Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δύο βδομάδες πέρασαν από την συνάντηση μου με την Αγάπη.. Πλέον μπορώ αρκετά ήρεμος να περιγράψω την συνάντηση μου μαζί της!
Είχα ανεβάσει και σχετική φωτό της μικρής..
Αρκετά μπερδεμένος από τις κριτικές είχα αναφέρει στο νήμα της ότι θα την συναντήσω για να δούμε τι τελικά ισχύει..
Οι φωτό και το βίντεο έδειχναν ένα φοβερό μουνί, οπότε τι είχα να χάσω?
Θα τα περιγράψω λοιπόν ακριβώς όπως έγιναν, όπως κάνω πάντα άλλωστε.
Απόγευμα τηλεφωνάκι στο μωρό όπου περίμενα να λάβω απάντηση από την τηλεφωνήτρια.. Απάντησε μια αρκετά μικρή ηλικιακά φωνή όλο νάζι.. Τελικά ήταν η Αγάπη!
Μου απάντησε ορεξάτη και ευδιάθετη σε ό,τι την ρώτησα.. Για πρόγραμμα, έξτρα, ώρες κτλ..
Την ενημέρωσα πως θα την καλέσω το πρωί για να κλείσουμε..
Τελικά δεν το σήκωσε δύο φορές που την κάλεσα αλλά με πήρε η ίδια λίγο αργότερα.. Πάρα πολύ γλυκιά και χαριτωμένη στο τηλ. κλείσαμε εύκολα ώρα και ξενοδοχείο που επέλεξα..
Βασικά από το τηλ. καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για πιπινάκι! Μεγάλο χαμόγελο Όταν την ακούς και σκέφτεσαι τις φωτό της, φουντώνεις! Εφόσον είσαι πιπινολάτρης πάντα Ματάκι
Ξενοδοχείο λοιπόν και 30-35 λεπτά νωρίτερα στέλνω αριθμό δωματίου.. Ένα τέταρτο πριν το ραντεβού μου χτυπάνε την πόρτα.. Ωχ λέω τι θα θέλει η καθαρίστρια? Ήταν έξω από το δωμάτιο μου και κάτι καθάριζε.. την είχα χαιρετήσει καθώς έμπαινα.. Λες να με μπάνισε και να θέλει να με κάνει δικό της? Money Mouth
Χμμμ;
Ανοίγω και τελικά βλέπω την Αγάπη! Ω ρε φίλε. Προσωπάρα, μακρύ μαύρο μαλλί, κορμάκι όπου δεν μπορούσε να συγκρατήσει αυτά τα στήθη, κολλητό τζιν, γύρω στο 1,75 πάνω στα μποτάκια της, περιποιημένα νύχια και πάρα πολύ μικρή.
Τι έγινε ρε σκέφτηκα? Υπάρχει περίπτωση να γράφει κάποιος άσχημα πράγματα γι αυτό το κορίτσι? Ακόμα και να μην είναι τόσο καλή στις υπηρεσίες μιλάμε για πιτσιρίκι φωτιά..
Λιοντάρι στο ζώδιο, ούτε καν 20.. Από τα καυλάκια που βλέπεις στο δρόμο με την κωλάρα, τις βυζάρες, τις μπουτάρες, την λεπτή μεσούλα και ήθελες να είσαι νεότερος να τα πηδάς όλη μέρα κάθε μέρα!
Νωρίς της λέω ήρθες.. Συγνώμη μου λέει..
Μπαίνει, αφήνει τα πράγματα της και μιλάμε να σπάσει ο πάγος προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι ωραίο μουνί και τι κορμί έχει μπει στο δωμάτιο..
Καθώς μιλάμε φεύγουν και ρούχα και σύντομα μένει μόνο με το προκλητικό κορμάκι που τονίζει την κωλάρα και συγκρατεί με το ζόρι τα στήθη.. έτοιμα να ξεχυθούν λέμε.. και φυσικό στήθος.. το καλύτερο που έχω συναντήσει σε call girl.
Ξέρει το δυνατό της σημείο και στήνεται στα τέσσερα και αρχίζει το twerk.. Ρε τι τραβάμε λέω..τι κώλος είναι αυτός.. Σφιχτός και στο ύψος του. Από τους καλύτερους όπως αρμόζει σε ένα αυθεντικό πιπίνι.
Αρπάζω, χαϊδεύω, σφαλιαρίζω, φιλάω με την Αγάπη να απολαμβάνει.. Ξέρει ότι όλοι λατρεύουν τον κώλο της..Μεγάλο χαμόγελο
Μου λέει ξάπλωσε να σε χαλαρώσω..
Τα πρώτα πεταχτά φιλιά (χωρίς γλώσσα, δεν το επιδιώξαμε είναι η αλήθεια) έρχονται καθώς αρχίζει να κατεβαίνει αργά.. Πέρασε και τα βυζιά από την μούρη μου για να τα απολαύσω.. Σύντομα το πιπίνι βρέθηκε χαμηλά να γλύφει και να ρουφάει τα @@ μου καθώς με κοιτούσε σε ένα άκρως απολαυστικό θέαμα.. ακόμα με στοιχειώνει αυτή η εικόνα και είναι συνεχώς στο μυαλό μου..επιβάλλεται επανάληψη..
Όταν ήρθε η ώρα να πάρει το πέος στο στόμα καθάρισε διακριτικά κάποια προσπερματικά υγρά..κατάλαβα ότι δεν είναι και το καλύτερο της αλλά δεν με ένοιαξε ιδιαίτερα..δεν έχω τέτοια κολλήματα.. ό,τι γουστάρει το μωράκι.. όσο καλύτερα τους φέρεσαι τόσο περισσότερο σε περιποιούνται! Ίσα ίσα που μου θύμισε μια πρώην που γκρίνιαζε ότι στην πίπα φτύνει συνέχεια στο στόμα της Κουλ χαχα
Πάντως CIM προσφέρει (σε αντίθεση με όταν δούλευε στο Diva) σαν έξτρα αν και δεν το ζήτησα. Για CIF δεν ρώτησα.
Όσο με τσιμπούκωνε το μωράκι της έλεγα ότι μετά θα της το ανταποδώσω για να το κάνει ακόμα καλύτερα..
Σίγουρα άλλα call girls μου έχουν κάνει και καλύτερο στοματικό αλλά η Αγάπη είναι μικρή και θα βελτιωθεί.. Δεν μπορεί ένα μπουμπούκι να προσφέρει υπηρεσίες ένος μιλφ που έχει γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα..
Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα να παίξω με τις καθαρές τρύπες της.. Μοσχομυριστές και όμορφες.. Γλύψιμο και παίξιμο της κλειτορίδας με ανταπόκριση από την Αγάπη.. Δεν έβαλα δάχτυλα αλλά είχε μουσκέψει ενώ πιέζωντας την πίσω τρύπα της ομολογώ πως ήταν πολύ σφιχτή και απόρησα αρκετά.. Ενώ προσφέρει anal σαν έξτρα θεωρώ ότι πρέπει να της είναι ιδιαίτερα επίπονο ειδικά με μεγάλα πέη.. Ίσως και να το αρνείται ευγενικά γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.. Προσωπικά προτιμώ να συναντάω σφιχτές και όμορφες τρύπες.. Οι ξεσκισμένες με ξενερώνουν.
Κάπου εκεί ξέχασα να κάνω 69 ο μαλάκας και πέρασμα προφυλακτικού..
Το μωρό άνοιξε τα πόδια του να μπω ιεραποστολικά και εγώ ευχαρίστως άρχισα να σπρώχνω με δύναμη ακούγωντας κραυγούλες.. ακριβώς όπως όταν ανοίγεις πρωτοετή φοιτήτρια Ματάκι
Δεν με ενδιέφερε να κρατηθώ (γιατί θα είχαμε και δεύτερο γύρο) οπότε όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω της ζήτησα να γονατίσει και να κρατάει τις βυζάρες της για να τελειώσω πάνω τους.. όπως κι έγινε..
Ακολούθησαν ντουζάκια όπου ενώ πλενόμουν συναντήθηκαν τα βλέμματα μας στον καθρέφτη και μου έκανε γκριμάτσες! Μεγάλο χαμόγελο Πολύ γλυκιά όπου βγάζει το μικρό της ηλικίας της!
Επιστροφή σύντομα στο κρεβάτι για κουβεντούλα και συνέχεια.. είχα κι άλλο σπέρμα να δώσω στο μωράκι Έρωτας
Μετά από ελαφρύ σόσιαλ και γρήγορη φωτό, άρχισαν τα πεταχτά φιλιά και κάπου εκεί την ξαναμπούκωσα με το πέος μου..
Της είπα ότι δεν γίνεται να μην την πάρω στα 4.. Αμέσως πετάχτηκε, στήθηκε και τούρλωσε την κωλάρα. Προφυλακτικό, ελαφρύ σπατουλάρισμα στις τρύπες, κάποιες σφαλιάρες και πιάσιμο από την μέση. Δυνατό σπρώξιμο καθώς απολάμβανα το θέαμα προφίλ στον καθρέφτη. Σε κάποια φάση έγινε η έκπληξη καθώς η Αγάπη μου ζήτησε να την αρπάξω από το μαλλί καθώς της αρέσει! Μεγάλη καύλα το μωρό και η εικόνα ανεπανάληπτη.. Εναλλαγές στάσεων καθώς η ώρα πέρναγε.. Αντιλήφθηκα ότι επειδή τελείωσα σχετικά γρήγορα στον πρώτο γύρο, τώρα δεν θα τελείωνα εύκολα και πλέον δεν είχα χρόνο. Οπότε μετά από λίγο της ζήτησα να στηθεί στα 4 και να κάνει twerk ώστε να βλέπω τρύπες και κωλάρα μέχρι να τελειώσω πάνω της.. Κάτι που δεν έγινε άμεσα αλλά το κορίτσι με περίμενε υπομονετικά χωρίς γκρίνια.. Άλλωστε αν φέρεσαι καλά, σου φέρονται καλά..
Της χύνω την κωλάρα λοιπόν και μπαίνει για ντουζ και κοιτάζω το ρολόι.. είχαν περάσει σχεδόν 10 λεπτά από την συμπλήρωση μίας ώρας. Κάτι που εκτίμησα.
Δωράκι, κοπλιμέντα καθώς έβλεπα να ντύνει αυτό το υπέροχο κορμί και ανανέωση ραντεβού κάποια στιγμή αργότερα για να δω πόσο καλύτερη έχει γίνει και να την απολαύσω κι εγώ λιγότερο σφιγμένος.. πάντα το δεύτερο ραντεβού είναι πιο άνετο και καλύτερο..
Ξέχασα να αναφέρω ότι όταν το κινητό της χτύπησε μου ζήτησε συγνώμη και το έβαλε στο αθόρυβο.
Επίσης σε μια φάση μου ζήτησε την άδεια να μιλήσει λίγο για ένα θέμα προσωπικό εκτός δουλειάς και της έδωσα το οκ.. Κάτι που με έφτιαξε καθώς μίλαγε και της χούφτωνα τον κώλο.. Ίσως να έπρεπε να της τον έχω βάλει και στο στόμα εκείνη την ώρα έτσι για την καύλα Κουλ
Σχετικά με τις βαθμολογίες η επικοινωνία και η γενική συμπεριφορά της κοπέλας είναι καθαρά δεκάρια.
Στο τηλ όλα εύκολα και όλα οκ, από κοντά ευχάριστη και με διάθεση να με ικανοποιήσει, σόσιαλ άψογο πάντα με νάζι ορεξάτη.. Πραγματικά κανένα παράπονο.
Στο πρόσωπο εύκολο εννιάρι.. όμορφο προσωπάκι, δεν περνάει απαρατήρητο!
Πάμε στο σώμα. Είχα αναφέρει σε προηγούμενη κριτική μου ότι σε πρόσωπο-σώμα δεν θα έβαζα σε καμία κοπέλα 10.
Στην περίπτωση της Αγάπης όμως θα κάνω την πρώτη εξαίρεση και θα βάλω σε αυτό το κορμί καθαρό δεκάρι. Ειλικρινά μάγκες δεν γίνεται καλύτερο.
Τούμπανο κυριολεκτικά. Φυσικό τέλειο στήθος, κωλάρα απίστετη, λεπτή μεσούλα, τρύπες για γλείψιμο.. δηλαδή πόσο καλύτερη να γίνει? Δεν υπάρχει κάτι να βελτιώσεις σε αυτό το κορμί.. εκτός αν κάποιος έλεγε ότι το 1,65 σε ύψος είναι λίγο.. αδιάφορο όμως αυτό γενικά..μια χαρά καβλάκι είναι με τα όλα του (Το μόνο αντίστοιχο κορμί που έχω συναντήσει και θα έβαζα επίσης 10 είναι της γνωστής ανεξάρτητης Ουκρανής που έφυγε σήμερα από Ελλάδα. Οπότε το αναφέρω αυτό για την σύγκριση).
Στην συμμετοχή/διάθεση και σχέση απόδοσης/τιμής βάζω εννιάρια και αργότερα θα κάνω ένα δεύτερο ραντεβού για να δω σε τι φάση είναι το κορίτσι. Αν γίνει χαμός στο δωμάτιο όπως αναμένω, θα γίνουν και αυτά δεκάρια εύκολα.
Συμπερασματικά.. έδωσα 120ε και πέρασα μια ώρα χωρίς βιασύνες με ένα όμορφο πιπίνι όλο νάζι με τρελό κορμί που είχε διάθεση να με ικανοποιήσει. Δεν είναι στα 120 φουλ πρόγραμμα αλλά το κορίτσι είναι φρεσκότατο.. δεν έχει πηδηχτεί ανελέητα με αμέτρητους ώστε να τα κάνει όλα ασταμάτητα και χωρίς δισταγμό.
Αν κρίνετε από υπηρεσίες και μόνο, δεν μπορείτε να πάρετε τις υπηρεσίες ενός μιλφ από την Αγάπη. Δεν θα ήταν και λογικό άλλωστε.. οι άλλες είναι 15-20 χρόνια μεγαλύτερες και έχουν πάρει τα φύλλα και τα δέντρα!
Αν θέλετε αληθινό πιπίνι, όμορφο, γλυκό με σφιχτό τέλειο κορμί, βελούδινη επιδερμίδα, όλο νάζι με διάθεση να σας περιποιηθεί, η Αγάπη συστήνεται ανεπιφύλακτα! Προϋπόθεση βέβαια να είστε και εσείς κύριοι μαζί της!
Φανταστείτε την σαν την μουνάρα που θα σας συνόδευε κάπου και όλοι θα είχαν τα μάτια τους πάνω της.. Την ώρα που οι κυρίες θα είχαν λυσσάξει από ζήλια!
Άξιζε λοιπόν τα χρήματα η συνάντηση? Εννοείται! Θα την ξανασυναντούσα για επανάληψη? Χωρίς δεύτερη σκέψη!
Αυτά! Σίγουρα όλο και κάτι θα ξέχασα να αναφέρω!
Ελπίζω η συνάντηση σας μαζί της να είναι αντίστοιχη με την δική μου!
Thanks για την ανάγνωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Antidote
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
8.120
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bigmountain, NICK TRIVE, chamy και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Δεκεμβρίου, 2019
Έτσι είναι η Αγάπη!!!
Ευτυχώς με άκουσες όταν με ρώτησες με π.μ.
Τωρα ετοιμάσου να σε βαφτίσουν προμοτορα, νταβα κτλ όπως έκαναν σε εμένα!!!
02 Δεκεμβρίου, 2019
Έχετε γίνει γραφικοί..με το που γράφτηκε αρνητική κρητική, ακολούθησαν διθύραμβοι...ευτυχώς υπάρχουν και άτομα που γράφουν αμερόληπτες κριτικές και χωρίς κάποιο όφελος! Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
02 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε αδερφέ η κοπέλα είναι 19 χρόνων και πηδιεται από τα 15 σε στούντιο και δεν είναι ξεσκισμενη.. Πηγάδι αλβανικό και με κάκιστους τρόπους.
02 Δεκεμβρίου, 2019
Τυπε πιο πολλα γραψε την αλλη φορα να μας πεισεις Money Mouth
02 Δεκεμβρίου, 2019
Τελικά οι αξιόπιστοι είναι αυτοί που γράφουν αρνητικές κριτικες...
Όσοι πέρασαν καλά, εννοείται πως έχουν συμφέροντα!Κεφάλι σε τοίχο!
Και μου αρέσει που σιγονταρουν άτομα "παντογνωστες" με μονοψήφιο αριθμό μηνυμάτων ή μηδενικές κριτικές.Χμμμ;
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του
02 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σίγουρα ήταν αναμενόμενο.
Βέβαια δεν έχω έρθει σε αντιπαράθεση ποτέ στο φόρουμ και ούτε θα το κάνω τώρα. Δεν θα κερδίσω κάτι από αυτό.
Η κριτική μου έπρεπε να έχει ανέβει εδώ και δύο βδομάδες αλλά πάντα αφήνω κάποιο κενό μέχρι να γράψω. Χθες Κυριακή είχα χρόνο και η αρνητική κριτική που ανέβηκε νωρίτερα ήταν συμπτωματική.
Έχω γράψει κριτικές για διάφορα κορίτσια και προσπαθώ πάντα να περνάω καλά μαζί τους. Όλες είναι 100% αληθινές εκτός αν υποστηρίξει κάποιος ότι προωθώ διάφορα κορίτσια.
Όσον αφορά συγκεκριμένα την Αγάπη, εγώ πέρασα άψογα μαζί της και δεν έγινε τίποτα από τα ευτράπελα που αναφέρουν οι υπόλοιποι.
Ίσως να κρύβεται κάτι πίσω από όλο αυτό, ίσως όχι.
Αν τυχόν ισχύει κάτι από αυτά, υποθέτω οτι περισσότεροι δεν έχουν την ικανότητα να φερθούν όμορφα σε ένα μικρό κορίτσι και καταφέρνουν να του βγάζουν τον κακό του εαυτό.
Στην τελική μπορεί απλά να της άρεσα και να ταιριάξαμε απόλυτα.
Αυτά τα λίγα!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6