Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 5 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Μετά από 14 ώρες δουλειάς ζητάει ο Χριστιανός ένα γρήγορο ραντεβού της μισής ώρας για να πάει καπάκι για ύπνο.
Δεν προλάβαινα για ολόκληρη ώρα αλλά είχα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο εάν πετύχαινα τζακ ποτ.
Μηνυματάκι στο "γλυκό καρπουζάκι" του γραφείου για διαθεσιμότητα incall.
Η αλήθεια είναι ότι καμμία δε με τρέλαινε αλλά βάζοντας προτεραιότητα το "καλό σεξ" βρέθηκα έξω από το ξενοδοχείο της Marinas στις 2:00 τα ξημερώματα, έχοντας ζητήσει να είναι έτοιμη για αναλ, εφόσον το προσφέρει στις υπηρεσίες της.
Έχω πάει με διάθεση να σκάσω 100(μισάωρο)+50(αναλ)+20(cim)=170 (το 10άρικο της έκπτωσης τιπ στο κορίτσι).
Αναμένω 9 λεπτά για να λαβω δωμάτιο, αφού μάλλον ετοιμαζόταν...
2:14 μπαίνω στο δωμάτιο της.
Btw με τη ρεσεψιό απλά είπαμε ένα γειά. Ούτε ερωτήσεις, ούτε συνοδείες....
Το κύριο "άγχος" μου ήταν κυρίως μηπως με ξενερώσει το πρόσωπο της καθώς ήδη δε με ενθουσίαζε από τις φωτογραφίες.
Για τις υπηρεσίες είχα πληροφορηθεί ότι το κορίτσι πετάει φωτιές!!!
Πρώτη εντύπωση, πολύ καλύτερη απ ότι περίμενα.
Χωρίς μακιγιάζ, με ωραία εσώρουχα και τακούνια κόκκινα.
Φιλιά και δήθεν βογγητά.
Τα χείλη της φουσκωμένα και με κακή, σκληρή λαστιχένια αίσθηση. Παράξενο γκροτεσκ πρόσωπο αλλά μια χαρά.
Τα 24 πάντως πρέπει να τα γιόρτασε όταν οι Κινέζοι ετοιμάζαν την Ολυμπιάδα. Νομίζω +10 σίγουρα.
Πριν μπω για ντουζ άρχισα να τη γλύψω ενώ την έστησα στα 4. "Do you like anal?" με ρώτησε... Σκέφτηκα "αφού το ζήτησα... παίζει να μη μ αρέσει";;; Βέβαια αλλού το πήγαινε το κορίτσι.
Όταν της έριξα 2 μπατσουλες στον κώλο με ρώτησε "Do you like BDSM"? Πάλι δεν το έπιασα ο παπάρας.
Τες πα. Μπαίνω στο ντουζ.... και τσουπ, νάτη και η Marina μέσα στην καμπίνα!!!
Στο δυνατό φως του μπάνιου φαίνεται πόσο κουρασμένο είναι το πρόσωπο της αλλά και το δέρμα της.
Καταλήγει να μου παίρνει μια βαθιά υγρή πίπα με μερικά φτυσιματα... Λέω "Καλά θα τα πάμε"...
Καταλήγουμε κρεβάτι...
Ξαπλώνει, ανοίγει τσ πόδια και απολαμβάνει το γλϋψιμο. Αντιδράσεις με πολλαπλασιαστή θεατρινισμού.
Δεν είμαι βέβαιος εάν σε κάποια στιγμή κορύφωσης έχυσε ή όχι, αλλά δεν έχει και καμμία σημασία.
Αφού έχουμε φάει σίγουρα πάνω από τέταρτο, της τον δίνω στο στόμα όπως είναι ξαπλωμένη.
Μετά από 1 λεπτό με ρωτάει "want finish in my mouth?". Απαντάω "No, I will fuck you first"....
Εκεί μάλλον ξενέρωσε λίγο γιατί πρέπει να είχε λογαριάσει ότι θα χύσω τσακ μπαμ, θα τσιμπήσει και το εξτραδάκι και μια χαρά...
Φυσικά φρόντισε από την αρχή να μου πει άπειρες φορές "it's too big for me, no anal"
Ενώ άρχισα να την παίρνω λοιπόν, ψιλοφτιάχτηκε και όταν άρχισα να της πειράζω την πίσω πόρτα μου είπε "you know anal, extra money" χαχαχαχα
Τελικά είναι ή δεν είναι too big???
Εκεί ξενέρωσα και μετά από 2 λεπτά ξεκίνησε τα "why don't you finish? Pls finish!".
Την έστησα στα 4 στο πάτωμα μπροστά στον καθρέφτη, στάθηκα όρθιος πισω της, λύγισα τα γόνατα, και άρχισα να την παίρνω...
Από τα 30 δευτερόλεπτα άρχισε "finish finish, finish....".
Σηκώθηκα και της λέω οκ "I will finish on your face, is that ok?"
Απαντάει "face is extra money" λεω "I know"...
Τελικά όταν ήμουν έτοιμος να τελειώσω είδα οτι δεν πολυγουσταρε να τα δεχθεί και τελείωσα στο στήθος της.
Μπήκε στο ντουζ και μπήκα κι εγώ γιατί βιαζόμουν.
Μου είπε 2-3 πράγματα γισ τον εαυτό της και με ρώτησε γιατί δεν την έκλεισα κανονικά μεσημέρι κλπ....
Της εξήγησα ότι ολη μέρα εργαζόμουν.
Ντύνομαι και η ώρα ήταν 2:48. Της αφήνω 100 ευρώ στο κομοδίνο και με υφάκι τα πιάνει και τα πετάει.
"What is this? Give me 180".
Στην ερώτηση μου "why?", απαντάει "1 hour plus extra"....
- 30 minutes not 1 hour. What was extra? You didn't offer anything extra.
- No it's one hour. And you did BDSM, δείχνοντας μου ότι της έπιασα τον λαιμό 2 φορές.
Όντως την έπιασα 2 φορές από 5 δευτερόλεπτα και έκανε τάχα μου ότι φτιάχτηκε....
Αρχισε να στέλνει ηχογραφημένα μηνύματα, μάλλον στο γραφείο...
Τελικά μου ζητάει αλλα 50 με απότομο τρόπο.
"Give me 50 more, extra"....
Είχα καταλάβει ότι από την αρχή το διάβασε λάθος το ραντεβού και πηγε μόνο για λεφτά και έξτρα, περιμένοντας να με ξεπεταξει μπαμ.
Της πέταξα αλλα 50 στο κομοδίνο κι έφυγα.
Θα προτιμούσα να μην την ειχα δει καν και να μη γράφω αυτήν την κριτική τώρα.
Σκέφτομαι όμως οτι κάποιος μπορεί να τύχει της ίδιας συμπεριφοράς ποντάροντας στη Marina χρήματα που μάζεψε με κόπο.
Για μένα η καλή υπηρεσία σε μια επιχείρηση θα πρέπει να ξεχωρίζει τόσο όταν μπαίνεις να αγοράσεις ένα ακριβό κουστούμι, όσο κι όταν μπεις να πάρεις ένα ζευγάρι κάλτσες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
YourLover
Γλομπεο-Μύστης
78
Πόντοι:
24.000
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m., Jack Skellington, chris1955 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2019
Anal_κος και σωστό κείμενο.
Προσκύνημα
P
pilotgr
01 Νοεμβρίου, 2019
Το γραφειο τι ειπε για τα παραπανω? Αυτα ειναι απαραδεκτες καταστασεις.
K
Kabourdidis
02 Νοεμβρίου, 2019
τα ιδια ακριβως εκανα και με μενα
μετα τα πρωτα 10 λεπτα μου εσπασε τα αρχιδια finish kai finish σε σημειο εκνευρισμου
και στο τελος ζηταγε και ακυρα εξτρα απλα η διαφορα ειναι οτι εγω της εδωσα τα αρχιδια μου
δεν γουσταρω μαλακιες
απλα το αποτελεσμα ητανε να με μην με αφησει καν να βαλω τα ρουχα μου και να ειμαι με το σωβρακο εξω να αλλαζω μπροστα στις καθαριστριες του ξενοδοχειου
H
harvardiotis
02 Νοεμβρίου, 2019
Γι ´ αυτό εμείς την παίρνουμε από μάμπα σε πριβέ ραντεβού φουλ έξτρα με μια 100ρου
02 Νοεμβρίου, 2019
Πρεπει να ενημερωσεις τ ο γραφειο οπωσδηποτε για την συμπεριφορα της αν και τωρα θα εχει ενημερωθει....
03 Νοεμβρίου, 2019
Μήπως εκτός από τα 2 πιασίματα στο λαιμό τις έριξες και μερικές σφαλιάρες στο πρόσωπο;;
Μήπως αντι για 30 λεπτά έμεινες 45λεπτα;;
Ρωτάω γιατί ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ πενηντάρικο δεν δίνεται έτσι εύκολα... έστω και αν το έχεις!

Εχω κάνει αρκετά ραντεβού και ποτέ καμμία κοπέλα δεν μου απαίτησε ούτε ένα ευρώ παραπανω
από αυτά που έπρεπε να πάρει.

Εχω την εντύπωση συναγωνιστές ότι δυστυχώς, όπως ισχύει παντα, σε αυτή την κριτική διαβάζουμε μόνο την μια πλευρά!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6