Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 25 10
Call-Girls 51896
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά από αρκετές προσπάθειες να κλείσω κάποια κοπέλα του γραφείου κατάφερα τελικά να κλείσω την Βανέσσα η οποία ήταν ακριβώς στις προδιαγραφές που επιθυμούσα. Μοσχοπίπινο για γλύψιμο, πήδημα, χαϊδολόγημα γουτσου γουτσου και ξανά μανα από την αρχή. Η επικοινωνία και η συνεννόηση με το γραφείο άψογη και το ραντεβού έκλεισε σε 2 λεπτά.
Η Βανέσσα είναι ένα πιπινοκαυλάκι του γάλακτος να το γλύφεις και να το πηδάς όσο αντέχεις γιατί αυτή δεν έχει κανένα πρόβλημα! Αντέχει μέχρι να σου φύγει το κλαπέτο! Ύψος σκάρτο 1.65, κιλά γύρω στα 55, γυμνασμένη με πολύ όμορφο τσαχπίνικο βυζάκι που χωράει όλο στο στόμα, υπέροχο προσωπάκι, μιλάμε δεν παίζεται, κωλάρα ασύλληπτη και πολύ όμορφο μουνάκι, και σε σχήμα και σε γεύση και σε αίσθηση όταν είσαι μέσα της!! Η κοπέλα έχει πολύ καλή διάθεση και θέλει να περάσει κι αυτή καλά. Οπότε το ραντεβού ξεκινάει από την αρχή με τις καλύτερες προδιαγραφές. Όμορφη νεαρή κοπελίτσα, όλο νάζια και τσαχπινιά, καυλιάρα, με διάθεση να γαμηθεί μαζί σου. Προσκύνημα

Φιλιά συνεχόμενα. Αργά και αισθησιακά όπως μου αρέσει. Ξέρει να δουλέψει και τα χείλια της και τη γλώσσα της. Επίσης πολύ ωραία πίπα, γεμάτη ρε παιδί μου, πώς να το περιγράψω τώρα, σε παίρνει στο στόμα της , σε σαλιώνει καλά, σε κοιτάει στα μάτια, τον βγάζει και τον τρίβει στο στόμα της, σε κοιτάει ξανά, πάλι όλο μέσα αργά - γρήγορα, σε κάνει turbo ! Η καλύτερη φίλη του πέους ένα πράμα! Χα χα! Ναι!
Το κορμάκι της δεκτικό στα χάδια και στα φιλιά. Και το μουνάκι ότι πρέπει. Υγραίνεται πολύ γρήγορα και μάλιστα η περιποίηση της αρέσει οπότε αν είστε φαν καλά θα περάσετε και εδώ.
Σεξάκι όλα καλά σε ότι στάσεις δοκιμάσαμε και μπορούσα ο μεσήλικας. Κυρίως προτιμούσα ιεραποστολικό να βλέπω το προσωπάκι της, να την φιλάω συνέχεια. Φυσικά στα τέσσερα η θέα είναι χάρμα ιδέσθαι και γενικά ότι δοκιμάσαμε μου άρεσε. Και μανιτζέβελη είναι και αρκετά …εύκαμπτη, οπότε κάνετε ότι γουστάρετε και αντέχετε.
Επίσης να σταθώ στον επαγγελματισμό της κοπέλας. Αν και πολύ νέα στο επάγγελμα, θέλει να ικανοποιήσει τον παρτενέρ της και μάλιστα ει δυνατόν να το ευχαριστηθούν ταυτόχρονα. Δεν σε ζαλίζει με μα και μου, ούτε σου τρώει άσκοπα χρόνο. Ικανοποιητικό social, πράγμα που σημαίνει ότι βγάζει και μεγαλύτερα ραντεβού. Αν και με την διαφορά της ηλικίας που έχουμε λες τι θα βρούμε να πούμε, παρόλα αυτά πάει ροδάνι το στοματάκι της. Επίσης όταν μιλάς μαζί της είναι «εκεί» και σε ακούει δεν είναι παθητικός δέκτης, θα σου πει την γνώμη της και θα διαφωνήσει εκεί που πιστεύει ότι διαφέρουν οι απόψεις σας, πράγμα που εγώ το γούσταρα πολύ. Υπήρχε Interaction δηλαδή.

Παίρνει πιστοποίηση GFE χωρίς ενστάσεις! Και μπράβο της !! Επενδύστε άφοβα !! Είναι πολύ γλυκούλι μωρέ !! ΈρωταςΈρωτας

Highlight: Το βλέμμα της… Όλα τα λεφτά !! Γλώσσα

ΥΓ 1. Επειδή κάπου αναφέρθηκε, θέλω να πω ότι όντως μοιάζει στην Λίλα (ex-Diva) αλλά για μένα η ζυγαριά γέρνει υπέρ της Βανέσσας σε όλα. Σε υπηρεσίες, εμφάνιση και …τσαχπινιά. Θα τιμηθεί εκ νέου στο μέλλον. Βέβαια αν γυρίσει η Λιλα και τις πάρει κανείς και τις δύο μαζί.. χε χε..Θα χρειαστεί και υπογλώσσια υποθέτω !!!
ΥΓ 2. Τώρα κάποιος θα πει, ρε φίλε δλδ όλα τέλεια τα βρήκες; Δεν υπήρχε κάτι αρνητικό να γράψεις; Υπήρχε, αλλά δεν το θυμάμαι !! Χμμμ;
ΤΓ 3. Δεν έχει κοτσιδάκια πια. Τα μαύρα της μαλλιά μακριά και ελεύθερα. Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
12.579
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Διαγραμμένο μέλος 201295, John.Greek και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2019
Τα σπάει η μικρή!!! αν γίνει ποτέ duo με Λίλα.... θα αφήσει εποχή!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1