Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 60 10
Call-Girls 168377
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ένα από τα "δυνατά" ονόματα του χώρου πάντα θεωρείτο η Ζέτα. Έλα όμως που έκανε ένα διάλειμμα και δεν ήταν διαθέσιμη το καλοκαίρι, ούτε μέχρι πριν κανά 10ήμερο. Ωστόσο είχα στήσει καραούλι, σαν κυνηγός που περιμένει το θήραμά του και μόλις είδα ότι είναι ξανά διαθέσιμη έφτιαξα έτσι το πρόγραμμά μου και κατάφερα να κλείσω το πολυπόθητο ραντεβού. Οι κριτικές στην συντριπτική πλειονότητά τους από άριστες έως αποθεωτικές και έτσι τηλέφωνο στο γραφείο, άψογη συνεννόηση και τήρηση όσων είπαμε και λίγο μετά της 20:30 έσκασε μύτη στο χώρο μου. Η Ζέτα λοιπόν είναι μια κυρία με όλη τη σημασία της λέξης, καλοβαλμένη, με αίσθηση του στυλ και με θηλυκό αέρα. Ήρθε ντυμένη με λευκό πουκάμισο εφαρμοστό, μαύρη φούστα και αυτή εφαρμοστή μέχρι κάτω από τα γόνατα, ψιλοτάκουνες γόβες μαύρες, πολύ ωραίο χτένισμα, υπέροχο και διακριτικό βάψιμο στο πρόσωπο με έμφαση στα μάτια της και με μαύρα κοκάλινα γυαλιά. Όπως της είπα χαριτολογώντας "από ποιο συνέδριο έσκασες μύτη??". Το σπάσιμο του πάγου και η δημιουργία άνετης ατμόσφαιρας με τη Ζέτα είναι ευκολάκι. Επικοινωνιακή, με χαβαλέ, χωρίς αναστολές στη συζήτηση και το ένα έφερε το άλλο και βρεθήκαμε στο κρεβάτι να χαμουρευόμαστε μετά το φρεσκάρισμά μας στο ντους.

Η Ζέτα είναι μια γυναίκα που έχει περάσει τα δέυτερα -άντα, όμως είναι σε άριστη κατάσταση από κάθε άποψη. Μικρό στήθος, ωραίο στην υφή, αδύνατη και με δυνατό όπλο την περιφέρειά της και τα πόδια της. Παντού περιποιημένη, όμορφα άκρα και καλοσχηματισμένα. Αμέσως έδειξε τις διαθέσεις της, γραπώνοντάς με από το κεφάλι και για κάμποσα λεπτά ανταλλάσσαμε ωραία γλωσσόφιλα και με ψιθύρους στο αυτί μου να μου λέει τι θέλει να της κάνω...ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης Το ορεκτικό είχε για ώρα στοματική περιποίηση στο πεντακάθαρο μουνάκι της, το οποίο κατεβάζει υγρά για πλάκα, εκείνη να μη σταματάει να μου λέει τι θέλει, πως αισθάνεται κλπ. περιποίηση ξανά στις ωραίες ρώγες της που κ αυτές είναι "επιθετικές" ενώ ταυτόχρονα εκείνη με το ένα της πόδι έψαχνε και ερέθιζε ακόμα περισσότερο τον μικρό μου φίλο χαμηλά. Σειρά για τη δική της αντεπίθεση με μια γλώσσα ροδάνι, να μην αφήνει τίποτα ακάλυπτο, τρομερό στοματικό με σάλιο, αρχοντική περιποίηση @@ μέχρι περιοχές δύσκολες και δυσπρόσιτες. Τα μάτια της να με καρφώνουν συνέχεια, με μια πονηριά που μόνο δυνατές υποσχέσεις αφήνει. Δεν κώλωσε φυσικά και σε mouthfucking εκ μέρους μου με απανωτά πνιξίματα. Προφυλακτικό άμεσα και ανέβασμα πάνω μου με αργό ρυθμό, ωραία αίσθηση, η Ζέτα να κουνιέται αργά στην αρχή, κυκλικά, μετά με αργές διεισδύσεις που της έλεγχε η ίδια ενώ τα φιλιά δε σταμάταγαν. Μέχρι που διονυσιάστηκε και ο καταιγιστικός ρυθμός και οι αναστεναγμοί πήραν τη θέση της προηγούμενης κατάστασης με εκείνη να επιδιώκει φουλ διείσδυση, με τα πόδια της στο κρεβάτι και να κάνει βαθιά καθίσματα πάνω μου. Γύρισμα στα 4, δυνατό κάρφωμα και ρυθμοί δυνατοί, με εκείνη να αντιδράει το ίδιο καλά, και τα κορμιά μας κάθετα ενωμένα . Γύρισμα σε ιεραποστολικό στην αρχή κλασσικό μετά με τα πόδια της φερμένα εντελώς πίσω, με ευλυγισία που θα ζήλευαν μπαλαρίνες και να με κρατάει από τη μέση να μη βγω από μέσα της. Τελεταία στάση πλαγιαστά που φαίνεται το απόλαυσε κ εκείνη περισσότερο λόγω της γωνίας διείσδυσης όπως μου ομολόγησε αργότερα... Με αυτά και με εκείνα πόσο να αντέξω ο πόρνος, έβγαλα το προφυλακτικό και αφέθηκα στη μαγική της γλώσσα και μετά από λίγο και έντονο στοματικό που "τίναξε" στο κόκκινο κάθε ερωτογενή μου ζώνη κατέθεσα το σπέρμα στο στοματάκι της όπου το θεώρησε ασέβεια να το φτύσει και το κράτησε για πάντα δικό της Ναι!Ναι!

Η Ζέτα είναι η milf που βλέπεις στο δρόμο και αμέσως σου μπαίνουν ιδέες. Ξεχειλίζει ερωτισμό και καύλα, είναι πνευματώδης ενώ και στο κρεβάτι δεν υπάρχουν απαγορευτικά, παρακάμψεις και αδιέξοδα. Όλα για την απόλαυσή(της), του παρτενέρ της χωρίς αστερίσκους. Προσέχει στο έπακρο τον εαυτό της, με τα αρώματα της, τις κρέμες της και σε κάνει να νιώσεις βασιλιάς. Όσα γράφτηκαν τόσο καιρό δεν είναι καθόλου υπερβολές και όπως λέει και ένας φίλος που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση "όσα ξέρει μια milf δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος"...

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.524
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, Marcus77, TurboLover και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2019
Μιλφαρα τρεληΈρωτας
03 Νοεμβρίου, 2019
η ζετα είναι γυναικαρα με τα όλα της οσοι γουσταρουν milfares θα περασουν τελεια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2