Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Call-Girls 8710
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χρωστουμενη κριτική κυρίως στο γραφείο που επανορθωσε μετα τη φόλα του κ.Μπακα (βλ.Αλεξανδρα). Μιλάω με την Αντζυ η οποία με διαβεβαίωσε ότι η Αλεξία θα με επαναφέρει σε ευφορία... ραντεβού στο κέντρο σκάει το μωρό όπως ζήτησα, δλδ με πολύ ελεγκαντ γόβα και φόρεμα. Αν την έβλεπα έξω δεν θα έλεγα ότι είναι cg. Χαμογελαρα υπέροχο προσωπο....Μου λέει ήρθα να επανορθώσω!!
Καλο σοσιαλ με πολύ γέλιο ένα δεκάλεπτο και μετά μπανάκι. Βγαίνει βάζει ζαρτιερες και γόβες.κλασικα πολυθρόνα μαξιλάρι στα γόνατα να δουλεύει ξεκούραστα το μωρό και εμείς μάτι μπροστά και πίσω καθρέπτη.περιποιουμαι κι εγώ πολύ καθαρό ωραίο μίνι και δέρμα. Λεπτεπίλεπτη με piercing αρκετά.στηθος λίγο κάτω αλλά φυσικό.ενα γύρος μεγάλος.παρολο που κουράστηκε προσπάθησε να μην το δείχνει αν και φαινόταν ειδικά στα τελευταία λεπτά. Δέχτηκε αρκετά και τα άντεξε με επαγγελματισμό.Ξεχασε και τις κάλτσες της αλλά δεν γινόταν να τις πάρω μαζί μου.... Τεσπά αυτά ήθελα να πω αποφάσισα να ξαναπάρω και να μην δείξω εμπάθεια στο γραφείο και δικαιώθηκα.πλεον έχω μια εικόνα της αγοράς πιστεύω .πιστεύω ότι η καθιερωμένη τιμή 140 είναι υπερβολική σχεδόν για όλες. Ελάχιστες τα τιμούν πραγματικά. Αλλά τι να κάνουμε που πλέον δεν είμαστε για μπαρ και πεσιματα και πρέπει να πετάμε χαμηλά εκτός ρανταρ....Τα ξαναλέμε σύντομα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;