Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 14 10
Call-Girls 16391
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εν συντομία και απλά προς ενημέρωση, πριν την ξεχάσω τελείως. Οι φωτό ειλικρινείς, αφαιρείς ένα ποσοστό λόγω φωτοτέχνης, φωτομάγαζου και έχεις την πραγματική εικόνα. Ναι, η φωτό με το φόρεμα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα. Το πρόσωπο συμπαθητικό μεν, όμορφο δεν το λες, ούτε όμως άσχημο. Σίγουρα ιδιαίτερο, όπως φαίνεται και στις φωτό. Περί ορέξεως, τα γνωστά. Το σώμα εμένα δεν μου άρεσε, ψιλοβαριά κατασκευή θα έλεγα, αλλά και πάλι, περί ορέξεως. Συμπεριφορά κοντά στο άψογο, επικοινωνία μια χαρά για την περίσταση στα αγγλικά. Στο σεξ, δύναμη, τα κάνει όλα και συμφέρει, αλλά όχι με πάθος θα έλεγα και με μία δόση μηχανικού προγραμματισμού. Δεν ενθουσιάστηκα, δεν κουράστηκα, πριν καν τελειώσει ο αγώνας, σκεφτόμουν ήδη το ουισκάκι που δεν είχα τελειώσει όταν μου όρμηξε και πόσο θα έχει χαλάσει αφού θα έχουν λιώσει τα δύο παγάκια που είχε το ποτήρι. Με λίγα λόγια, ίσως λόγω κούρασης δικής της, ίσως επειδή από την φάτσα μου μάλλον φάνηκε ότι δεν με ενθοθσίασε όταν μπήκε στο δωμάτιο, η όλη φάση χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα, δεν ήταν και κάτι το τρομερό. Απλά άλλο ένα call girl, που δεν θα το θυμάμαι και για πολύ και προφανώς δεν θα ξαναεπισκεφτώ γιατί δεν με ενθουσίασε κάτι στο όλο σκηνικό. Είπαμε, περί ορέξεως... Γαμημένα γεράματα και η γκρίνια που τα συνοδεύει. Αντί να γίνομαι πιο έμπειρος και να παίρνω το max από κάθε συνάντηση, τελικά η αναζήτηση του καλύτερου οδηγεί σε περιορισμό της απόλαυσης, καθώς όσο ανεβαίνει ο πήχης λόγω συγκεκριμένων εμπειριών, τόσο πιο συχνά παρατηρώ ότι δεν ενθουσιάζομαι. Μήπως πρέπει να ανηζητήσω τις όποιες με ενθουσίασαν και να το γυρίσω σε ζαχαρομπαμπάς, μέχρι να βαρεθώ την μονιμότητα και φτου και από την αρχή? Anyway, καλά να είμαστε και να γαμάμε καλύτερα (I wish/hope).

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.338
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, feragamo, james034 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Οκτωβρίου, 2019
ωραίος...επί της κριτικής ομιλώντας.

κατά τα λοιπά αφού μια χαρά τα λες γιατί δεν τα κάνεις??
αν σε παίρνει το ρευστό, βρες μια που περνάς πραγματικά καλά, ζαχαρομπάμπευε μαζί της και όποτε βαριέσαι έχει τόσα κορίτσια εδώ μέσα για να σπας τη μονοτονία...
άσε που μπορείς να το συνδυάσεις και με το ζαχαροπαίδι σου...
J
john100
28 Οκτωβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@John100 Δεν έχεις άδικο, προφανώς. Απλά ο καμμένος φυσάει και το γιαούρτι. Εκοψα το ζαχαριλίκι λόγω εθισμού και πιστεύοντας ότι το punterιλίκι είναι πιο ασφαλές. Πολλές όμως οι ήττες και για τους λόγους ποθ ανέφερα. Τελικά ισχύει το απλό, ότι μας λείπει ότι δεν έχουμε.
29 Οκτωβρίου, 2019
Ευτυχως φιλε που υπάρχεις κι εσυ και βαζεις καποια πραγματα στη θεση τους,γιατι γεμισαμε προμοτορες.
Να ξερει ο κοσμος ποιους διαβαζει επιτελους.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3