Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 74 10
Call-Girls
252565
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπερα σας.Ειμαι ο ενας απο τους δυο τυχερους που κερδισαν το free ερωτικο ραντεβου με την Ελενα110.Αν και εχω συναντησει καποιες φορες την Ελενα πηρα μερος στο διαγωνισμο της γιατι πραγματικα ολες οι συναντησεις μαζι της ειναι παρα πολυ ομορφες κ διαφορετικες.Παντα προθυμη,ευγενικοτατη,αψογη στη συμπεριφορα της ,προσπαθει να διαβασει τα θελω σου και να σου προσφερει το κατι παραπανω στο χρονο που θα της αφιερωσεις.Το ραντεβου ηταν υπεροχο,αψογα σχεδιασμενο ,με ενα απλο τηλεφωνο κανονισαμε μερα και ωρα και για πρωτη φορα με περιμενε αυτη στο δωματιο και οχι εγω......ειχε το γουστο του!!Η Ελενα ειναι αυτο που λεμε η γυναικα της διπλανης πορτας .Παρα πολυ απλη,προσιτη σε κανει να νιωσεις αμεσως ανετα λες και τη ξερεις χρονια.Μοντελο δεν ειναι,αλλα εχει μια τρομερη σεξουαλικοτητα.Εχει ομως πολυ ομορφο σωμα παροτι 40+,απαλη επιδερμιδα και για μενα ενα πολυ γλυκο προσωπο,αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο εννοειται.Να πω εδω οτι εγω προσωπικα δεν με ενδιαφερει να ειναι η γυναικα μοντελο αλλα οι υπηρεσιες που προσφερει και η Ελενα σε αυτο ειναι σουπερ.Κατα τη διαρκεια της συναντησης ηταν πολυ ερωτικη ,ευδιαθετη ,φιλικη και εκανε τα παντα για να με κανει να νιωσω υπεροχα και το καταφερε απολυτα.Δεν κοιταξε ουτε στιγμη την ωρα περασε 1,30 ωρα κολλημενη στην αγκαλια μου με ενα πολυ ομορφο χαμογελο και πολυ παθος,πολυ ομως.Εδω πρεπει να προσεχουμε!!!Εχουμε κουβεντιασει πολλες φορες και εχω καταλαβει οτι αυτο ειναι το στυλ της,σεβεται τον ανθρωπο,το χρονο του και τα χρηματα του και προσπαθει να τον ευχαριστησει.Αυτο ειναι ολο ..τιποτα αλλο.Πολυ καθαρη,Προσεχει παρα πολυ την υγιεινη της.Δεν ειναι τυχαιο οτι κουβαλαει παντα μαζι της μια τσαντα με χιλια δυο αντισηπτικα.Περισσοτερες λεπτομερειες δεν νομιζω οτι χρειαζεται,αλλωστε εχουν γραφτει και απο αλλα παιδια,το κοριτσι μπορει να γινει η κοπελα σου αλλα μπορει να μεταμορφωθει και σε μια τιγρη.Χαιρομαι πολυ που την εχω γνωρισει.Το μονο που θελει ειναι να υπαρχει ευγενεια και ολα τα αλλα τα αφηνεις πανω της.Λογο φορτου εργασιας δεν εμπαινα πολυ στο σαιτ και δεν ειχα γραψει κατι για την Ελενα,αλλα τωρα επρεπε γιατι με τιμησε με το δωρο της και ηθελα να την ευχαριστησω. Ελενα σε ευχαριστω πολυ,να εισαι καλα ,θα τα πουμε παλι σιγουρα . Καλη συνεχεια σε ολους!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα