Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο Σαρδανάπαλος (στα Ασσυριακά : Ασσουρμπανιπάλ) ήταν, σύμφωνα με τον Έλληνα συγγραφέα Κτησία, ο τελευταίος βασιλιάς της Ασσυρίας, αν και στην πραγματικότητα τη θέση αυτή κατέχει ο Ασούρ Ουμπαλίτ Β΄ (612-605 π.Χ.). Το βιβλίο του Κτησία «Περσικά» είναι χαμένο, αλλά γνωρίζουμε το περιεχόμενό του από μετέπειτα συλλογές και από το έργο του Διόδωρου. Σε αυτή την αναφορά, ο Σαρδανάπαλος που υποτίθεται ότι έζησε το 7ο αιώνα π.Χ., παρουσιάζεται σαν έκφυλη μορφή που περνά τη ζωή του στην τρυφή, με μια θρυλική ηθική παρακμή, διάγοντας βίο ακόλαστο και έκλυτο. Πρόβλεψε δε το τέλος του και κάηκε ηθελημένα ζωντανός, μαζί με τους θησαυρούς του, τις γυναίκες του, τις παλλακίδες του και τους ευνούχους του.
Στην νεοελληνική πραγματικότητα, γενικά, ως σαρδανάπαλους χαρακτηρίζουμε ανθρώπους ηδυπαθείς, άσωτους, σπάταλους, ασταθείς, και ειδικότερα ως γεροσαρδανάπαλο κάποιον που καίτοι κάποιας (μεγάλης σχετικά) ηλικίας, αρέσκεται να αντλεί ηδονή από γυναίκες πολύ μικρότερης ηλικίας ( ο κοινώς λεγόμενος και «πιπινοπνίχτης»).
Την μικρή , λοιπόν, την είχα στο μάτι κάμποσο καιρό, από τότε που είχε άλλη επαγγελματική στέγη, αλλά ποτέ δεν έτυχε να συμπέσουν τα προγράμματα/ωράριά μας. Βρέθηκα λοιπόν στην Αθήνα, της τηλεφώνησα, και κανονίσαμε τόπο και χρόνο. Για να μην μου λέτε πάλι ότι γράφω σεντόνια, θα προσπαθήσω να είμαι τηλεγραφικός.
1.Συνεννόηση/ ακρίβεια στο ραντεβού : Η συνεννόηση ήταν άψογη και το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα με ένα μόνο τηλεφώνημα. Όσον αφορά στην ακρίβεια, ήρθε με μια μικρή καθυστέρηση 5 λεπτών, η οποία δεν είναι καν άξια λόγου.
2.Ηλικία : 19 λέει ότι είναι , και τόσο πρέπει να είναι, άντε 20 το πολύ.
3.Εμφάνιση:
(α) Πρόσωπο: Γλυκό και πονηρό μουτράκι, που σου βγάζει κάτι το σκυλοπορνοέκφυλο, ένα «σκίσε με αλήτη μου και πέτα με στα βράχια». Συνηγορεί σε αυτό και η (επιτηδευμένα) ναζιάρικη φωνή που έχει.
(β) Σώμα : Με ύψος 1.60 (το πολύ), είναι ο ορισμός του κοντοπούτανου. Στήθος 2 + (ίσως και 2,5), με ρόγες που κοιτάζουν το ταβάνι και κώλος σφιχτός για να σπάσεις καρύδια επάνω του. Τσουπωτή , όσο και όπου πρέπει να είναι μια γυναίκα. Άλλωστε το έχω πει πολλάκις , τα κόκκαλα είναι για τα σκυλιά, και όταν έχω την γυναίκα στα τέσσερα θέλω να ακούω πλάτσα – πλούτσα και όχι κράτσα – κρούτσα.
4.Συμπεριφορά/Επικοινωνία : Γενικά η συμπεριφορά της δεν ήταν κακή. Με χαμόγελο μπήκε, με χαμόγελο έφυγε (ντάξει, κι εγώ αν έπαιρνα 240 ευρώ για σκάρτες 2 ώρες δουλειάς, με χαμόγελο θα έφευγα), και στον ενδιάμεσο χρόνο ήταν μια χαρά. Δεν είπαμε και τίποτα φιλοσοφίες βέβαια στα διαλείμματα του αγώνα –η κοπέλα είναι 19 κι εγώ έχω τα διπλά της και βάλε χρόνια (ο γεροσαρδανάπαλος που λέγαμε…)– τι θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά γενικά η ώρα πέρασε ευχάριστα. Δεν προσπάθησε να κλέψει χρόνο, και εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι, με το που ήρθε και κάθισε στο κρεβάτι, με ρώτησε αν έχουμε χρόνο για ένα τσιγάρο, χωρίς να το ανάψει από μόνη της. Αυτό που με χάλασε είναι ότι στα ενδιάμεσα μιλούσε συνέχεια με φίλη/φίλο στο κινητό, κάτι που είναι , όντως , σπαστικό. Κούκλα μου, αν διαβάζεις (που διαβάζεις – είμαι βέβαιος ), αυτό πρέπει να το προσέξεις.
5.Σεξ : Δεν γυρίσαμε και τσόντα, αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν έμεινα ευχαριστημένος. Το μενού είχε απ’ όλα και σε όποια στάση ήθελα. Πίπα αρκετά καλή, με χέρι στην αρχή αλλά με τρόπο της το απομάκρυνα, υγρή, αργή και – σχετικά – βαθιά. Φιλάει βαθιά και με πάθος και στα διαλείμματα σε παίρνει κι αγκαλιά και τρίβεται επάνω σου, γιατί είπαμε, εμείς τα κουρασμένα παλικάρια την θέλουμε και την αγκαλίτσα μας… Απίστευτη θέα (εντελώς υποκειμενικό σχόλιο), όταν είναι στα τέσσερα, στήνεται καλά για να το πάρει όλο μέσα, και κραυγές με μέτρο, χωρίς την χρήση προστυχόλογων, τα οποία – εμένα τουλάχιστον – δεν με φτιάχνουν καθόλου, αντιθέτως μου προκαλούν , πολλές φορές , γέλιο. Προσπάθησα να την πάρω κι από πίσω, αλλά η απόπειρα ήταν ατελέσφορη, καθώς ήταν πολύ στενή (ή σφιγγόταν - who knows ???), οπότε και σταμάτησα. Δικαιολογήθηκε πως ήταν μεγάλο (ένιωσα κι εγώ μια φορά John Holmes ή έστω Peter North, ο καριόλης ), αλλά γενικά δεν είναι και ξεμποστανιασμένη από πίσω. CIM/COF δεν μπορώ να γνωρίζω αν κάνει – δεν ζήτησα, κι άλλωστε δεν με φτιάχνει και ιδιαίτερα κάτι τέτοιο. Στο φινάλε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει εκείνη την ώρα να τραβηχτώ , να βγάλω την καπότα και να το παίξω στο πρόσωπο της κοπέλας… Μέχρι να τα κάνω όλα αυτά θα μου πέσει (έχουμε και μια ηλικία άλλωστε…).
6.Σχέση απόδοσης/τιμής : 120 την ώρα δεν τα λες και λίγα – για τα δεδομένα της Αθήνας, αλλά η Αγάπη πουλάει νιάτα, φρεσκάδα και κορμί που δεν έχει υποστεί (ακόμη) καμιά ιατρική επέμβαση. Αυτά κοστίζουν. Από κει και μετά, η κάθε κοπέλα κοστολογεί το χρόνο της και το σώμα της (αυτά πουλάνε άλλωστε οι κοπέλες της δουλειάς) όσο θέλει, και εναπόκειται στην τσέπη του καθενός να την επιλέξει.
Συμπερασματικά λοιπόν η Αγάπη είναι μια πιτσιρίκα που την ξέρει την δουλειά, ξέρει να εκμεταλλεύεται σωστά τα φυσικά χαρίσματα που της έδωσε ο Θεός, αλλά πρέπει να προσέξει κάποιες (σημαντικές για εμάς τους άνδρες) λεπτομέρειες, αν θέλει να σταδιοδρομήσει στο καλντερίμι. Και σίγουρα, για αρκετά ακόμη χρόνια, θα είναι μια πολύ καλή παρέα για κάτι γεροσαρδανάπαλους σαν και μένα.
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
ΥΓ. Επειδή πήρε το μάτι μου κάτι περί της καταγωγής της κοπέλας, έχω να πω τούτο. Οφείλω να ομολογήσω πως , παρότι μιλάει άπταιστα ελληνικά, από όλο το παρουσιαστικό και το εν γένει στήσιμό της, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως η κοπέλα είναι αλβανικής καταγωγής (2ης γενιάς Αλβανίδα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα). Αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο, καθόσον με τις κοπέλες πάμε για να γαμήσουμε και όχι για να κάνουμε εξωτερική πολιτική. Στο φινάλε, όποιος θέλει να στηρίξει τα ελληνικά προϊόντα, ας ζητάει ταυτότητα εξ αρχής για να είναι σίγουρος…
ΥΓ2. Επίσης σε κάποια κριτική είδα σχόλια περί της καθαριότητάς της. Όταν ήρθε σε μένα, και μετά το τσιγάρο, μπήκε κατευθείαν για ντους, όπως και σε κάθε ανάπαυλα.
ΥΓ3. Βάζω «ίσως» στο αν θα την ξανάβλεπα γιατί δεν υπάρχει η επιλογή «πιθανότατα», που είναι και πιο κοντά στην διάθεσή μου.
ΥΓ4. Εἰ δὲ ὁ ὀφθαλμός σου ὁ δεξιὸς σκανδαλίζει σε, ἔξελε αὐτὸν καὶ βάλε ἀπὸ σοῦ· συμφέρει γάρ σοι ἵνα ἀπόληται ἓν τῶν μελῶν σου καὶ μὴ ὅλον τὸ σῶμα σου βληθῇ εἰς γέενναν. Καὶ εἰ ἡ δεξιά σου χεὶρ σκανδαλίζει σε, ἔκκοψον αὐτὴν καὶ βάλε ἀπὸ σοῦ· συμφέρει γάρ σοι ἵνα ἀπόληται ἓν τῶν μελῶν σου καὶ μὴ ὅλον τὸ σῶμά σου βληθῇ εἰς γέενναν. (Κατά Ματθαίον 5,29-30)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, geroksouras, George_1969 και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2019
Του ανθρωπίνου βίου ο μεν χρόνος στιγμή, η δε ουσία ρέουσα, η δε αίσθησις αμυδρά, η δε όλου του σώματος σύγκρισις εύσηπτος, η δε ψυχή ρόμβος, η δε τύχη δυστέκμαρτον, η δε φήμη άκριτον.
Ευγε!!!
17 Μαρτίου, 2022
Δεν μου αρέσει να κολακεύω αλλά η καλύτερη πένα του site με διαφορά Καπέλο
review reaction 1 ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2