Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 136 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ημερομηνια ενδεικτικη η συναντηση εγινε περιπου 2 μηνες πριν. Πολυ ευκολη συνεννοηση με 2, 3 μηνυματα και 5 λεπτα πριν την συμφωνημενη ωρα ηρθε.
Ανοιγοντας την πορτα και επειδη η προσδοκιες ηταν πολυ χαμηλες ανακουφιστηκα την περιμενα ποιο μεγαλης ηλικιας και ασχημουλα αλλα τελικα φανηκε οκ δηλαδη αρκετα συμπαθητικο προσωπο ισως λιγο μεγαλουτσικη μυτουλα αν θυμαμαι και καλα και χαμογελαστη ολα οκ εχουμε παρει και εχουμε παρει μπαζα οποτε περναει ανετα, φορουσε ενα κοκινο εφαρμοστο φορεμα και κοκκινες γοβες και ντυμενη το κορμι μου φαηκε μια χαρα. Καθομαστε να πουμε δυο κουβεντες πινοντας λιγο κρασι ευγενικη χαμογελαστη και ζουζουνιαρα αλλα το κλασκο της ελληνιδας ιεροδουλης εχω μια αποψη για τα παντα τα χω κανει ολα στη ζωη μου κλπ, αλλα οχι σε κουραστικο σημειο παει απο μονη για μπανιο χωρις προτροπη βγαινει με την πετσετα και μου λεει αντε ελα στο κρεββατι.
Βγαζοντας την πετσετα το κορμι της δεδομενου οτι δεν ειναι και πιτσιρικα ειναι αρκετα καλο και λεπτο με εξαιρεση το μεγαλο πεσμενο στηθος που ομως εχει φαση να ασχολησει μαζι του, γενικοτερα πολυ δοτικη , καυλιαρα και βιτσιοζα αλλα πεφτει τοσο με τα μουτρα του τυπου κανω τα παντα και θα σου κανω τα παντα που η λυσσα αυτη βγιαζει μια βιασυνη ρε παιδι μου και ενα αγχος πανω στη φαση. Προκαταρτικα κομπλε σε φιλαει παντου απο λαιμο στηθος αρχιδια , πιπα καλη αλλα οπως ειπα λιγο λυσασμενη και βιαστικη με πολυ γρηγορο ρυθμο ,προγυλακτικο καβαλησε απο πανω με καλο ρυθμο και σαν γινικη εικονα φαινεται και ιδια να γουσταρει το σεξ πολυ , γυρισμα στα 4 καλο στησιμο αλλα κουνιοταν αυτη εσπρωχνα κι εγω δεν μπουρουσαμε να βρουβε ταυτοχρονο ρυθμο και ετσι δεν ηταν πετυχημενο , γυσριμα ιεραποστολικο και καπου εκει μετα απο κανα 40λεπτο ηρθε το τελος και 2 γυρος δεν επαιξε.
Μπανιο δεν εκανε μετα γιατι βιαζοταν να παει στον επομενο ειπε και θα εκανε εκει αλλα ενω ειχαμε κανενα εικοσαλεπτο ακομα εκατσε και δεν εφυγε!!! Παντως οσο μπορεσα να αντιληφθω ηταν καθαρη χωρις περιεργες οσμες κλπ
Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν που δεν ηταν φρεσκοηυρισμενα τα ποδια της και λιγο γρατζουνουσαν
Γενικα ηταν μια ικανοποιητικη συναντησηαλλα θα την ξανασυνατουσα αν ηταν ποιο χαμηλη η τιμη, στα 80 υπαρουν πολλες επιλογες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 06, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί