Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 12 10
Call-Girls
8209
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετα απο προτροπη του Αγγελου της κρυφης δυναμης του πρακτορειου πηρα την Στελλα. Εμφανιση στο δωματιο πολυ ωραια ντυμενη πολυ περιποιημενη και με ωραιο προσωπο για τα γουστα μου. Φιλι με γλωσσα ευχαριστος χαρακτηρας συμπαθητικη και συνειδητοποιημενη γιατι ηρθε. Μετα το φιλι λιγη ομιλια και μπανακι. Ωραιο σωματακι με δυαρι βυζι στητο πλακα κοιλια ωραια ποδια κανονικο κωλο. Πολλα χαδια και φιλια με γλωσσα. Πιπα καλη αλλα θελει ακομη πολυ δουλεια. Πολυ καλη στο γαμησι δεκτικη και πολυ θερμη. Καυλωνει πολυ να την γλυφεις στην κλειτοριδα της που εχει εκπληκτικο μουνακι σαν παρθενας. Αυτο ειναι το ποιο δυνατο της σημειο μαζι με οτι μοσχομυριζει παντου. Δεχεται σφυροκοπημα σε ολες τις στασεις και κανει οτι της πεις χωρις καμμια αντιρηση εκτος πρωκτικου. Μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι ενω την ειχα χυσει στο προσωπο με περιμενε να της πω εγω ποτε να παει στο μπανιο. Το ιδιο εκανε και με τα σχοινια που την ειχα δεσει που οταν τελειωσαμε το γαμησι περπατουσε περα δωθε με αυτα και περιμενε εγω να της πω ποτε να τα βγαλει. Εαν εχει τον καταλληλο παρτενερ η δασκαλο θα πεταξει. Πολυ καλο εργαλειο με μονο μειονεκτημα την πιπα. Ολα τα αλλα ειναι συν.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 04, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2019
Ωραίος παίχτη! Αυτό με τα σχοινιά πως το οργανώνεις; Υπάρχει κάποια συνεννόηση από πριν με το γραφείο; Θεωρείται extra; Ο εξοπλισμός είναι δικός σου να υποθέσω...
B
BobieS
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1