Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 244 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ομολογώ ότι μια πρόσφατη (προ-προηγούμενη) αρνητική κριτική - όχι κακοπροαίρετη κατ'εμέ - με παρακίνησε να δω την Αννούλα. Οξύμωρο θα μου πείτε. Και όμως! Μου έκανε εντύπωση ότι πολλοί έσπευσαν να την υπερασπιστούν, ενώ βρήκα σχεδόν χαριτωμένο τον τρόπο που η ίδια επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Δεν θα κουράσω, μιας και η καρτέλα των κριτικών είναι υπερπλήρης. Πρόσωπο όχι άσχημο. Παιχνιδιάρικο θα έλεγα. Το σώμα το βλέπετε στις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στο νήμα της. Σχολαστική με την καθαριότητα, φροντίζει να το βλέπει και ο πελάτης. Ευγενική, άνετη και φιλική. Απίστευτα μαλακό δέρμα, φανερά περιποιημένο, με μία λέξη, βελούδο. Τα νύχια της (για τα οποία είχε γίνει αναφορά στην κριτική που λέγαμε) ήταν βαμμένα, όχι από manicurist, αλλά σίγουρα φροντισμένα. Πανέμορφα στήθη με καλοσχηματισμένη ρώγα που έμεινε κάγκελο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στα του αγώνα λοιπόν. Επιγραμματικά σημειώνω τα εξής:

Μεγάλη προθυμία να ικανοποιήσει: ό,τι γουστάρεις, όπως γουστάρεις (μόνο δάκτυλο στο κωλαράκι δεν θα βάλετε). Σε έχει πασά. Πολύ φυσικές οι αντιδράσεις της, μετρημένες και αισθησιακές. Όταν την έγλειφα με χάιδευε τρυφερά με τα πόδια της, κάτι που ως ποδολάγνος εκτίμησα ιδιαίτερα. Φιλία παθιασμένα και συνεχή, που γίνονται ακόμα πιο έντονα όσο η καύλα τροφοδοτεί το πάθος και αντίστροφα. Και τέλος....μια από τις καλύτερες πίπες της αγοράς. Το βαθύ λαρύγγι 1 ,2 και 3 μαζί. Ούτε ο Copperfield δεν εξαφανίζει έτσι: άφαντος ο πούτσος! Και σάλιο φουλ. Μόλις, δε, της είπα ότι γουστάρω, πλημμυρίσαμε. Έσταζαν τα αρχίδια μου κυριολεκτικά!

Η Άννα καυλώνει, χύνει (το επιδιώκει), είναι ερωτική, παθιάρα και γουστάρει αυτό που κάνει. Αν ψωνίζετε αποκλειστικά καλλονές από την Αγία Πετρόυπολη ή δεν μπορείτε αν η παρτενέρ σας δεν έχει τη φινέτσα της Catherine Deneuve και τη σαγήνη της Eva Green (κάποιες φορές το θέλω και εγώ αυτό), ίσως δεν ικανοποιηθείτε. Η Άννα είναι ένα καλό, λαϊκό παιδί που λατρεύει το σεξ και το κάνει πάρα πολύ καλά. Είναι αυτό αρκετό; Ω ναι, κάποιες φορές είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.424
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, company of heroes tho και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2019
Είμαι εγώ ο κακός που της έκανα την κακή κριτική που μου την έπεσε το μισό σάη...
Χαίρομαι που είδε κάποιος επιτέλους οτι δεν ήταν κακοπροαίρετη η κριτική αλλά στην ουσία συμβουλές προς βελτίωση (Τις οποίες και δεν εκτίμησε αλλά οκ, δεν μπορούν όλοι να εκτιμήσουν).
Η κοπέλα είναι κορυφή στο σεξ και αν προσέξει και τα υπόλοιπα δεν θα κλείνει μπούτι Ναι!Ναι!Ναι!
καλά να περνάτεΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης
J
Jimaris2019gr
20 Δεκεμβρίου, 2019
To the point! Σαφής και κατατοπιστικότατος...
20 Δεκεμβρίου, 2019
H Αννα ειναι αυτο ακριβως οπως το περιγραφεις στη κριτικη σου φιλε!!!Προσκύνημα συμφωνουμε απολυτα εισαι πολυ ακριβης στη περιγραφη σου Over all..
22 Δεκεμβρίου, 2019
Αχ αυτή η Catherine!!
Άψογη κριτική φίλε, ήσουν απόλαυση ξανά!!
07 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το τηλεφωνο της Αννας;
07 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φίλτατε μόλις της στείλεις μήνυμα εδώ στο μπου σου το στέλνει
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6