Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 4 10
Call-Girls 5151
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μπήκα στο τρυπάκι με το κρύο να χωθώ σε μια φωλιά του Πριάμου και να βγάλω τα μάτια μου για κάνα τρίωρο να το απολαυσω μέρες που είναι.μιλαω με πρακτορείο μου λέει προτείνουμε Σαμπίνα Μπέλα,είναι φίλες ,γουστάρωντε και και και αλλά η Μπέλα δε μπορούσε την ώρα που ήθελα.Λεω φέρε Σαμπίνα και περνώ μετά μια άλλη μιας μην είναι φίλες χαχαχαχα

Καταρχήν να πω η κοπέλα είναι ύψος! Ωραία κατανεμημένο σώμα,αδύνατη αλλά ωραία αδύνατη,και φάτσα καύλερη και φωτεινή.
Όταν γδυθηκε τον έπαιζα λίγο μόνος...σωματαρα και έπεσε στα γόνατα και με άρχισε στη πίπα.Πολυ καλή και με προσπάθεια για dt.θελει λίγο ακόμα όμως.
Γλυφομούνι ατελείωτο και κωλο που δεν είπε όχι και σε δαχτυλοσκοπηση.ξεκινησαμε τον αγώνα κατευθείαν με ένταση.φωνες και βρισιδια αρκετά,μου έβγαζε κάτι να την ξεσκίσω...
Δύο γύροι,επιτυχημένοι απόλυτα και με ευκολία είχα και τρίτο αλλά είχα κλείσει ήδη άλλη κοπέλα για πιο μετά οπότε μην ήμουν και πτώμα.
Σαμπίνα την ξαναεπερνα με το χέρι στη φωτιά,ταίριαξαν οι χημείες μας και πολύ δυνατό μωρό,από ντύσιμο συμπεριφορά,μέχρι το σεξ που βγάζει κάτι το πολύ πρόστυχο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Metr69
Προμότορας
201
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, eridon1877, james034 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2019
Ρε παίδες αυτή δεν είναι η πολινα από το gde που είχαι και κάτι φωτο που έκανε σπαγγατο;;
31 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι η Πολινα του gde ειναι.Τη πηρα περσι.Μετρια εμφανιση,μετριες υπηρεσιες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2