Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Call-Girls 6127
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από προτροπή της ευγενικής τηλεφωνήτριας, επέλεξα τη Vika ως ιδανική παρτενέρ για gfe. Η κοπέλα στην ώρα της, ομορφούλα, χωρίς τη λάμψη αλλά και τη νεανικότητα των photos. Ωραίο μικροκαμωμένο σωματάκι (με piercing στον αφαλό), όχι κατηγορία skinny. Όχι καλλονή, σίγουρα όμως γοητευτική. Οφείλω εδώ ένα σχόλιο για το γραφείο που τήρησε με ακρίβεια όλες τις οδηγίες διακριτικότητας που τους έδωσα, αποδεικνύοντας ότι είναι επαγγελματίες.

Δυστυχώς μάγκες το δικό μου ραντεβού δεν ήταν όσο επιτυχημένο περίμενα, χωρίς να σημαίνει ότι έκλαψα τελείως και τα λεφτά μου. Είχα ωστόσο άλλες προσδοκίες διαβάζοντας τις κριτικές. Σε αυτό προφανώς φταίει ότι η κοπέλα για κάποιο λόγο δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερα άνετη στο χώρο μου, όπου κάνω και αρκετά από τα "ραντεβού" μου. Αυτό μου συνέβη για πρώτη φορά, αφού μέχρι τώρα είχα πάντα το αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα. Εξηγούμαι:

Από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης με ρώτησε (δύο φορές) αν βρίσκεται κάποιος άλλος στο σπίτι, πραγματικά δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί είδε πολλές πόρτες οι οποίες ήταν κλειστές. Εν συνεχεία, παρατηρώντας το συναγερμό στην κρεβατοκάμαρα, με ρώτησε αν είναι κάμερα! Ενδεικτικά αναφέρω ότι όταν την έγλειφα με όρεξη ο κακομοίρης, αυτή στηριζόμενη στους αγκώνες της περιεργαζόταν αγωνιωδώς τις γωνίες του δωματίου όπου ήταν τοποθετημένες οι συσκευές του συναγερμού. Σε αυτό το περίεργο κλίμα επιδόθηκε λίγο αργότερα σε ένα πολύ σύντομο τσιμπούκι, αφού βιάστηκε μάλλον να βάλει προφυλακτικό. Συνεπώς, δεν μπορώ να πω ότι απόλαυσα την ιδιαίτερη τεχνική και τα deepthroat που διάβασα στις άλλες κριτικές.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ούτε η συνέχεια ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Υπάκουη στις διάφορες στάσεις - δεν λέω - αλλά εξακολουθούσε να είναι σφιγμένη. Κάποια στιγμή διέκοψα και επιχείρησα να τη γλείψω ξανά. Εκεί φάνηκαν τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης από πλευράς της. Απρόσμενα τότε άρχισε να μεταμορφώνεται, να συμμετέχει (με αρκετά χάδια εκ μέρους της) και επιτέλους να το απολαμβάνει. Τα πήγαμε αρκετά καλά θα έλεγα, μιας και το καθαρό και εύσχημο μουνάκι της πλημμύρισε με υγρά μέχρι που τελείωσε (πραγματικά).

Εκεί γύρισε κυριολεκτικά το παιχνίδι: σαφώς πιο θερμή, πιο ερωτική και, παρά το χύσιμο, πιο ορεξάτη! Καβάλησε cowgirl όπου έδωσε ρέστα με πολύ καλή τεχνική, παίζοντας παράλληλα με τις ρώγες μου. Πραγματικά ένα από τα ατού της αυτή η στάση, η ίδια μάλιστα έδειχνε πολύ ερεθισμένη. Έλα ντε που όλα αυτά έγιναν όμως στο 90'.....Δυστυχώς, έχοντας αγωνιστεί φιλότιμα στο τερέν αρκετή ώρα ήδη, έχυσα μέσα σε λίγα λεπτά. Εν τω μεταξύ αυτή που μόλις είχε πάρει μπρος, όχι μόνο δεν ξεπέζεψε, αλλά συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει πιο γρήγορα, αρχίζοντας μάλιστα να μου δίνει και φιλιά. Ο κουρασμένος πούτσος μου είχε ήδη αρχίσει να δυσανασχετεί να φανταστείτε. Το αποκορύφωμα του bad timing! Αν ήταν από την αρχή έτσι όπως ήταν προς το τέλος, η βαθμολογία θα ήταν σαφώς πιο ψηλή.

Στο social μετά και αφού είχε λυθεί, αποδείχθηκε αρκετά ευχάριστη και καλό παιδί. Μίλησε μάλιστα αρκετά για τη ζωή της και της εμπειρίες της με τα συμπαθητικά αγγλικά της που της επιτρέπουν να κάνει άνετα συζήτηση.

Συμπερασματικά, παρά τη δική μου ατυχία, το κορίτσι έχει ταλέντα και πιστεύω ότι η πραγματική δυναμική της μπορεί να εξασφαλίσει πετυχημένα, τουλάχιστον, ραντεβού. Κακή μέρα; ίσως. Κακή συγκυρία; πιθανώς. Αξίζει πάντως να δοκιμάσει κανείς. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, πάμε για άλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.424
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, panpiper και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2019
Ωραίος ρε παίχτη. Shit happens, που λεν κ στο χωριό μου.
Πάμε για άλλα!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1