Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 37 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Όταν δεν έχεις χρόνο να οργανωθείς για ένα πορνοραντεβού γιατί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ημέρας σου αφήνουν απροσδόκητα ένα κενό, ο "χρυσός κανόνας" επιβάλλει κοπέλα με πολλές και καλές κριτικές. Τέτοια περίπτωση είναι η Bianca, ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια του AGN.
Περιττεύουν τα εκτενή σχόλια για την εμφάνιση, μιας και έχουν γραφτεί 30 περίπου κριτικές. Όσον αφορά το πρόσωπό της και τα περί "γαμψής μυτούλας", θεωρώ πολύ εύστοχο το σχόλιο του συναδέλφου στην αμέσως προηγούμενη κριτική. Εγώ θα προσθέσω ότι Τουν-ίζει (μου έφερε δηλαδή στο μυαλό την Τούνη).

Με το εντυπωσιακό ίσιο μακρύ μαλλί, τη λυγερή κορμοστασιά και τη θηλυκότητα των περίπου 27-28 χρόνων της, σου δίνει την αίσθηση ενός sexy, γήινου κοριτσιού διπλανής πόρτας. Τουλάχιστον 8 στους 10 θα σκεφτόταν πως θέλουν να την ξεσκίσουν βλέποντάς την, ας πούμε, να χορεύει σε κάποιο club. Κοινωνική και ευχάριστη ως είναι, άμεσα δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα. Επίσης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική της καθαριότητα και είναι παντού μοσχομυριστή (σχολαστικό ντους με τη χρήση και δικών της προϊόντων). Λευκή, απαλή επιδερμίδα (καλά φροντισμένη) και περιποιημένα άνω-κάτω άκρα συμπληρώνουν ένα ικανοποιητικά όμορφο σύνολο.

Το επόμενο μεγάλο ατού της είναι ότι είναι δουλευταρού: Όχι μόνο δεν έρχεται να κοροϊδέψει, αλλά θέλει να περνάει και η ίδια καλά (τουλάχιστον έτσι δείχνει). Αξιομνημόνευτη η αρκετά υγρή πίπα της - προσωπικά με έφτιαχνε ο ήχος αναρρόφησης σάλιου κατά τη διάρκεια των πουτσομπουκωμάτων - με ελάχιστη χρήση χεριού και ικανοποιητική τεχνική. Παίρνει και πρωτοβουλίες, όπως όταν με γύρισε (με γρήγορες κινήσεις που έδειχναν ερεθισμό) σε cowgirl, όπου βιαίως τράβηξε το κεφάλι μου για να χώσει μέσα στο λαίμαργο στόμα μου την πετρωμένη θηλή της. Δύο φορές γυρίσαμε σε doggy, τη δεύτερη φορά πάλι με δική της πρωτοβουλία. Ο κώλος επίσης από τα δυνατά χαρτιά της, ενώ δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη την υπέροχη κωλοτρυπίδα της, την οποία μάλαζα με τους δύο αντίχειρες όσο έσπρωχνα ενθουσιασμένος στο πισωκολλητό. Κατσικογάμης Και εκεί που τα έδινα όλα οδεύοντας προς τη δόξα του χύστη, τραβιέται ελαφρώς και μου λέει ναζιάρικα και σχεδόν παρακλητικά:

- "ξέρεις είμαι πολύ κοντά, μπορούμε να τελειώσουμε μαζί αν περιμένεις..."

-" μωρό μου κρατιέμαι εδώ και ώρα, κοντεύω να χύσω"

- "το έχω καταλάβει, περίμενε, πρώτα εγώ"

...και συνεχίζει να παίζει την κλειτορίδα της με μανία (αισθανόμουν τα νύχια της να ξύνουν ευχάριστα τα πρησμένα αρχίδια μου), την ώρα που εγώ σφυροκοπούσα δυνατά αλλά πιο αργά, ώστε να αντέξω. Αναγκάστηκα να επιστρατεύσω σκέψεις ξενέρωτων και δυσάρεστων ανθρώπων, μέχρι και στρεσογόνες υποχρεώσεις στη δουλειά, που όμως μου εξασφάλισαν λίγο χρόνο. Το πέτυχα και όταν αντήχησαν στα αυτιά μου οι αναστεναγμοί της Bianca και αισθάνθηκα στο σώμα μου τους μικρούς σπασμούς της, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα απελευθερώθηκα και εγώ με μεγάλη ένταση και μια ηδονική αίσθηση ικανοποίησης. Ναι! Δεν με άφησε να βγω αμέσως, κρατώντας με μέσα της για λίγο ακόμα. Γελάσαμε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Αξιοσημείωτο, ότι στη συνέχεια πήρε υγρομάντηλο και με περιποιητική διάθεση αφαίρεσε το προφυλακτικό. Έκανε ντους ξανά και επέστρεψε για λίγα λεπτά ευχάριστου έως και ενδοσκοπικού social, αφού είπαμε και πιο προσωπικά πράγματα παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι η τελευταία. Με μια λέξη, VFM.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 17, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
eridon1877
Ανώτατος
48
Πόντοι:
10.690
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, powerpack και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2019
Πέρασες κα(β)λά κι αυτό μετράει! Ναι!
Προσκύνημα Μπράβο σου και για την εμπεριστατωμένη περιγραφή των σεξουαλικών δρώμενων..Κατσικογάμης

ΕΝΑ είναι βέβαιο. Αν κάποιος δεν περάσει καλά με την Μπιάνκα (πράγμα αδύνατον) είναι ανέραστος, ή χοντρομαλάκ@ς, ή ψυχανώμαλος, ή, ή, ή.....
Με μια κουβέντα, φταίει ο ίδιος.
Καπέλο
review reaction 1 eridon1877
20 Οκτωβρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σιγα ρε φιλος οπα ειπαμε μεσα στην υπερβολη ολοι σας. Το οτι δεν δινει γλωσσοφιλα δεν ειναι μιον? Αμα καποιος δηλαδης γουσταρει γκομενιζε γλωσα στο στομα τηνε προτινης; Οχι ειπαμε να λεμε τα καλα που οντως ποδαρες κωλαρα σημετρια , πιπα γαματη χωρις ομως χισιμο στο στομα αλλα να λεμε και τα μιον αν υπαρχουν. Στην μουρη ειναι αδιαφορη σαν βουλγαρα απο κολομπαρο φεριπην. Τοπε κανεις; οχι. Βυζι Οκ διαρι . Αυτα τα τρια μιον δηλαδης να μην τα πουμε; Γαμισι ομως τελειο ακομα και ιεραποστολος κανει ωραια ανοιγματα με χαλαρα τα ποδια. Αυτα στα σιν για να τα λεμε ολα
20 Οκτωβρίου, 2019

Ναι τυπε μου, είναι δύναμη
20 Οκτωβρίου, 2019

Πολυ καλη την εχω συναντηση στο παρελθον... αλλα αστα αυτα τωρα τα ανεραστος ,ψυχανωμαλος και αλλα τετοια . Τι νομιζεις οτι βοηθας την κοπελα ετσι;; ελεος ρε φιλε
21 Οκτωβρίου, 2019

γεια σου ρε Τσονη γαμικο με τις ωραιες τις κριτικες
22 Οκτωβρίου, 2019

Tι λες μωρή λουλού ?? Κουλ
23 Οκτωβρίου, 2019

Eλεος να ζητάς από το Μουχαμετη, το Τζέσους, το βούδα, τον κούδα.... μπορεί να σου δώσουν Μεγάλο χαμόγελοΧαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Αν δεν είσαι κάτι απ τους χαρακτηρισμούς που αναφέρω, γιατί θίγεσαι?? Χμμμ;
23 Οκτωβρίου, 2019

Συνεχισε εσυ οπως ξερεις μην ακους κανεναν....
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8