Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 32 10
Call-Girls 60364
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ο τίτλος της επικεφαλίδας ήταν αυτό που είπα όταν με φίλησε φεύγοντας και χαϊδεύοντας τον πουτσο μου του είπε sweet dreams. Αφού λοιπόν είπα το τέλος της ταινίας, μετά από αυτό το ωραίο spoiler, πάμε στην αφετηρία.

Καυλωμενος σήμερα. Βλέπω νέα κριτική για το κορίτσι. Παίρνω τηλέφωνο στο πρακτορείο. Για καλή μου τύχη ήταν διαθέσιμη. Έρχεται την ώρα που την ζήτησα. (Νομίζω 5 λεπτά νωρίτερα) έκατσε έκανε τσιγάρο αφού ζήτησε άδεια, μου μίλησε λίγο, μη φανταστείτε για να φάει χρόνο. Με το που κάνει το τσιγάρο μπαίνει στο μπανιο. Βγαίνει και ήμουν καυλωμενος.

Πρόσωπο: σαν καρτούν. Αλλά από αυτά τα όμορφα καρτούν. Ποιος δε θα πήδαγε και δε θα παντρευόταν ένα όμορφο σεξι καρτούν; Γερο-μύστης Όταν ήμουν πιτσιρικάς, άλλωστε, Πέμπτη δημοτικού, ο πρώτος μου έρωτας ήταν η Τζεσικα Ράμπιτ Σπασίκλας
Σώμα: ΑΨΟΓΟ. Βυζι πολύ καλή δουλειά, κωλάρα, πρώτη μου φορά έκανα σεξ με κοπέλα που είχα piercing στα γεννητικά όργανα, στα βυζια τα έχει βγάλει παιδιά, αν είχε.

Πίπα πολύ καλή. Υγρή και βαθειά αλλά όχι deepthroat. Έκατσε στο κρεβάτι με έστησε όρθιο και το δούλευε ακούραστα. Την πήρα σε όλες τις στάσεις. Μόνο παράπονο ότι δε στηνόταν όπως πρέπει στα τέσσερα παρα μόνο μετά από δική μου υπόδειξη. Πολύ στενή και μπορεί να πονούσε. Δεν έχει και σημασία δεν είμαι γιατρός. Σημασία έχει ότι ήταν άψογη κι έκανε ότι της ζητούσα. Αγκαλιές φιλιά φουλ, το piercing στη γλώσσα της όποτε έπαιζε μέσα στη γλώσσα μου τρελαινόμουν.

Πρέπει να το κάναμε πάνω από μισή ώρα. Ξύλο στον ποπό δέχεται αν δεν το παρακάνεις. Τέλειο το μαλλί της αλλά φυσικό εξτένσιον, οπότε δεν είναι για πολλά τραβήγματα.

Τελείωσα στο στήθος της. Πολύ φιλική, σε ενθαρρύνει λεκτικά και με συμπεριφορά, πολύ καλό σοσιαλ επίσης πριν και μετά το σεξ, με έκανε και μπανιο.

Θα ξαναπηγαινα μαζί της; Σίγουρα.

Και στα δικά σας Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 16, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparovicz, alpula, palamas και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού