Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 89 10
Call-Girls
260297
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Συνάντηση με την Άννα στο Μπιλ πριν λίγο καιρό. Διάβαζα αυτά που γράφουν οι συναγωνιστές κ ήθελα να την συναντήσω. Παίρνω δωμάτιο στέλνω αριθμό κ 3 λεπτά μετά χτυπά η πόρτα.
Βλέπω την Άννα, ηλικιακά κοντά στα 45-50, αλλά ταλαιπωρημένη αρκετά. Το κορμί καλό αλλά χαλαρό λόγω ηλικίας. Τα έβαλα όλα στο πίσω μέρος του μυαλού μου γιατί ήθελα να την δω σε δράση. Και ειλικρινά ΔΕΝ απαγοητευτηκα. Η γυναίκα ζει για τον πουτσο. Γουστάρει να γαμιεται όπως θέλει ο άντρας που είναι μαζί της. Το τσιμπούκι της επικο. Ίσως η καλύτερη πίπα που μου έχουν πάρει ποτέ. Βαθιά,υγρή, με τρελο παίξιμο της γλώσσας. Πεντακάθαρη όταν την γλείφεις, νον-στοπ γλωσσοφιλα, βυζάρες για παιχνίδια. Το μουνακι της σχετικά στενό ενώ η κωλοτρυπίδα της φιλόξενη κ με ωραία αίσθηση. Αφού τα γάμησα κατά δύο αφεθηκα κ με τελείωσε με το στόμα κ πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει κ να φρεσκαριστει.
Ανάψαμε τσιγαρακι κ πριν τελειώσω το δικό μου με είχε ξανά στο στόμα κ απολαμβανα την απίθανη πίπα της. Την άφησα να το κάνει για ώρα σφαλιαριζοντας τον κωλο της κ χώνοντας δύο δάχτυλα στην μουναρα της που είχε γίνει μούσκεμα. Μ έφτασε στο όριο να χύσω κ την σταματησα γιατί ήθελα να την γαμησω ξανά. Προφυλακτικό κ εναλλαγές από ιεραποστολικό σε πλαγιαστο κ κατάληξη σε απίθανο στήσιμο στα 4, το πρόσωπο της στα μαξιλάρια κ μετά από 2-3 λεπτά ένα υπέροχο χύσιμο στα
κωλομερια της με πολλή ένταση.
Βλέπω την Άννα, ηλικιακά κοντά στα 45-50, αλλά ταλαιπωρημένη αρκετά. Το κορμί καλό αλλά χαλαρό λόγω ηλικίας. Τα έβαλα όλα στο πίσω μέρος του μυαλού μου γιατί ήθελα να την δω σε δράση. Και ειλικρινά ΔΕΝ απαγοητευτηκα. Η γυναίκα ζει για τον πουτσο. Γουστάρει να γαμιεται όπως θέλει ο άντρας που είναι μαζί της. Το τσιμπούκι της επικο. Ίσως η καλύτερη πίπα που μου έχουν πάρει ποτέ. Βαθιά,υγρή, με τρελο παίξιμο της γλώσσας. Πεντακάθαρη όταν την γλείφεις, νον-στοπ γλωσσοφιλα, βυζάρες για παιχνίδια. Το μουνακι της σχετικά στενό ενώ η κωλοτρυπίδα της φιλόξενη κ με ωραία αίσθηση. Αφού τα γάμησα κατά δύο αφεθηκα κ με τελείωσε με το στόμα κ πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει κ να φρεσκαριστει.
Ανάψαμε τσιγαρακι κ πριν τελειώσω το δικό μου με είχε ξανά στο στόμα κ απολαμβανα την απίθανη πίπα της. Την άφησα να το κάνει για ώρα σφαλιαριζοντας τον κωλο της κ χώνοντας δύο δάχτυλα στην μουναρα της που είχε γίνει μούσκεμα. Μ έφτασε στο όριο να χύσω κ την σταματησα γιατί ήθελα να την γαμησω ξανά. Προφυλακτικό κ εναλλαγές από ιεραποστολικό σε πλαγιαστο κ κατάληξη σε απίθανο στήσιμο στα 4, το πρόσωπο της στα μαξιλάρια κ μετά από 2-3 λεπτά ένα υπέροχο χύσιμο στα
κωλομερια της με πολλή ένταση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2019
Μηπως εχουμε τηλεφωνο;;; Στειλτε p.m!!!
S
SailorJerry
14 Δεκεμβρίου, 2019
και γω θα ηθελα τηλ αν δεν σου ειναι κοπος..
C
constant
15 Δεκεμβρίου, 2019
Δεν βρισκο το τηλςφωνο της στην σελιδα με τις ελευθερες "τουριστριες" χαχαχα αν θελεις στειλε μου το τηλεφωνο της...μονο και μονο για τη πιπαρα της
T
tsakmbam52
15 Δεκεμβρίου, 2019
Η καλύτερη έως τώρα για μένα ..vfm που λενε εδώ τα γεροξεκούτια.
Kinkey
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4