Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Call-Girls 18467
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπον ας γραψουμε δυο πραγματακια για την Τινα..Οι επιλογες που εχα εκεινη την ημερα για pse ητανε λιγες και η αγαπητη νικολ μου προτεινε τινα αλλα μου ειπε ειναι μιλφ,της λεω δεν εχω θεμα αρκει να ειναι φωτια στ κρεβατι..Οκ μου λεει δοκιμασε κια τα λεμε μετα..Φτανω στ γνωστο χοτελι στα νοτια πινω τα ποτακια μου χτυπαει η πορτα και τσουπ η Τινα..Λοιπον εχει ωραιο προσωπακι και ματακια φιλι οπως μπηκε μεσα μηδεν..Λοιπον οπως ειπα και μετα το ραντεβου στην Αντζυ που ειχε πιασει βαρδια παιδια πρεπει να προσεξει λιγο την εμφανιση της..Εσκασε μυτη προχειρα ντυμενη χωρις θυλικοτητα βαλε ενα τακουνακι και ενα φορεμα ρε μωρο η ενα εξωβυζο να τονισεις τα θετικα σημεια σου..Αυτο για μενα ειναι ενα μειον..Βγαζει α ρουχα και μου λεει παω για μπανιο.της λες να ερθω ελα μου λεει..εχει θεμα με την καθαριοτητα γενικα και ειδικα στα χερια απο οτι μου ειπε δαχτυλακι δεχτηκε και στ μπανακι σιγα σιγα εσκυψε και τον πηρε ολο με μανια λεγοντας μου οτι τον εχω μεγαλο και δε μπορει μεχρι βαθια..Τελειωμα δε θελει στο στομα μονο σωμα ειπε σε μενα..Πμαε στ κρβατι περασμα προφυλακτικου και αυτη απο πανω οπου της αρεσει πολυ λεει..χοροπηδαγε σαν τρελη κανα δεκαλεπτο βγαλσιμο καποτας και χυσιμο στη κοιλια της..Εδω να πω οτι εχει ωραια φυσικα βυζακια αλλα παιδια στ σωλα ειναι χαλαρη εχει κοιλιτσα μαλλον μπυροκοιλια και αμα θελει να συνεχισει να ασχοληθει πρπει να κανει τζιμ..Τσιγαρακι και μετα ξανα πιπα απο μερος της οπου εδωσε ρεσιταλ ακουσραστη αλλαξαμε πολλες στασεις στα πλαγια απο πανω αυτη απο κατω στο πλαι γενικα ατεχει και βρωμολογα μαζι οχι σφαλιαρες και τετοια δεν της αρεσουν και το τελος τελικα ηρθε μαζι με το ξυπνητηρι οπου τελειωσε η ωαρα της..Γενικα αν δεν ειστε του μοντελου και του μιλφ καθως πρπεπει να ειναι κοντα στα 35 και την πετυχετε και στη μερα σας λογικα θα περασετε καλα αλλιως κοιταχτε αλλου..Αυτα απο μενα παιδια να γαματε και να περνατε καλα..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα