Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 27 10
Call-Girls
67199
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Δευτέρα βράδυ και η ανάγκη για μια ωραία νεανική παρέα έχει βαρέση κόκκινο ,τηλ λοιπόν στο γραφείο των αγγέλων όπου η φίλη μου Άντζυ μου προτείνη ένα διπλό με Ινέσα και Αλίσα.Αφήνω υποσχετική για αυτό στο μέλλον και διαλέγω Αλίσα αφού μου έκανε κλικ από τις φώτο του σάιτ.Η κοπέλλα έφτασε στην προκαθορισμένη ώρα και για πρώτη φορά [στην Ελλάδα] είδα μια καλοντυμένη έσκορτ ,μαλλιά αλογοουρά [τρελαίνομαι]σακάκι γυναικείο μαύρο, πουκάμισο, τζήν παντελόνι, μέσα σε μπότες,εύγε.Μπήκε σίγουρη και αεράτη με ένα πεταχτό φιλή και πρώτη δικιά μου εντύπωση ότι έχω να κάνω με ένα θηλυκό ζαρκάδι ,βούρ λοιπόν στο κυνήγι.Κουβέντα λοιπόν με σηνοδεία κόκκινου κρασιού ,μουσική τζαζ και αρκετή συζήτηση σε πολλή καλά αγγλικά όχι τόσο για να ροκανίση χρόνο όσο για να σε γνωρίση,η όλη φάση μου θύμιζε την αποπλάνηση μιας φοιτήτριας που γνώρισα και όχι κάτι το πληρωμένο και αυτό με άναβε ακόμα περισσότερο.Το χρονόμετρο όμως είναι αμείλικτο και άρχισα να της βγάζω ένα ένα τα ρούχα .Όταν έμεινε εντελώς γυμνή κάθησα να θαυμάσω ένα σφιχτοδεμένο σώμα με δυο μικρά στηθάκια αλλά μια ρόγα που συναντάς μόνο σε κορίτσια στην εφηβεία ,αρχίσαμε να φιλιόμαστε πλέον με γλώσσα θέλωντας ίσως ο ένας να ρουφήξη τον άλλο .Η Αλίσα κατέβηκε πιο κάτω αρχίζωντας ένα στοματικό φιλότιμο αλλά χωρίς να το κατέχη ,δεν πειράξη.Δοκιμάσαμε διάφορες φάσεις στο σεξ όπου όχι μόνο ακολουθή αλλά καυλώνη απίστευτα και ανταποδίδη ,γουστάρη να παίξη [σαν θηλυκό μικρό ζαρκάδι άλλωστε]να πίνη τα ποτάκια της και να πηδιέται, για αυτό επιστράτευσα και την βοήθεια ενός δονητή όπου και της άρεσε και την έφταξε και δοκιμάσαμε ένα dp.Το τέλος ήρθε στο στόμα της και αποχώρηση για το μπάνιο.Τό κυνήγι λοιπόν τελείωσε χωρίς ίσως να καταλάβω ποιος ήταν ο κυνηγός και ποιο το θήραμα αφού παίχτηκαν σκηνές που δεν περιγράφονται όλες με λόγια αλλά με εικόνες .Σίγουρα θα την ξαναδώ σε αυτό το τουρ και σε άλλα επόμενα της, εάν βρίσκομαι Ελλάδα .Σας την προτείνω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
350€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2019
Η φωτογράφηση της όμως μπορώ να πω με φάτσα κάρτα το εργαλείο αξίζει ένα μπράβο.
G
GeorgeKoukou1
18 Δεκεμβρίου, 2019
Κώλο πήρες ή μόνο δονητή έβαλες?
hard_rocker
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2