Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 10 10
Call-Girls
7769
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έκλεισα μεσημέροαπογευμα με κλειστό κέντρο από πορείες, τη Veronica στο Παγκράτι μετά από προτροπή της Νικόλ στο τηλεφωνικό.
Έφτασε με δέκα λεπτά καθυστέρηση όπου μου είπε ήταν λόγο κίνησης και ζιτησε συγνώμη.
Εμφάνιση είναι όπως στις φωτό και για την ακρίβεια η πρωτελευταια με τα μαύρα εσώρουχα είναι και η πιο αντιπροσωπευτική θα έλεγα.
Φάτσα ωραία,γυναίκα,με ωραία επιδερμίδα σε όλο το κορμί της και ωραίο μανικιούρ πεντικιούρ black/white.
Φόραγε ένα ωραίο φόρεμα σορτς λευκό που της τόνιζε τη κωλαρα των φωτό.
Βυζί ωραίο και ρογα ενεργή.Μουνακι στήνετε για φάγωμα γιατί γουστάρει.
Στη πράξη χρησιμοποιεί τζελ που είχε δικό της αλλά γαμιεται καλά,είναι του βαθύ αλλά αργού.Οταν πήγα να δώσω ταχύτητα άρχισε τις αγκαλιές και τα φιλιά για να το κόψει.
Τελείωμα στη πλάτη της.
Ωραία συνάντηση ήταν και θα τη ξαναπάρω αν προλαβω γιατί μου είπε ότι γουστάρει πολύ και τα λεσβιακά και με φούντωσε πριν φύγει.
Έφτασε με δέκα λεπτά καθυστέρηση όπου μου είπε ήταν λόγο κίνησης και ζιτησε συγνώμη.
Εμφάνιση είναι όπως στις φωτό και για την ακρίβεια η πρωτελευταια με τα μαύρα εσώρουχα είναι και η πιο αντιπροσωπευτική θα έλεγα.
Φάτσα ωραία,γυναίκα,με ωραία επιδερμίδα σε όλο το κορμί της και ωραίο μανικιούρ πεντικιούρ black/white.
Φόραγε ένα ωραίο φόρεμα σορτς λευκό που της τόνιζε τη κωλαρα των φωτό.
Βυζί ωραίο και ρογα ενεργή.Μουνακι στήνετε για φάγωμα γιατί γουστάρει.
Στη πράξη χρησιμοποιεί τζελ που είχε δικό της αλλά γαμιεται καλά,είναι του βαθύ αλλά αργού.Οταν πήγα να δώσω ταχύτητα άρχισε τις αγκαλιές και τα φιλιά για να το κόψει.
Τελείωμα στη πλάτη της.
Ωραία συνάντηση ήταν και θα τη ξαναπάρω αν προλαβω γιατί μου είπε ότι γουστάρει πολύ και τα λεσβιακά και με φούντωσε πριν φύγει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 30, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί