Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 26 10
Call-Girls 23274
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Θέλοντας να ξεχάσω το φιάσκο της 17/12/19 με τη Liza, είπα να επιλέξω κάποια που έχει αρκετές καλές κριτικές για να είμαι σίγουρος.

Επιλέγω την Rachel λοιπόν. Έρχεται στην ώρα της, χαμογελαστή και με φιλάει στο μάγουλο.

Πρόσωπο: απλά χαριτωμένο. Αμακιγιάριστη, κάτι που δε με χαλάει. Μακρύ ωραίο ξανθό μαλλί, girl next door,δεν τρελάθηκα αλλά το χαμόγελο σε κέρδιζε. Ήταν ζεστό και φιλικό, όχι επαγγελματικό.

Σώμα: 8. Ωραίο βυζί, πολύ καλή δουλειά από τον πλαστικό χειρούργο, πολύ καλό και στην αφή, ωραία πόδια και κώλος, δεν είχε κοιλιά ή περιττά κιλά πουθενά αν και όπως μου είπε δε γυμνάζεται. Αυτό που παρατήρησα μόνο όταν την είχα στα 4 είναι ότι το πάνω μέρος είναι ίσο με τα πόδια της και την χάλαγε λίγο στα 4. Συνολικά όμως, το σώμα πολύ καλό.

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ήταν η απόλυτη GFE. Με φιλούσε στο στόμα σαν να είναι η κοπέλα μου και μάλιστα το επεδίωκε το φιλί στο στόμα περισσότερο από μένα. Γούσταρε όπως μου είπε και σφαλιαρίτσες στο κωλαράκι οπότε έφαγε μερικές. Αρκετή ώρα σεξ, ακόμα και όταν καταλάβαινα ότι πόναγε έκανε υπομονή και δε διαμαρτυρόταν, ούτε ίχνος "όχι αυτό" ή "όχι το άλλο".

Τελείωσα στο στήθος της. Μετά, είχαμε ωραία συζήτηση. Καπνίζει, που δε μου αρέσει, αλλά ρώτησε για να καπνίσει και επειδή το εκτίμησα της είπα στο σαλόνι μπορεί και της έφερα τασάκι. Λίγο σόσιαλ, ξέρει ελάχιστα αγγλικά αλλά το παλεύει και εγώ γέλασα μιλώντας λίγο μαζί της με google translate..

Πολύ ευγενικό κορίτσι, δεύτερο γύρο δεν ήθελα καθώς απολάμβανα τα χάδια και τη συζήτηση, την έβαλα να μου κάνει μασάζ και έκανε ένα μασάζ που με πήρε ο ύπνος παιδιά. Με ξύπνησε επειδή ροχάλιζα Σπασίκλας Σπασίκλας με χαλάρωσε και με πήγε σε άλλο επίπεδο πριν τον ύπνο.

Αν θες την Barbie ή PSE, θα πας αλλού. Την προτείνω ανεπιφύλακτα όμως για GFE, χάδια και για να έχεις μία γυναίκα που σέβεται το χρόνο σου τα χρήματά σου και της αρέσει να κάνει έρωτα και όχι σεξ όπως μου είπε. Σηκώνει και την αγριάδα με χαστουκάκια αλλά το "μπαμ μπαμ μπαμ" PSE δεν είναι το αγαπημένο της.

Εύχομαι να βοήθησα, αδέρφια, γιατί και εσείς με τις κριτικές σας με έχετε βοηθήσει άπειρα να αποφύγω πολλές φόλες.

Καλές γιορτές να έχουμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, petergsp, kwstasxat και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού