Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 1 10
Call-Girls 2888
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Λίγα λόγια, ότι θυμάμαι αφού έχω μπλέξει τα μπούτια μου με όσες είδα και δεν είδα τις τελευταίες μέρες.
Αυτό που είδα στις πραγματικές φωτογραφίες που είναι μέσα στο ξενοδοχείο με έκαναν να τη συναντήσω, καθώς οι μούφα αγγελίες και τα επαγγελματικά προφίλ δίνουν και παίρνουν τώρα τελευταία και φοβάσαι τί θα συναντήσεις όταν ανοιξει η πόρτα.
Στο συγκεκριμένο κομμάτι το γραφείο αυτό παίρνει τα εύσημα καθώς ανεβάζει φωτογραφίες από το δωμάτιο, οπότε η πιθανότητα να συναντήσεις κροκόδειλο μειώνονται δραματικά. Ορισμένοι προτιμούν να τους μιλανε ευγενικά κάποιες τηλεφωνήτριες "ψυχολόγοι" όπως του απέναντι μαγαζιού και όταν ανοίξει η πόρτα να μην ξέρουν από που να φύγουν, εγώ το θεωρώ κοροϊδία, να σου πλασσάρουν βρυκόλακες και μπαζόλες και μετά να διαβάζεις κριτικές εδω μέσα για γεματούλες και δε συμμαζεύεται...Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
32 χρ. η κιουρία, με αξιοπρεπέστατο κορμί και μια θεσπέσια κωλάρα, που απ'ότι μου είπαν τη δίνει, αλλά εγώ δεν δοκίμασα.
Ίσως θα έπρεπε να βάλω 8 στο κορμί, αλλά για τα δικά μου γούστα δεν είναι για παραπάνω.
Πολύ όμορφο και πρόστυχο πρόσωπο, όχι κάτι που ξεχωρίζει αλλά η ρουφιάνα ξέρει ότι μετράει.
Δυστυχώς δεν κατέχει αγγλικά οπότε η συνεννόηση γίνεται μέσω γκούγκλη.
Απο κει και πέρα, στο θέμα του πήδου ήταν μια σκέτη απογοήτευση.
Παρόλο που είναι γενικά φιλική και ευχάριστη, όταν ήρθε η ώρα να δουλέψει φάνηκε να κωλυσιεργεί όπως μπορούσε. Ίσως σε ένα ραντεβού μεγαλύτερης διάρκειας ο τρόπος που κινείται να είναι ιδανικός (μασάζ, χορός κτλ) αλλά σε μία σύντομη συνεύρεση όπου ο σκοπός είναι το γαμήσι δεν ενδεικνύεται.
Φιλιά κανονικά δεν πήρα, άνοιγε παράξενα και υπερβολικά το στόμα της, δεν ξέρω τί σκατά νόμιζε ότι έκανε...
Το τραγικότερο σημείο είναι η πίπα της. Μπορώ να πω ότι στον πρώτο γύρο δεν θυμάμαι να μπήκε η πούτσα μου στο στόμα της.
Παρόλαυτα λόγω δικής μου όρεξης δεν το έληξα, έριξα ένα αρκετά έντονο χέρι, τελείωσα μέσα στο λάστιχο και είπα να το λήξω.
Σκέφτηκα ότι τα 100 πεταμένα για άλλη μια φορά δε λένε τίποτα, οπότε αποφάσισα να κάτσω και να την πιέσω περισότερο στο δεύτερο γύρο.
Αφού τη στρίμωξα απο κάτω την ανάγκασα να της γαμήσω για λίγο το κεφάλι, πάλι τίποτα το σπουδαίο από αίσθηση και τεχνική αλλά τουλάχιστον με πίπωσε χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Ακολούθησε έντονο πισοκωλητό με μπατσάκια στη θεσπέσια κωλάρα της και κατάθεση στους βύζους.
Παρόλη την ξενέρα τελείωσα αρκετά εύκολα καθώς είναι αρκετά στενή.

Δεν θα τη σύστηνα σε κανέναν που θέλει έντονο σεξ και δυνατές υπηρεσίες, αντιθέτως κάποιος που μιλάει ρώσσικα ίσως να περάσει πολύ καλύτερα από εμένα. Πάντως για την ηλικία της από θέμα εμπειρίας ήταν ξεκάθαρα απογοητευτική. Κρίμα γιατί είναι δυνατό κορμί...Εμμμμ

Καλά βόλια σε όλους...Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mallias20
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
193
Likes:
25.266
Πόντοι:
33.818
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, kwstasxat, Borgia21 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού