ έχυνα στο πρόσωπο και στο στόμα της. Γίνεται να μπει καλύτερα ο χρόνος από το να εκσπερματώνεις σε ένα τόσο όμορφο προσωπάκι και να το γεμίζεις με το σπερμα σου;

Μετά κάνει μπανιο και πάμε στο τζακούζι. Της είπα ο κανονισμός του τζακούζι υποχρεώνει τις γυναίκες να μπαίνουν μέσα γυμνές. Φυσικά μου λέει. Φασωμα στο τζακούζι φοβερό και καλή συζήτηση, δημιουργήθηκε οικειότητα και σύνδεση καλή. Καυλωσα όμως αρκετά και κατά τη 01:00 της λέω να πάμε πάλι μέσα.

Δεύτερος γύρος ακόμα πιο δυνατός. Με καβάλησε και τα είδα όλα. Εναλλαγές στάσεων. Δεύτερη κατάθεση στο πρόσωπο και στο στήθος. Μετά μπανάκι μαζί, χαβαλέ μπόλικο και της είπα και τραγουδάκι παραλλαγή του let it snow

Oh the weather outside is frightful
But Alena is so delightful
Since we’ve no place to go
Let her blow, let her blow, let her blow

Βάζει τα γέλια και μου ξεκινάει πίπα στο μπανιο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 31, 2019
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
420€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Reporter, OUROBOROS και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2020
Αμα σου πω οτι δεν εσκασα απο τη ζηλεια μου, ψεματα θα ειναι. Ωραιος ο Ivan
02 Ιανουαρίου, 2020
Ωραία κριτικη,με έβαλες στη πρίζα συναγωνιστή
16 Ιανουαρίου, 2020
πολλα λικε για το ποιημα....μπραβο που περασες υπεροχα ;)
16 Ιανουαρίου, 2020
Ωραίος ο μεσιέ Ivan... Καλή δυνατή χρονιά!!!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4