Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με τη Nicole την τελευταία ημέρα πριν φύγει. Αφού τώρα έχει φύγει θα γράψω λίγα λόγια για την περίπτωση ελπίζω που ξανάρθει.

Ψηλή κοπέλα με πολύ ωραίο γυμνασμένο σώμα καθαρό από τατοο και άλλες παρεμβάσεις. Πρώην εργαζόμενη σε τσίρκο μέχρι τα 17 για αυτό και η ευλυγισία. Βυζάκι σχετικό μικρό αλλά όμορφο, νινάκι καλοσχηματισμένο με όμορφη αίσθηση. Κοντά στα 19, όπως δηλώνει, αλλά με χιλιόμετρα στο χώρο, Γαλλία, Κίνα και αλλού. Πρόσωπο κλασικό Σλάβικο στρογγυλό με μόνο άσχημο στην εμφάνιση της τα δόντια που είχαν κάτι το απροσδιόριστο.

Αγγλικά πολύ περιορισμένα, αλλά με πολύ καλή διάθεση. Άλλα έλεγα εγώ άλλα εκείνη αλλά σημασία έχει ότι γελάσαμε πολύ.

Παίχτηκαν δύο γύροι με εναλλαγή στάσεων και ενδιάμεσο μασάζ. Αυτό που θα μου μείνει είναι η επίδειξη της ευλυγισίας και η καλή διάθεση χωρίς μα και μου. Θα συμφωνήσω με την προηγούμενη κριτική ότι δεν έχει πουτανιά αλλά θα συμπλήρωνα ούτε πονηριά να κοροϊδέψει ή να κλέψει χρόνο.

Μια όμορφη συνάντηση με ένα πλάσμα που κατά τη γνώμη μου εμφανισιακά πλησιάζει το 10 με ειλικρινή διάθεση να φύγει ο προσωρινός της εραστής ικανοποιημένος.

Καλά να περνάτε αγαπητοί συναγωνιστές και Καλή Εορταστική Περίοδο.

ΥΓ. Αναρωτιέμαι τι συνθήκες οδηγούν μια νέα κοπέλα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά (Κίνα !!!) από το σπίτι της και τη χώρα της χωρίς τη γνώση μιας ξένης γλώσσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
162
Likes:
11.589
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kwstasxat, Antonis_Greece4 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2022
"ΥΓ. Αναρωτιέμαι τι συνθήκες οδηγούν μια νέα κοπέλα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά (Κίνα !!!) από το σπίτι της και τη χώρα της χωρίς τη γνώση μιας ξένης γλώσσα. "
γραφεις πολυ ομορφα,αλλα τι μας βαραινεις στο τελος βρε αδελφε ?ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
19 Ιουνίου, 2022
Αγαπητέ ιπτάμενε @TomCruise η κριτική αυτή αναφέρεται σε άλλη κοπέλα από τη Nicole που είναι τώρα διαθέσιμη στο γραφείο. Τώρα πόσο διαθέσιμη είναι αυτό είναι άλλο θέμα!

Όταν έγραψα αυτή την κριτική ήμουν σχετικά νέος στο χώρο και έβλεπα τα πράγματα περισσότερο ρομαντικά. Όχι ότι τώρα έχω αλλάξει πολύ!

Απλά συχνά σκέφτομαι πόσο είχα δυσκολευτεί και εγώ στην αρχή, και δεν ήμουν ο μόνος, όταν πριν από αρκετά χρόνια έφυγα για να ζήσω στο εξωτερικό παρόλο που τα είχα όλα τακτοποιημένα και χωρίς κανένα οικονομικό πρόβλημα!
review reaction 1 TOMCRUISE
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2