Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 10 10
Call-Girls 7361
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Παίρνω τηλέφωνο yourangels. Το σηκώνει η Αντζη. Της ζητάω να μου προτείνει κάποια που δεν έχω δοκιμάσει και μου προτείνει 2-3, επιλέγω την Lea. Βλέπω έχει μόνο δύο κριτικές αλλά είναι πολύ καλές και οι δύο οπότε λέω ΟΚ, και η Άντζη μόνο διαμάντια μου στέλνει.

Έρχεται στην ώρα της. Μπαίνει αεράτη και χαμογελαστή. Με φιλάει και συστήνεται, μπαίνει στο μπανιο. Βγαίνει γυμνή και επίτηδες όχι καλά σκουπισμένη. Πάμε στο κρεβάτι.

Φαίνεται ότι η πίπα της αρέσει πολύ. Ωστόσο στον ενθουσιασμό της βάζει δόντι αλλά η κοπέλα κάθε 5 λεπτά με ρωτούσε αν κάνει κάτι που δε μου άρεσε και την διορθωνα, άψογη συμπεριφορά. Εντέλει κατέληξε εκεί που το «ηθικό» ήταν πεσμένο να το ανορθώσει 100%. Ενώ μου έχει σηκωθεί κανονικά συνέχισε την πίπα γιατί της είχα πει ποσο μου αρέσει... σταματούσε και με φιλούσε στόμα και στήθος, μετά συνέχιζε.

Όταν δεν άντεχα μου φοράει προφυλακτικό. Βάζει λίγο σάλιο (όχι ζελέ) και μπαίνω... μου είπε τρελαίνεται στα 4. Την παίρνω στην ιεραποστολική στάση. Μετά στα 4 όπου έδωσε ρέστα. Κουνιόταν πάνω στον πουτσο μου σαν τρελή Κατσικογάμης ο ποπός της έφαγε πολύ ξύλο μέχρι που της τον κοκκινισα...

Μετά στα πλάγια, μετά πάλι στα 4 ώσπου βγάζω το προφυλακτικό και αρχίζω να τον παίζω. Λες και το ήξερε, σκύβει και βγάζει τη γλώσσα της έξω ενώ μου χάιδευε τα μπαλάκια. Φοβερή ανταπόκριση.... χύνω στο πρόσωπο και μετά συνέχισε να τον γλείφει.

Δεύτερο γύρο δεν είχαμε αλλά με κάλυψε ο πρώτος. Το κάναμε για πάνω από μισή ώρα. 15-20 λεπτά ήπιαμε κόκκινο κρασί και μου είπε την ιστορία της. Αυτό που επίσης μου έκανε εντύπωση θετικότατη είναι πως δεν είχε ίχνος μακιγιάζ και είχε ίσως το πιο όμορφο πρόσωπο με το οποίο έχω κάνει σεξ φέτος. Και λέει είναι 27 αλλά μοιάζει με 23-24 με αυτό το baby face και τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά.

Θα την συναντούσα ξανα;... ίσως. Έχω γίνει άπληστος και θέλω να της δοκιμάσω όλες. Value for money?... 10/10

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 07, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, petergsp, kwstasxat και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2019
αφου και μονον Ιβαν Στιβ και Κοστ εγραψανε για μουνετο τερμα και τελιωσε που λεει και το ασμα. Σφαγιστικε και απεσταλει το μινυμα κυριοι . Εφυγα σουμπιτος σημερα κιολας αροματισμενος
09 Δεκεμβρίου, 2019
αδελφέ δες και την τελευταία κριτική. Μη σε πάρουμε στο λαιμό μας. Εγώ πέρασα καλά πάντως.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2