Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 66 10
Call-Girls
125897
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πάμε λοιπόν και σε άλλη μία πονηρή. Καταρχήν οι φωτός είναι σχετικά τίμιες, αφαιρείτε λίγο την λάμψη (κλάσικ) και λίγο το φούσκωμα στον ποπό και είστε bingo. Ηλικιακά είναι μάλλον στα άντα λίγο πάνω λίγο κάτω. Το πρόσωπό της είναι αυαστηρής γερμανίδας/ρωσίδας, αυτά με τις γωνίες, εμένα μου άρεσε, αλλά δεν δίνω άριστα επειδή σε κάποιες φάσεις οι μορφασμοί της έβγαζαν και μία ξυνίλα. Το κορμί της όπως στις φωτό με την αφαίρεση του φουσκώματος στα σημεία που καρφώνουμε τα μάτια μας. Εμφανισιακή δηλαδή σε γενικές γραμμές ΟΚ, γκομενάκι που θα κοίταγες, αλλά δεν θα τρελαινόσουν κιόλας. Συμπεριφορά σχετικά καλή, στην αρχή είχε έναν δήθεν τσαμπουκά και υφάκι, όταν πήρα και εγώ υφάκι λίγο πολύ με ρώτησε εάν δεν θέλω να κάτσει, όταν απάντησα ότι έχει 5 λεπτά να αλλάξει τροπάριο αλλιώς σφυρίζω λήξη, επανήρθε στην κανονικότητα, χωρίς όμως να έγινε και η παρέα για να πούμε και καμία μαλακία πριν/μετά τον αγώνα. Είχε και μία πονηριά, του στυλ που γράφεις/που διαβάζεις/κριτικές και παπαριές, όταν της είπα ότι είμαι από χωριό και δεν ξέρω από αυτά και επισκέφτομαι την Αθήνα για ένα συνέδριο, σταμάτησε εντελώς τις μαλακίες και μπήκαμε στο κυρίως θέμα. Τα αγγλικά της λίγα, καταλαβαίνει όμως πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να πει. Με λίγα λόγια, δεν είναι για πολλές κουβέντες. Στο σεξ όμως τα πήγαμε γενικά καλά, με εντυπωσίασε ότι μούσκεψε αρκετά, όπου εκεί ξέφυγε λιγάκι, σαν να ξύπνησε το ζώο μέσα της. Αλλά δεν έμαθα καμία καινούργια στάση μαζί της ούτε ίδρωσα και γενικά θα την ξεχάσω μέχρι αύριο. Για όλα τα προηγούμενα χαμηλή απόδοση τιμής. Επανάληψη όχι, γιατί ενώ δεν έχω κάτι σημαντικά αρνητικό να παραθέσω, εξίσου δεν έχει και τίποτα το θεαματικό να με κάνει να την ξαναεπισκεφτώ. Με λίγα λόγια, nothing to write home about και θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, εάν όχι ήδη, γιαυτό και η σύντομη κριτική.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού