Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 82 10
Call-Girls 246863
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
"Καλησπέρα, μήπως η Νάταλι 2 απόψε είναι διαθέσιμη;" Πρέπει να έχω κάνει αυτή την ερώτηση στο A.G.N. 15 φορές ρε παιδιά. Τελικά έκλεισα ραντεβού από μια μέρα πιο πριν, γιατί δε μου καθόταν ποτέ.

Έρχεται στην ώρα της. Πρόσωπο πολύ γλυκό και χαριτωμένο, όχι αυτό που λέμε "όμορφη" αλλά σίγουρα δε σε χαλάει, φοβερό χαμόγελο που σε κερδίζει. Πιπίνι. Φυσική ομορφιά 100%, πρόσωπο και σώμα. Συμφωνώ με τον προηγούμενο. Φυσικό στήθος, πολύ καλό κορμί, πολύ ωραία επιδερμίδα. Μπαίνει και με αρχίζει στα φιλιά και στα χάδια, πέφτει στα γόνατα τον παίρνει στο στόμα.

Σύντομα πάμε στο κρεβάτι. Δεν έκανε μπάνιο αλλά η κοπέλα μου ήρθε πεντακάθαρη, μοσχοβολούσε, δεν το πήρα στραβά. Φιλιά στο στόμα φουλ. Ξεκινά πίπα και αρχίζει ρεσιτάλ. Να ξέρετε έχω τρελό θέμα με την πίπα. Και η Νάταλι ξέρει τι κάνει, όπως λένε και τόσες κριτικές πριν από εμένα. Επίσης δέχεται να της γαμήσεις το στοματάκι και να την κρατάς μπουκωμένη deepthroat χωρίς να διαμαρτύρεται καθόλου.

Στο σεξ, GFE αλλά σήκωνε και το άγριο. Στα τέσσερα ο κώλος της φοβερό θέαμα και πολύ ξύλο στα κωλομάγουλα. Στο ιεραποστολικό σε έπειθε ότι είναι κοπέλα σου με τόσα φιλιά και αγκαλιές που έδινε. Την έχυσα στο στόμα.

Δεύτερος γύρος: χαζολογήσαμε λίγο, καλή στο σόσιαλ, χαμογελάρα συνέχεια, ξαναξεκινάει πίπα δυνατή μετά από δική μου προτροπή. Ξανά σεξ, εξίσου καλό........ πάλευα 20 λεπτά μετά να τελειώσω και αν και έκανε ό,τι της έλεγα δεν είχα δεύτερη φορά. Συνολικά πάντως πέρασα σούπερ. Το μικρό είναι δύναμη. Εύκολα γίνεται ένα από τα στάνταρ μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 06, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Titlover69, Antonis_Greece4, Learxos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2019
Είναι μεγάλη καύλα το κορίτσι! Εγώ την πέρνω σχεδόν κάθε βδομάδα...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1