Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 5 10
Call-Girls
5189
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τη κοπέλα ενδεικτική ημερομηνία την είχα πάρει παρασκευή αρχές του μήνα ένα βράδυ αργα στον Πειραιά σε καλό ξενοδοχείο.
Όταν ήρθε τη περίμενα λίγο πιο κοντή αλλά φορούσε και κάτι δωδεκαποντα σίγουρα και ήταν πιο πάνω απτό κανονικό που περίμενα.
Ντυμένη πολύ ωραία φόραγε δερμάτινο παντελόνι κολιτο και ο κωλαρακος της ήταν πέτρα.
Βυζί επίσης είχε πολύ ωραίο και ρογα
Θυμάμαι και μου είχε κάνει εντύπωση μύριζε ολόκληρη μια κρέμα βανίλια,που στο τέλος της συνάντησης μου έκανε και μασάζ με αυτή.
Τσιμπούκι ικανοποιητικό ήταν, και μουνακι είχε πολύ ωραίο γιατί το ένα χύσιμο το έριξα εκεί γλυφωντας την.
Θυμάμαι την είχα πηδήξει στο παράθυρο του δωματίου πάνω στα ψιλοτακουνα και γούσταρε πολύ.
Είχα περάσει αρκετά καλά και της είχα πει αν ξανάρθει θα την τιμήσω.
Όταν ήρθε τη περίμενα λίγο πιο κοντή αλλά φορούσε και κάτι δωδεκαποντα σίγουρα και ήταν πιο πάνω απτό κανονικό που περίμενα.
Ντυμένη πολύ ωραία φόραγε δερμάτινο παντελόνι κολιτο και ο κωλαρακος της ήταν πέτρα.
Βυζί επίσης είχε πολύ ωραίο και ρογα
Θυμάμαι και μου είχε κάνει εντύπωση μύριζε ολόκληρη μια κρέμα βανίλια,που στο τέλος της συνάντησης μου έκανε και μασάζ με αυτή.
Τσιμπούκι ικανοποιητικό ήταν, και μουνακι είχε πολύ ωραίο γιατί το ένα χύσιμο το έριξα εκεί γλυφωντας την.
Θυμάμαι την είχα πηδήξει στο παράθυρο του δωματίου πάνω στα ψιλοτακουνα και γούσταρε πολύ.
Είχα περάσει αρκετά καλά και της είχα πει αν ξανάρθει θα την τιμήσω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 08, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ProfessorCock
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2019
"High Heels" μαλλον εννοεις
alex71
20 Νοεμβρίου, 2019
πες μου ότι κάνεις πλάκα για το βυζί γιατί είναι πεσμένο και χάλια... ελπίζω να μην είμαι ο τρελός της παρέας...
andronikos3
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2