Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Call-Girls 8718
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πήραμε να μαθουμε τι υπαρχει σε κατηγορια Πέγκυ, Νίκα γιατι ειχαμε περάσει πολυ καλα και το γραφειο μας προτεινε Αλεξία ή Κέλυ.
Η συζηγος καθως ειναι ο ανθρωπος που παιρνει την αποφαση και αναλογα με το ποια την καυλώνε περισσότερο επελεξε Αλεξία.

Κλεισαμε για δυο ωρες σπιτι μας,αργα το βραδυ.Η κοπελα εφτασε νωριτερα απτην ωρα του ραντεβου αλλα επειδη ειμασταν ηδη ετοιμοι και στην αναμονη είπαμε οκ.

Στο διαταυτα, μια χαρούμενη επαγγελματίας εσκορτ. Ανοιγωντας τη πορτα, αντικρυσα ενα πολυ ομορφο πλασμα με μια πολυ θετικη ενεργεια απτο χαμογελο της. Πιο ψηλη απο Πεγκυ πιο ωραιο σωμα απο Νίκα αλλα στο κοντινο και των δυο κοριτσιων αυτων,μπραβο για τη προταση του γραφειου που επεσε μεσα στα γουστα μας που εκφρασαμε.
Το πρόσωπο της απο μεριας μου το βαζω σαν το πιο ωραιο αποσα έχουμε συναντηση σε αυτο το γραφειο γιαυτο και εξαρχης συμφωνησαμε με τη συζηγο να τη χυσω στο στομα και να τα παρει μεσα της μπροστα νας,αφου στις υπηρεσιες της το περιελάμβανε.
Σωματικα εχει στις φωτο μια βελτίωση στο συνολο αλλα χανει στα σημεια και παλι.Εχει φοβερο κωλο!Βυζι φυσικο τελειως με οντως λιγο κατηφορα αλλα το σκουλαρικι στη ρογα δινει τη πινελια που του λείπει.Μουνακι λειο και με ωραιο σχημα.Δαχτυλα υπεροχα πανω κατω και ειδικα στις πατουσιτσες της.

Πολυ καλη στην επικοινωνία,κατσαμε σχεδον 20 λεπτά με το ποτακι μας και τα ειπαμε να σπασει ο πάγος.Ασχολειτε με γυμναστικη και αρκετα συναφή γιαυτο και σωματικα ειναι πολυ ωραια,οπως και απο ενέργεια σφιζει.
Στο ενδιαμεσο της συζητησης η δικια μου γδυθηκε και αρχισε να παιζει μονη της διπλα της,που η αλεξια δε σταματησε να γελαει και να την χαιδευει φιλαει κτλ.
Η εικονα της με ειχε καυλωσει αρκετα αλλα δεν ηθελα να επεμβω,ηθελα να δω πως θα το πανε.
Περασαν απτα χαδια στα φιλιά,στα γλωσσοφιλα και οταν ειχα τραβηχτει πιο πίσω στον απεναντι καναπε αρχισαν να γλυφοντε με την δικια μου να εχει χωθει κατω στην Αλεξια παντου.
Σηκωθηκα και τον εδωσα στο στομα της οσο μπορουσε γιατι αναστεναζε,που στη πιπα της της βαζω 10 ξερο! Τον κυριο τον καταπιε,τον ρουφαγε και τον εφτυνε,και τον δουλευε στο στομα της σε σημειο που θα επρεπε το γραφειο να τη βαλει να κανει ιδιαίτερα σε καποια αλλα κοριτσια μαλλον.
ΚΑΤΑΘΕΣΑ εκει στο πρωτο 40λεπτο,οπου δεν σταματησε καν και τα καταπιε ολα,μονο που ανεβηκε η δικια μου για γλωσσοφιλα.

Εχω να πω απτην εμπειρία μου,πως οσο και να θες να κρατηθεις,αμα τη γουσταρεις τη κοπελα δε μπορεις!

Πηγα για ντουζακι με ηχητικη απόκρουση τους αναστεναγμους και τα αναφωνηματα της συζηγου οταμ ειχε αρχισει να την γλυφει η αλεξια και να παιζει με τα παιχνιδια της δικιας μου.

Βγαινοντας απτο μπανιο,εβαλα ενα ποτο και ειχαν μεταφερθει στο δωματιο οπου στο κρεβατι επαιζαν ασταματητα,με την συζηγο να εχει βαλει στο κωλο της το βυσματακι που εχουμε, να παιζει μονη της και την αλεξια να εχει κάτσει σε βαθυ καθησμα στο στομα της.
Αρχησα τη μαλακια και ηρθε η δικια μου να μου βαλει τη καποτα για να τη γαμησω.
Ετσι και εγινε με την αλεξια να γλυφει τη δικια κου οσο τη γαμουσα και να φωναζει.
Βγαζω το προφυλακτικο,βουτια στο στομα της Αλεξιας,περασμα νεα καποτας από τη δικια μου και γαμησι στα 4 στην αλεξια.
Η θεα αυτου του κωλου δε ξεχνιεται δυστηχως!!! η κωλοτρυπιδα της!!!
Τη γαμησα πολυ δυνατα οσο την εγλυφε η δικια μου και την εχυσα στις πατουσιτσες της που η δικια μου τη καθαρησε με ευλάβεια.

Η συζηγος μου ειπε πως θα μπορουσε να τη κρατησει ολο το βραδυ αλλα καταλαβε πως τη γουσταρα.Και δεν ηταν ψεμα...

Περάσαμε πολυ καλα, για μας μπαινει στις τοπ επιλογες.
Οταν μας καλεσε στο τελος το Γραφείο ευχαριστησαμε και ειπαμε τα καλητερα για τη κοπελα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
390€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
CoupleNP
Ανώτατος
65
Πόντοι:
11.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, Photographer(1), panpiper και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2019
"[...]Τη γαμησα πολυ δυνατα οσο την εγλυφε η δικια μου και την εχυσα στις πατουσιτσες της που η δικια μου τη καθαρησε με ευλάβεια[...]" Ναι!Προσκύνημα
'
'
'
06 Νοεμβρίου, 2019
Αυτά είναι γούστα, μπράβο, σας χαίρομαι που έχετε τέτοια σχέση με την γυναίκα σας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2