Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 3 10
Call-Girls
3358
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Στο γραφείο καλεσα και επειδή είχα στεναχωρηθεί τη τελευταία φορά με τη Τζέσικα ζιτησα κάτι που να μην είναι καινούργιο αλλά να έχουν κάποιο σχολιασμό καλό.
Μου πρότεινε χωρίς δεύτερη σκέψη καινούργια και παρόλα αυτά εγγύηση όπως μου είπε,Αλίσα.
Η αλήθεια είναι λοιπόν πως είχαν απόλυτα δίκιο.
Κοπέλα πεντακάθαρη,με πολύ καλή συμπεριφορά στο πελάτη,ένοιωσα πολύ άνετος και χαλαρός μαζί της,ακομπλεξαριστη αν και μικρή και με πολύ ωραίο σώμα.
Κωλαρακι αριστούργημα που το δαχτυλωσα αλλά δε το πήρα..βάλτε κορίτσια το αναλ πιο λίγο να σας χαρούμε λιγο
Πολύ καλό γλυψιμο παντού και αρκετά φιλιά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μας.
Τελείωσα μια φορά γιατί δεν είχα χρόνο παραπάνω να τη χαρώ και πήρα για μισή ώρα παράταση αλλά δε μπορούσε,έπρεπε να φύγει.
Θα ξαναπαρθει σίγουρα!
Μου πρότεινε χωρίς δεύτερη σκέψη καινούργια και παρόλα αυτά εγγύηση όπως μου είπε,Αλίσα.
Η αλήθεια είναι λοιπόν πως είχαν απόλυτα δίκιο.
Κοπέλα πεντακάθαρη,με πολύ καλή συμπεριφορά στο πελάτη,ένοιωσα πολύ άνετος και χαλαρός μαζί της,ακομπλεξαριστη αν και μικρή και με πολύ ωραίο σώμα.
Κωλαρακι αριστούργημα που το δαχτυλωσα αλλά δε το πήρα..βάλτε κορίτσια το αναλ πιο λίγο να σας χαρούμε λιγο
Πολύ καλό γλυψιμο παντού και αρκετά φιλιά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μας.
Τελείωσα μια φορά γιατί δεν είχα χρόνο παραπάνω να τη χαρώ και πήρα για μισή ώρα παράταση αλλά δε μπορούσε,έπρεπε να φύγει.
Θα ξαναπαρθει σίγουρα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες