Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 17 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η φαντασίωση μου έγινε πραγματικότητα. Πάντα ήθελα να συναντήσω την Έλενα και σήμερα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Τηλέφωνο για κλείσιμο του ραντεβού και βουρ για τον Πριαμο στην Μεταμόρφωση.Σκαω μύτη στο ξενοδοχείο,κάνω ένα μπανάκι για να χαλαρώσω και στέλνω τον αριθμό του δωματίου. Υστέρα από λίγο χτυπάει η πόρτα και μπαίνει χαμογελαστή η Έλενα. Φορούσε ένα κολλητό μίνι φόρεμα που τόνιζε τις βυζάρες της και τα ώραια πόδια της(η τηλεόραση την παχαίνει, την δείχνει πιο μπαμπατσικη. Την περίμενα λιγάκι πιο παχιά, αλλά αυτό που αντίκρισα ήταν ακόμα καλύτερο)και ένα μαύρο σακάκι από πάνω. Βγάζει το σακάκι και αρχίζουμε το μπλα-μπλα για να γνωριστούμε. Ξεντυνεται και πάει για το μπάνιο και εκεί ανταλλάξαμε τα πρώτα φιλιά, εγώ χουφτωσα τις βυζάρες της και η Έλενα μου έπιασε τον μικρό όπου έγινε μεγάλος και τον έπαιξε για λίγο και με άφησε και μπήκε για μπάνιο λέγοντας μου:Τα υπόλοιπα μετά...
Βγαίνει από το μπάνιο και αμέσως μου ορμάει και αρχίζουμε το χαμουρεμα. Μπόλικα φιλιά, αλλά τόσα χάδια και μετά βουρ στα βυζια της (άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου ότι μέγας βυζολαγνος),πέρασα μπόλικη ώρα στους Βεζουβιους της. Μετά η Έλενα άρχισε την πίπα, πολύ καλή στην πίπα. Μου φοράει το σκουφάκι ξαπλώνει, τυλίγει τα πόδια της στην μέση μου και μπαίνω μέσα. Άρχισε με αναστεναγμους και γούσταρα αρκετά γιατί έλεγε και διάφορα όπως σκισε με κ.α. και εγώ είπα το κορυφαίο,έτσι γαμανε οι Αρειανοι της παοκτζουδες,αλλά το κυριότερο ήταν ότι και αυτή κουνιόταν και γινόταν ένα γαμισι σούπερ. Ύστερα ζήτησα να αλλάξουμε στάση και στήθηκε στα 4 και ζήτησα κωλο. Δεν είπε όχι. Αντιθέτως το μόνο που είπε να τον βάλω καλά μέσα και έτσι έγινε και άρχισα αμέσως το σφυροκόπημα. Αντέχει και δεν δυσανασχετεί. Τον βγάζω και ξαπλώνω και άρχισε την πίπα και έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.
Μπανάκι και από τους δύο μας και μετά τσιγαράκι και μπλα-μπλα. Πολύ καλή συζήτηση είχαμε. Κυρίως για τις ταινίες. Μου έλυσε κάποιες απορίες που που είχα.
Μετά με αγκάλιασε και αρχίσαμε τα φιλιά, παρεμπιπτόντως τα δίνει απλόχερα, δεν τα τσιγκουνευται και νιώθεις ότι είσαι με την γκόμενά σου. Πάλι εγώ στα βυζια έκανα ντου και ζητάω το σκουφάκι. Μου λέει ότι δεν ήρθε η ωρα και με γυρνάει ανάσκελα και αρχίζει μια πολύ καλή πίπα. Μου φοράει το σκούφο και ανεβαίνει από πάνω μου reverse cowgirl και αρχίζει το ανεβοκατενασμα. Μετά την γυρνάω ανάσκελα και βάζω τα πόδια της στους ώμους μου και αρχίσαμε το παιχνίδι. Σε αυτή τη στάση μας βρήκε το τέλος του παιχνιδιού γιατί έτσι τελείωσα και όπως έλεγε και η Έλενα στον πάνω στον αγώνα ,ότι χύνει, λογικά έβαλε και αυτή ένα γκολ.
Μπανάκι και από τους δύο έδωσα τα χρήματα και έφυγε.
Αυτά γίνανε στο ντέρμπυ και πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ.
Καλό Χειμώνα να έχουμε με πολλά και καλά γαμισια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
22.282
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, STAVROS6969 και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2019
Καυλωσα Κατσικογάμης
23 Νοεμβρίου, 2019
Είναι ακριβώς όπως δείχνει στις φωτογραφίες?
23 Νοεμβρίου, 2019
Με τρελανες πολυ καλοςΓλώσσαΓλώσσα
23 Νοεμβρίου, 2019
Φυσιολογικό μου φαίνεται.
Με την Έλενα όλοι καυλωνουνε!!!
03 Δεκεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι οπως την βλέπεις.
Δεν θα απογοητευτείς από την εμφάνιση, αλλά ούτε και από τους υπηρεσίες της!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5