Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 9 10
Call-Girls 7360
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ο τίτλος δεν τα λέει όλα!!

Την Σόνυα την είχα βάλει στο μάτι γιατί μου αρέσει το GFE και επίσης ο σωματότυπός της είναι ο αγαπημένος μου. Οπότε παίρνοντας τηλέφωνο σήμερα στο πρακτορείο και έχοντας τρελές καύλες, ρώτησα αν είναι διαθέσιμη.. τελικά ήταν. Μου είπαν 20-30 λεπτά, ήρθε μετά από 50-55 λεπτά αλλά όλα ΟΚ, είχα τόσες καύλες που έκανα προθέρμανση μόνος μου με τσόντες.

Έρχεται η Σόνυα. Κοριτσάκι στην εμφάνιση - δε με χαλάει. Χαμογελάει, χειραψία. ΟΚ λέω, ντροπαλή. Μιλάμε λίγο, χαμογελαστή, μιλάει πολύ καλά αγγλικά, μπαίνει για μπάνιο, βγαίνει γυμνή.

Ένιωθα πολύ Χιου Χέφνερ φορώντας μία ρόμπα και από μέσα μόνο το μποξεράκι μου ( Μαλακία ) και ξαπλώνω βγάζοντας τη ρόμπα. Η επιδερμίδα της είναι πολύ καλή στο άγγιγμα. Χάδια, φιλιά, απέφευγε θεωρώ να με φιλάει στο στόμα αν και έπεσαν φιλιά στο στόμα με γλώσσα. Και μετά ξεκινάει η πίπα.

Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά με χάιδευε σε όλο το κορμί, σταματούσε και μου τριβόταν μετά ξανασυνέχιζε και ενώ δεν είχε φαντασία στην πίπα είχε σταθερό αισθησιακό ρυθμό που αυτό εμένα με φτάνει συχνά στο να χύσω, ενώ κάποια μπορεί να μου παίρνει την πίπα του αιώνα και με τον τρόπο που την κάνει να θέλω μισή ώρα να τελειώσω Σπασίκλας

Μου έπαιρνε πίπα πάντως ακούραστα, μέχρι που της ζήτησα να μου περάσει το προφυλακτικό. Με καβαλάει και άρχισε να κοπανιέται πάνω στον πούτσο μου, μετά την είδα ότι γούσταρε - ίσως στη μόνη στάση που γούσταρε πολύ μαζί μου - και την πιάνω από το κωλαράκι της και την σφυροκοπάω δίνοντας εγώ τον ρυθμό. Μετά εγώ από πάνω όπου πάλι τα φιλιά στο στόμα μου τα έδινε αλλά φαινόταν ότι τα απέφευγε. Δεν πειράζει, την φιλούσα στο λαιμό και στον ώμο και όταν πραγματικά το ήθελα το φιλί στο στόμα μου το έδινε.

Στα τέσσερα την πόνεσα σίγουρα. Το ένιωθα ότι έβρισκα στις ωοθήκες της. Όμως υπέμεινε το σφυροκόπημα όση ώρα ήθελα! Την γυρνάω στο πλάι και συνεχίζω το σκίσιμο. Κάποια στιγμή το ένιωθα την είχα λιώσει οπότε σταματάω βγάζω το προφυλακτικό και χύνω στο στήθος της. Παιδιά δεν παινεύομαι ότι τον έχω τεράστιο, απλά μεγάλος είναι, το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη είναι στενή και βρίσκεις εύκολα ωοθήκες λόγω κατασκευής της αν τον έχεις λίγο μεγάλο.

Διάλειμμα, μπάνιο αμφότεροι. Λίγη συζήτηση, χαδάκια, με το που κοιτάζω τον πούτσο μου και μετά την Σόνυα, αμέσως το πιάνει και με αρχίζει στην πίπα πάλι! Πιο άγρια αυτή τη φορά, σαν να ήθελε να με κάνει να τελειώσω με την πίπα της. Δεν τα κατάφερε όμως.

Ανεβαίνω πάνω της, αρχίζω πάλι να την σκίζω. Μετά στα πλάγια όπου της είχα πιάσει τον κότσο και της τραβούσα λίγο τα μαλλιά ενώ της έριχνα ήρεμα σκαμπιλάκια στον ποπό...

Ο χρόνος κόντευε να τελειώσει οπότε σταματάω, την χύνω πάλι πάνω στη λήξη.

Δεν πέρασα άσχημα εντέλει, αλλά το 70% είναι στο ότι είχα τρελές καύλες και το 30% στην εμφάνιση και στην προθυμία της να με ευχαριστήσει και όχι στο πόσο γαμάτο το σεξ μας ήταν. Επαναλαμβάνω όμως, το καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να έχουμε χημεία με όλες. Η κοπέλα είναι σίγουρα φιλότιμη και δεν μετάνιωσα τα χρήματα που έδωσα, απλά δεν ταίριαξε μαζί μου.

Αυτά από εμένα.

Υ.Γ. Τι καύλα δείχνει αυτή η Rebecca στο yourangels ρε παιδιά. Αν είναι όπως στις φωτός, θα είναι υπερπαραγωγή. Την ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να ρισκάρω να την φέρω σπίτι μου delivery και ας μην έχει κριτικές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, petergsp, kwstasxat και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2019
αν καταφέρεις να μας εξηγήσεις την φυσιολογία του γυναικείου κόλπου θα είμαστε ευχαριστημένοι μεγάλε δόκτωρ.

Αυτό που ο λούτσος φτάνει στις ωοθήκες μάλλον είναι ατυχές συμπέρασμα, δηλαδή...πάρε κανένα βιβλίο ανατομίας ρε αδελφέ, δεν είναι όλα μια ευθεία εκεί μέσα.

Κατά τα άλλα, έχετε μανία με τα γλωσσόφιλα με γυναίκες που ρουφάνε καμμιά 10αριά ψωλές την ημέρα, και μετά παραπονιέστε για διάφορα που εμφανίζονται.
03 Δεκεμβρίου, 2019
πες "πούτσος" αρχηγέ, μην ντρέπεσαι, δεν είμαστε δημοτικό να σε βάλω τιμωρία αν πεις κακιά λέξη Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2