Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 14 10
Call-Girls 16445
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ενταξει νομίζω ότι δεν εχω να πω κάτι για τις υπηρεσίες γιατι η κοπέλα είναι πολύ επαγγελματίας κ εχει όρεξη αλλά πολύ απλά δεν ειναι ωραία κ δεν είναι σεξυ! Δλδ δεν θέλω παρέα θέλω να παρω κατι όμορφο! Κ η κοπέλα δεν ειναι!!αν είχε 5 κιλα λιγότερα κ μου ερχόταν βαμένη κ με καλά ρούχα ισως να το εβλεπα αλλιώς! Δε ξέρω αλλά εγώ καλά δε πέρασα αφου το πακετο που βλεπω δεν είχε κάτι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
27
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, George Mitsibonas, satyrus και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2019
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Προσωπικά με τη Μία τα πήγα καλά μόνο στο social. Δεν ήθελα να την θάψω επειδή βλέπω μόνο καλές κριτικές από όλους και επειδή γενικά στο yourangels μου φέρονται άψογα αλλά το μετάνιωσα που την πήρα.
20 Νοεμβρίου, 2019
Πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσει η κακή συνήθεια που έχουν και κάποια άλλα γραφεία να εμφανίζουν ψεύτικες επεξεργασμένες η και παλιότερες φωτογραφίες κάποιας κοπέλας όπως αυτή εδώ παρατηρώντας τις φωτογραφίες είναι σαν να βλέπουμε δύο κοπέλες διαφορετικές.
Αυτά είναι απαράδεκτα να γίνονται καθώς μιλάμε για μεγάλο χρηματικο κοστος σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο είναι να διώχνει ο πελάτης την κοπέλα αφού δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θα περιμενε
21 Νοεμβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συμφωνω, τσάμπα 140ρι, κεγώ έκαψα το ραντεβου πρακτικά
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3