Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 18 10
Call-Girls 25957
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αλλη μια συναντηση με ενα απο τα στανταρακια μου σε αυτο το πρακτορειο. Η Μαργκο για εμενα εχει πολυ ομορφο προσωπο θηλυκο σωμα δερμα μωρου ωραιο χαμογελο φανταστικο χαρακτηρα και τα σπαει στο κρεββατι. Στο προσωπο ειναι η ποιο ωραια κοπελλα με διαφορα σε αυτο το πρακτορειο και εχω παρει παρα πολλες. Εχει πολυ ωραιο γουστο στο ντυσιμο ερχεται παντα πολυ ωραια ντυμενη και πολυ περιποιημενη. Ειναι ομορφη κλασσατη και δεν την εχει δει πολυ μεγαλο προσον αυτο οταν αλλες μετριες η ασχημες νομιζουνε οτι ειναι μοντελα. Παντα καλοσυνατη παντα χαμογελαστη κανεις ανετα μαζι της την οποιαδηποτε συζητηση και στο κρεββατι δεν σου χαλαει χατηρι σε τιποτα εκτος πρωκτικου. Πολυ θερμη κοπελλα οπου και να την ακουμπησεις καυλωνει ειναι αληθινη δεν προσποιειται και δεν εχει πανω της τιποτα πλαστικο η ψευτικο. Το σωμα της ειναι απολυτα θηλυκο και φυσιολογικο. Δεν ξερω πραγματικα τι αλλο θελει κανεις σε τετοια τιμη να γαμησει. Αυτη η κοπελλα για εμενα ειναι πολυ δυνατο εργαλειο και θα κανω μαζι της ακομη πολλα ραντεβου. Ολα ειναι υποκειμενικα και χημεια ομως το ασχημο δεν αλλαζει οπως και το ωραιο δεν αλλαζει. Δεν μπορουμε να λεμε μια ομορφη κοπελλα ασχημη ουτε μια ασχημη ωραια η Μαργκο ειναι σιγουρα η ποιο ομορφη κοπελλα σε αυτο το πρακτορειο αυτη ειναι η απολυτη αληθεια. Χωρις κανενα ιχνος βοηθειας προς την κοπελλα η το πρακτορειο απλως λεω αυτο που πιστευω και οποιος την δει απο κοντα η την δοκιμασει θα συμφωνησει μαζι μου εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων. Αν θελουμε πανεμορφες στο προσωπο μοντελα πασαρελας στο σωμα και σουπερ πουτανες στο γαμησι εκει παμε σε αλλες τιμες. Η τιμη που πληρωνουμε για την Μαργκο με το συνολικο πακετο που προσφερει ειναι πολυ χαμηλη οταν σε αλλα πρακτορεια ζητανε 200 συν για αρχιπακετα σας μιλαω με εμπειρια 30 χρονων στις εκδιδομενες γυναικες. Δεν ειμαι αλανθαστος αλλα 30 χρονια σιγουρα μετρανε και σε εμπειρια και στα λεφτα που εχω σπρωξει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 22, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί