Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 5 10
Call-Girls
14662
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Κλήση στη γραφείο,το σηκώνει η τηλεφωνήτρια όπως πάντα ευγενεστατη και της λέω θέλω Νίκα,έμαθα είναι εδώ...
Παύση...
Μου λέει θα σε απογοητεύσω αλλά θα με εμπιστευθεις?
Σακουω λέω...
Νίκα είναι κλεισμένη μέχρι αργά και αν θες να με ακούσεις πάρε Φαίη, κοντινά σωματότυπο,πιο νεανική φάση,όχι με την εμπειρία της Νίκας αλλά με πολύ διάθεση,θα γουστάρεις πίστεψέ με.
Όπως και έγινε και παίρνω δωμάτιο Πρίαμο παγκρατι κάνω το μπανάκι και μπαίνω στην αναμονή.
Χτύπημα στη πόρτα ,ανοίγω και χαμογελαστή κάνει κίνηση για φιλί,που καταλήξαμε εκεί στην είσοδο του δωματίου σε γλωσσοφιλα.
Κοπέλα νέα,όντως ηλικιακά είναι νιάτο,αδυνατουλα με σωματότυπο μοντελέ.
Δεν έχει καμία υπερβολή πάνω της,ίσα ίσα είναι όλα σε σωστή αναλογία.
Στο πρόσωπο έχει ωραίες γωνίες, βλέμμα σέξι, με μια μικρή παρατήρηση στο τρόπο που μιλάει που απτή μια μπεμπεδιζει ,απτην άλλη επειδή έχει ωραία χροια της δίνει κάτι το ερωτικό παραπανω.
Ερωτικά γαμας τη γκόμενα σου,δε ξέρω αν γουσταρε,αλλά μαζί είχαμε μια χημεία ζευγαριού.
Αγκαλίτσες, φιλάκια συνέχεια,δαγκωματακια κτλ.
Μόνο που δεν ήθελε πολύ βαθιά μου είπε είχε μια ενόχληση στο γρήγορο και στο βαθύ.
Τελείωσα δύο φορές και τις δυο μέχρι που με καθαρησες μόνη της!!!
Χτύπησε κλήση Άπτον οδηγό και επειδή ήμουν σχεδόν στη δεύτερη φορά ετοιμος,μου είπε μόνη της,μην ανυσηχεις μωρό μου,όσο χρειαστείς...
Δε ξέρω αν είναι επαγγελματίας ,εμένα μου είπε δε τη κάνει χρόνια τη δουλειά,έχει δουλέψει και σε άλλες χώρες,γουστάρει Ελλάδα βέβαια,αλλά σε εμένα φέρθηκε λες και είχαμε σχέση κάποια στιγμή στη ζωή μας.
Παύση...
Μου λέει θα σε απογοητεύσω αλλά θα με εμπιστευθεις?
Σακουω λέω...
Νίκα είναι κλεισμένη μέχρι αργά και αν θες να με ακούσεις πάρε Φαίη, κοντινά σωματότυπο,πιο νεανική φάση,όχι με την εμπειρία της Νίκας αλλά με πολύ διάθεση,θα γουστάρεις πίστεψέ με.
Όπως και έγινε και παίρνω δωμάτιο Πρίαμο παγκρατι κάνω το μπανάκι και μπαίνω στην αναμονή.
Χτύπημα στη πόρτα ,ανοίγω και χαμογελαστή κάνει κίνηση για φιλί,που καταλήξαμε εκεί στην είσοδο του δωματίου σε γλωσσοφιλα.
Κοπέλα νέα,όντως ηλικιακά είναι νιάτο,αδυνατουλα με σωματότυπο μοντελέ.
Δεν έχει καμία υπερβολή πάνω της,ίσα ίσα είναι όλα σε σωστή αναλογία.
Στο πρόσωπο έχει ωραίες γωνίες, βλέμμα σέξι, με μια μικρή παρατήρηση στο τρόπο που μιλάει που απτή μια μπεμπεδιζει ,απτην άλλη επειδή έχει ωραία χροια της δίνει κάτι το ερωτικό παραπανω.
Ερωτικά γαμας τη γκόμενα σου,δε ξέρω αν γουσταρε,αλλά μαζί είχαμε μια χημεία ζευγαριού.
Αγκαλίτσες, φιλάκια συνέχεια,δαγκωματακια κτλ.
Μόνο που δεν ήθελε πολύ βαθιά μου είπε είχε μια ενόχληση στο γρήγορο και στο βαθύ.
Τελείωσα δύο φορές και τις δυο μέχρι που με καθαρησες μόνη της!!!
Χτύπησε κλήση Άπτον οδηγό και επειδή ήμουν σχεδόν στη δεύτερη φορά ετοιμος,μου είπε μόνη της,μην ανυσηχεις μωρό μου,όσο χρειαστείς...
Δε ξέρω αν είναι επαγγελματίας ,εμένα μου είπε δε τη κάνει χρόνια τη δουλειά,έχει δουλέψει και σε άλλες χώρες,γουστάρει Ελλάδα βέβαια,αλλά σε εμένα φέρθηκε λες και είχαμε σχέση κάποια στιγμή στη ζωή μας.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 22, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί