Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 45 10
Call-Girls 83235
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση πριν από κάποιες μέρες στον χώρο της κοπέλας έπειτα από εύκολη συννενόηση με το γραφείο. Όταν έφτασα κ άνοιξε την πόρτα αντίκρισα μια κοπέλα αρκετά ευδιάθετη με το χαμόγελο στα χείλη γύρω στα 30 με καστανόξανθα μαλλιά καλό σωματάκι με ωραίο κώλο ειδικά όταν στήνεται στα 4,κάποια τατού να κοσμούν το σώμα της και πρόσωπο με σλάβικα χαραχτηριστικά αρκετά συμπαθητικό με ωραία μάτια με μόνη παραφωνία τα μικρά βυζιά της.Τα αγγλικά της αρκετά καλά με διάθεση για ομιλία πράγμα το οποίο με έκανε να νιώσω άνετα απ το πρώτο λέπτο.Μάλιστα ήμουν κ ο πρώτος της πελάτης της σε αυτό το τουρ της
Στο κυρίως πιάτο είχε απίστευτη ενέργεια για σεξ. Βαθιά γλωσσόφιλα, λυσσασμένη πίπα με πολλά ντιπ σάλιο κ γλύψιμο στα μπαλάκια. Στο σεξ δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις πάντα ήξερε να στηνόταν κ έβγαζε απίστευτη ενέργεια χοροπηδούσε ασταμάτητα πάνω μου έβγαζε αληθοφανής επιφωνήματα, γενικά με εντυπωσίασε. Επίσης κατά την διάρκεια της συνάντησης προσαρμοζόταν στα θέλω μου είτε αυτά ήταν gfe είτε pse.
Συνοψίζοντας μπορώ να πω ότι πέρασα αρκετά καλά με μια κοπέλα η οποία ιδρώνει την φανέλα προσπαθεί στο μέγιστο και σίγουρα θα προσπαθήσω να την ξανασυναντήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα