Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 132 10
Call-Girls 477313
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αριάνα αντικειμενικά.

Ψηλό άτι, όμορφο σώμα, περήφανο περπάτημα, αγέρωχη κορμοστασιά. Στα ψηλοτάκουνα δέος! Θηλυκό μαλλί υγιέστατο, προσωπάκι κουκλίστικο, με νάζι, τσαχπινιά και πονηριά συνάμα. Ματάρες, χειλάκι πετροκέρασο, επιδερμίδα αλάβαστρο. Άκρα άκρως περιποιημένα, ντύσιμο αυτό που αναδεικνύει το κορμί της. Το μόνο που της λείπει; Το κάτω εσώρουχο!
Χαζοπουτανιές και υπερβολές απλά δεν υπάρχουν πάνω της. Μικρή ηλικιακά μεν, μεστή γυναίκα δε!
Φιλάει γλυκά, περιποιείται με ζήλο. Είναι εκεί για σένα και μόνο!

Δε θα μπω σε λεπτομέρειες τελετουργικές, θα σταθώ όμως στο γεγονός πως όσα κάνει (και κάνει αρκετά..) τα κάνει με πολύ όμορφο τρόπο και σε κρατάει σε ένα διαρκές ενδιαφέρον.
Συμμετέχει ενεργά και παθητικά στο ρυθμό που θέλεις και ανταποκρίνεται πλήρως στο level σου. Πολύ δύσκολα θα βρεις μελανά σημεία και κενά ικανοποίησης.

Πεντακάθαρη και πρόθυμη να ξαναφρεσκαριστεί ανα πάσα στιγμή. Η μυρωδιά της ευωδία και ακόμα και το μικρό της στήθος μια αρμονία.

Τα έχει όλα πάνω της σε μια ισορροπία, το δε μυαλό της… αητός!
Μετά τη μάχη καταλαβαίνεις την κλάση της. Άλλο επίπεδο.. Δε θες να τη βγάλεις από την αγκαλιά σου. Μιάμιση ώρα δεν τη χόρτασα.
Αριάνα υποκειμενικά.
Την είδα έξω και σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να είναι αυτή που περιμένω, η φιγούρα που περπατούσε αεράτα προς το μέρος μου και ήταν αυτή!
Άλλος αέρας! Αυτό το attitude το έχει! Δεν το παίζει, πρώτα νιώθεις την αύρα της και μετά την βλέπεις. Μου έφτιαξε τρελά τη νύχτα σε μια αλλοπρόσαλλη περίοδο στη ζωή μου, που τα σκωτσέζικα ντους έχουν γίνει viral!

Μπήκε σπίτι και γέμισε το χώρο με τη ζωντάνια και το μπρίο της. Σε λίγα λεπτά τα γυμνά μας κορμιά επικοινωνούσαν σαν παλιοί γνώριμοι! Απίστευτη εμπειρία.. Σα να με «διάβασε» και να μου έβγαλε ψυχογράφημα. Την γεύτηκα, με γεύτηκε, ενωθήκαμε, αυξομειώσαμε ρυθμούς πόσες φορές και το σίγουρο ήταν ότι ζούσα μια ερωτική πανδαισία με ένα μικρό ηλικιακά πλάσμα με τόσες αρετές που με αφήναν έκπληκτο.
Σα μια εικονική πραγματικότητα, ότι κάναμε ήταν τέλειο.

Θα μου πεις πολλές φορές ζούμε ψευδαισθήσεις.. Δε θα πω όχι, όμως η Αριάνα ήταν εκεί για πάρτη μας (όχι μόνο «μου») και ζήσαμε ένα ερωτικό ταξίδι με ένταση και παλμό.

Το μετά ήταν μια ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη. Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή να βαρεθώ να συζητάμε. Τόσο όσο! Άριστο επίπεδο επικοινωνίας, είναι φτιαγμένη για επίπεδα με θέα. Χαρισματικό κορίτσι που κάποιες στιγμές σαν έκλεινα τα μάτια σκεφτόμουν… Ένα τέτοιο πλάσμα να υπήρχε για μένα.. Όχι για μιάμιση ώρα… Για μίαμιση ζωή!

Η υπεύθυνη στο γραφείο δικαιωματικά διεκδικεί το μπράβο μου και πολλά ευχαριστώ!

Αριάνα μου, να σε έχει ο Θεός πάντα καλά γιατί είσαι σπάνιο πλάσμα και μου έδωσες πολλά παραπάνω από μια ερωτική συνάντηση 90 λεπτών!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.210
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, Andy Dufresne, SJerry και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2019
Όπως τα λες amico, μοναδικό πλάσμα και δεν μιλάω για το επαγγελματικό κομμάτι. Έχει ένα ταπεραμέντο στην διαχείρηση του αρσενικού, που αν δεν έχεις "βαρέα κι ανθυγιεινά", απλά την πάτησες. Και είναι μόνον 21!
Θα σου πω σε pm, μία φάση που βίωσα την "μεγάλη ώρα", που έλεγε ο τεράστιος Άκης Πάνου, που εύκολα θα έπαιρνες διαρκείας στο Magic μόνον για πάρτη της...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1