Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 103 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 290814
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση περίπου προ δεκαημέρου στον γνωστό γαμιστρώνα ΝΠ.

Η επικοινωνία με το γραφείο εύκολη μια μέρα πιο πριν γιατί ήθελα συγκκριμένα την Σοφία. Οι απατήσεις μου ως προς την εμφάνιση της κορασίδος καλύφθηκαν πλήρως.

Σοφία... Τρίτη φορά που συναντιόμασταν οπότε ήξερα τι να περιμένω, ήρθε στην ώρα της φορώντας ένα μαύρο μίνι, μάυρες κάλτσες και ψιλές γόβες (οι απαιτήσεις μου) και ένα κατακόκκινο κραγιόν, ντυμένο σαν κανονικό πουτανάκι δηλαδή Ναι!Ναι!

Ο αγώνας άρχισε με το που μπήκε στο δωμάτιο γιατί οι κάυλες είχαν βαρέσει νταβάνι και την είχα επιθυμήσει λόγω της μακροχρόνιας αποχής της. Ο πρώτος γύρος έλλειξε μετά δεκαπενταλέπτου με πίπα, DT και MF, και ο Φρίξος ψέκασε τα παιδάκια του στα μουτράκια της κυρίας (Sorry για το μάτι) η οποία χωρίς σιχαμάρες και βιασύνες τα επεξεργάστηκε για λίγο και αργότερα πήγε να πλυθεί.

Άλλοι δυο γύροι στην συνέχεια με πίπα για ανόρθωση και μετά μπουκάρισμα στις τρυπούλες της, το νινάκι της είχε γίνει τόσο μούσκεμα που τα υγρά της τρέχανε μέχρι τα μπούτια μου, εδώ ακούστηκε από την κυρία και η ατάκα που δανείστηκα εώς τίτλο για αυτήν την κριτική. Ο κώλος όπως πάντα καθαρός και πρόθυμος να φιλοξενήσει το Φρίξο μου όση ώρα εγώ ήθελα, χωρίς αντίρρηση όταν (και πάλι) μου βγήκε το πορνοσταριλίκι μου και επιδόθηκα σε κάτι ανορθόδοξες πόζες ή όταν ανέβασα στροφές. Το τελείωμα και στους δύο τελευταίους γύρους ήρθε μετά από παλινδρομική πεοταλάντωση στο στοματάκι της κορασίδος η οποία μετά από μια γρήγορη χημική ανάλυση - γευσιγνωσία μου είπε πως έιναι γλυκά. Μάλλον είναι σε δίαιτα όμως γιατί αντί να φάει το γλυκάκι της, εκείνη το έφτυσε, κρίμα.... πολύ κριμα.

Σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό ραντεβού που είχε και στιγμες GFE αλλά κυρίως μόνο PSE όταν έπεφτε ο μάρκαλος.

Το Σοφάκι έχει πάρει 4-5 κιλά από τις εποχές Diva χωρίς όμως να είναι άσχημο ή να μπορώ να την πω χοντρή. Κάθε άλλο μάλλον, οι βυζάρες της έγιναν ακόμα πιο μάτσο και ο κώλος αντέχει ακόμα πιο πολύ σφαλιάρα.

Θα την ξαναδώ σίγουρα μιας και οι δύο (νομίζω) πως περνάμε πολύ καλά μαζί.

Γαμάτε γιατί χανόμαστε...Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
SilverAries
Ανώτερος
Εγγραφή:
20 Αυγ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.606
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, napoleonV1, james034 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού