Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 10 10
Call-Girls
7387
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πηγαίνοντας για Πρίαμο μεταμόρφωση κλήση απτό δρόμο στο γραφείο και η κοπέλα στο τηλέφωνο μου πρότεινε Λεα
Τσεκαρω στο δρόμο φωτογραφίες,και κλείνω μπαμ.
Μέχρι να πάρω δωμάτιο να κάνω το ντουζακι μου και να σταθώ για λίγο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη τν , έφτασε.
Το συγκεκριμένο γραφείο ποτέ δε μου έχει τύχει καθυστέρηση και στο θέμα χρόνων τους βγάζω το καπελο.
Λοιπόν η Λέα τώρα, απτις φωτό είναι πιο απλη.
Όχι άλλος ανθρωπος,αλλά πιο απλή.λιγο πιο φουσκωμένα χειλάκια θα έλεγα,μαλλί πολύ ωραίο.
Δεν ήρθε βαμμένη αλλά περιποιημένη ηταν.
Ντύσιμο παντελόνι κολητο τελείως στο κωλο και από κάτω 12 πόντο που έμεινα λίγο μαλακας όταν πέρασε μέσα γιατί της λέω καλά πως ανέβηκες με αυτά???
Και μου δείχνει στη τσάντα της κανονικές γόβες,αλλά μου λέει αυτά μου τα έκαναν δώρο στην είσοδο κατω
///Το έμαθα και αυτό μετά///
Τώρα στο σερβίρισμα η κοπέλα σε μένα ήταν άψογη, πίπα που της άρεσε να γλύφει,με έστηνε αυτή και με πιπωνε.
Όταν τη δυνάμωνε με άκουγε και ξανάεριχνε Ρυθμό,ματιές συνέχεια.
Γλυφομούνι αρκετό στο απαλό μουνακι της,δαχτυλακια ωραία πάνω κάτω,μαύρο πεντικιούρ κάτω που της έβγαλα τα ψηλοτάκουνα και τα χαζευα παίζοντας...
Έγιναν δύο γύροι,με ενδιάμεσο μασάζ και πίπα πάλι.
Έφυγε στην ώρα της με χαμόγελο,και εγώ επίσης .
Τσεκαρω στο δρόμο φωτογραφίες,και κλείνω μπαμ.
Μέχρι να πάρω δωμάτιο να κάνω το ντουζακι μου και να σταθώ για λίγο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη τν , έφτασε.
Το συγκεκριμένο γραφείο ποτέ δε μου έχει τύχει καθυστέρηση και στο θέμα χρόνων τους βγάζω το καπελο.
Λοιπόν η Λέα τώρα, απτις φωτό είναι πιο απλη.
Όχι άλλος ανθρωπος,αλλά πιο απλή.λιγο πιο φουσκωμένα χειλάκια θα έλεγα,μαλλί πολύ ωραίο.
Δεν ήρθε βαμμένη αλλά περιποιημένη ηταν.
Ντύσιμο παντελόνι κολητο τελείως στο κωλο και από κάτω 12 πόντο που έμεινα λίγο μαλακας όταν πέρασε μέσα γιατί της λέω καλά πως ανέβηκες με αυτά???
Και μου δείχνει στη τσάντα της κανονικές γόβες,αλλά μου λέει αυτά μου τα έκαναν δώρο στην είσοδο κατω
///Το έμαθα και αυτό μετά///
Τώρα στο σερβίρισμα η κοπέλα σε μένα ήταν άψογη, πίπα που της άρεσε να γλύφει,με έστηνε αυτή και με πιπωνε.
Όταν τη δυνάμωνε με άκουγε και ξανάεριχνε Ρυθμό,ματιές συνέχεια.
Γλυφομούνι αρκετό στο απαλό μουνακι της,δαχτυλακια ωραία πάνω κάτω,μαύρο πεντικιούρ κάτω που της έβγαλα τα ψηλοτάκουνα και τα χαζευα παίζοντας...
Έγιναν δύο γύροι,με ενδιάμεσο μασάζ και πίπα πάλι.
Έφυγε στην ώρα της με χαμόγελο,και εγώ επίσης .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί