Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 18 10
Call-Girls 25961
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Και για να εξηγούμαι από την αρχή γιατί ο τίτλος κάνει και λίγο για clickbait, το ταλαιπωρημένη δεν πάει ούτε στην ομορφιά της ούτε στην απόδοση της, αλλά ότι ήταν όντως ταλαιπωρημένη από μια τροφική δηλητηρίαση που υπέστη τις προηγούμενες μέρες. Και σε συνδυασμό με έναν ελαφρύ βήχα που είχε, πιθανολογώ ότι σταμάτησε και το τουρ της πιο νωρίς. Αν και την ένιωθες αυτήν την κούραση της σε όλη την διάρκεια του αγώνα, παρόλα αυτά η κοπέλα μαζί σου εκεί με διάθεση χωρίς να λέει όχι σε τίποτα. Εμφανισιακά ότι ακριβώς βλέπετε στις φώτο, ένας γλυκός μουναρομούναρος σαν αυτές τις τρεις τέσσερις κοπέλες που βλέπεις και κάνουν την διαφορά σε κάποια νυχτερινή σου έξοδο. Ειδικά με το φόρεμα που έβαλε στο τέλος της συνάντησης όλα τα λεφτά. Εξίσου δυνατό και το κορμί της με ένα απαλό βελούδινο δέρμα. Στήθος δυάρι φυσικότατο με ρώγα που εύκολα ερεθίζεται αλλά το ίδιο εύκολα ξεκαυλώνει. Και τέλος το μουνί της, ένα μουνάκι σαν να μην το έχει αγγίξει ούτε ο άνεμος, τέρμα άχειλο, κουμπαράς στιλ, πεντακάθαρο χωρίς ίχνος μυρωδιάς, ίσως το πιο άοσμο μουνί που έχω δοκιμάσει ποτέ.

Και έτσι ξεκίνησα κιόλας, ήθελα να της φάω το μουνί από την πρώτη στιγμή που της έβγαλα τα μαύρα σέξι εσώρουχα που φορούσε. Τρελό γλείψιμο εκ μέρους μου, δεν χόρταινα με τίποτα και το δάχτυλο με το ζόρι να μπαίνει λόγο στενότητας του κόλπου. Την έβαλα και σε facesitting αλλά απλά έκατσε στο πρόσωπο μου και δεν μου γάμησε την μούρη με το μουνί της, όπως έχουν κάνει άλλες κορασίδες στο παρελθόν. Φιλιά, γλωσσόφιλα όσα θες, ατελείωτα και όπως τα θες. Πίπα με διαφορά το πιο αδύνατο της σημείο, με το ένα χέρι να πιάνει την βάση του πούτσου, και να γλείφει τον πουτσοκέφαλο άντε και λίγο τον κορμό το πολύ μέχρι τη μέση.

Στο cowgirl έδωσε ρέστα, ακούραστη αισθησιακή παθιασμένη, την μία να μαζεύει τα μαλλιά της κότσο την άλλη να τα αφήνει να πέφτουν ανέμελα πάνω στους ώμους της με ερωτική κίνηση και χάρη. Στα τέσσερα η καύλα είχε βαρέσει κόκκινο, σε μια φάση σταμάτησε κιόλας για να πάει να σκουπίσει το μουνί της, είχε γίνει μούσκεμα. Πάντως το όλο σκηνικό μου φάνηκε και κάπως έντονο για να είναι αληθινό. Πόσες κοπέλες άλλωστε θα προέρχονταν από την ταλαιπωρία μιας τροφικής δηλητηρίασης και θα χύνει το μουνί τους νταμιτζάνες Money Mouth. Highlight της συνάντησης, γονατιστοί και οι δυο μπροστά από τον καθρέφτη, με εμένα από πίσω να την πιάνω από τα βυζιά, να την γαμάω όσο πιο δυνατά μπορούσα, και να βλέπω στον καθρέφτη τις ερεθιστικές εκφράσεις του προσώπου της, πόνου και ηδονής μαζί. Τελείωμα στην ιεραποστολική αγαπουλίστικη που τόσο αγαπώ, και με βαθειά γλωσσόφιλα ταυτόχρονα.

Σχεδόν 10 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας σαν σίφουνας η Αλέξια(άλλο καυλάκι κι αυτό) μπήκε στο δωμάτιο, να ανοίξει τις κουρτίνες να πάρει αέρα ο χώρος, μιάς και μοιράζονται το δωμάτιο με την Margo και περίμενε πελάτη στα επόμενα λεπτά. Τουλάχιστον με χαιρέτισε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, και άρχισε να μιλάει με την Margo στα ρώσικα, φαντάστηκα ότι της έλεγε, -έφαγες καλά μωρή ρουφιάνα, με τον τυπά από δω πέρα- Κουλ. Την γάμαγα άνετα και την Αλέξια να πω την μαύρη μου αλήθεια.
Κλείνοντας, μπορώ να πω ότι δεν θα περάσει κάποιος άσχημα με την Μάργκο την μουνάρα, σίγουρα δεν θα περάσουν όλοι τέλεια, αλλά πιστεύω οι περισσότεροι θα περάσουν καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 18, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί