Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 17 10
Call-Girls
82081
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Κάνοντας τον σεξοδιαστροφικό μου απολογισμό στο τέλος του έτους δεν θα πρεπε να ξεχάσω να αφιερώσω λίγες γραμμές
στην απόλυτη σταρ. Η συνενόηση έγινε μέσω viber για ραντεβού μεσημεράκι στη Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό.
Το ξενοδοχείο στην περιοχή του σταθμού το επέλεξε η ίδια όπου είχε κι άλλα ραντεβού και για να μην την
ταλαιπωρήσω το επισκέφτηκα... Η αγωνία μεγάλη για να την ξανασυναντησω για πολλοστή φορά (1η φορά μετά το makeover).
Το ξενοδοχείο φουλ κι εγώ να περιμένω στη ρεσεπσιον μπας κι ελευθερωθει καποιο δωματιο αλλιως χανεται το ραντεβου...
Από τύχη βρήκα την τελευταία στιγμη και μπήκα για ένα γρήγορο ντουζάκι πριν έρθει η γυναικάρα.
Άκουσα απο μακρυά στο διαδρομο τις τακουνάρες της και περιμενα τον χτύπο της πόρτας...
Μπάινει χαμογελαστή και μετά τις πρώτες φιλοφρονήσεις μπαίνει για ντουζάκι κι επιστρεφει για το έργο...
Σαν πρώτη εντύπωση μετά το makeover την είδα πιο αδυνατισμένη και ότι έγινε πολύ καλή δουλειά απο τον πλαστικό στο στήθος.
Με την Έλενα μπορείς να εκπληρώσεις οποιαδήποτε επιθυμία σου στο σεξ.
Όταν κάνει πίπα και σε κοιτάει μ αυτες τις υπέροχες ματάρες χάνεσαι....
Πάιρνει πρωτοβουλίες και θέλει να περάσεις καλά. Δεν θα τελείωνε η ώρα αν δεν δοκίμαζα τον ΚΩΛΟ.
Της ζήτησα απο την αρχή να τελειώσω μια φορά και καλή κι
αυτό έγινε... Τελείωσα στις υπέροχες βυζάρες της...
Σαν φαντασίωση θα θέλα να την δοκιμάσω σε ντουέτο με ένα cg ανάλογης καύλας .
Κι όποιος αντέξει...
Καλές γιορτές σε όλους...
Γαμάτε όσο προλαβαίνετε...
στην απόλυτη σταρ. Η συνενόηση έγινε μέσω viber για ραντεβού μεσημεράκι στη Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό.
Το ξενοδοχείο στην περιοχή του σταθμού το επέλεξε η ίδια όπου είχε κι άλλα ραντεβού και για να μην την
ταλαιπωρήσω το επισκέφτηκα... Η αγωνία μεγάλη για να την ξανασυναντησω για πολλοστή φορά (1η φορά μετά το makeover).
Το ξενοδοχείο φουλ κι εγώ να περιμένω στη ρεσεπσιον μπας κι ελευθερωθει καποιο δωματιο αλλιως χανεται το ραντεβου...
Από τύχη βρήκα την τελευταία στιγμη και μπήκα για ένα γρήγορο ντουζάκι πριν έρθει η γυναικάρα.
Άκουσα απο μακρυά στο διαδρομο τις τακουνάρες της και περιμενα τον χτύπο της πόρτας...
Μπάινει χαμογελαστή και μετά τις πρώτες φιλοφρονήσεις μπαίνει για ντουζάκι κι επιστρεφει για το έργο...
Σαν πρώτη εντύπωση μετά το makeover την είδα πιο αδυνατισμένη και ότι έγινε πολύ καλή δουλειά απο τον πλαστικό στο στήθος.
Με την Έλενα μπορείς να εκπληρώσεις οποιαδήποτε επιθυμία σου στο σεξ.
Όταν κάνει πίπα και σε κοιτάει μ αυτες τις υπέροχες ματάρες χάνεσαι....
Πάιρνει πρωτοβουλίες και θέλει να περάσεις καλά. Δεν θα τελείωνε η ώρα αν δεν δοκίμαζα τον ΚΩΛΟ.
Της ζήτησα απο την αρχή να τελειώσω μια φορά και καλή κι
αυτό έγινε... Τελείωσα στις υπέροχες βυζάρες της...
Σαν φαντασίωση θα θέλα να την δοκιμάσω σε ντουέτο με ένα cg ανάλογης καύλας .
Κι όποιος αντέξει...
Καλές γιορτές σε όλους...
Γαμάτε όσο προλαβαίνετε...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2019
μήπως μπορείς να μου στείλεις τον αριθμό?
P
panulsp
27 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Στελνεις πμ στην ιδια και στο δινει φιλε μου...
doc_lin
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2