Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 11 10
Call-Girls 53461
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αναμονη της Αμαγιας γιατι την Νικα την ειχα κλεισει εξ αρχης για δυο ωρες. Ετσι εφυγε η Αλεξανδρα και ηρθε η Αμαγια. Δεν ειχα και πολλες απαιτησεις απο αυτο το ντουο γιατι ηδη με ειχανε ξεζουμισει Νικα και Αλεξανδρα απλως ηθελα να δω τι μερος του λογου ητανε και η Αμαγια. Παλιες κριτικες μαπα καινουργιες κριτικες καλες. Βεβαια οποια και να ερθει σε ντουο με την Νικα και ελαχιστα να την ακολουθησει θα κανει παπαδες. Η γυναικα ειναι μαστορισα και καθηγητρια του σεξ. Μπαινει η Αμαγια καμμια σχεση με το τουμπανο των φωτογραφιων. Ψηλη κοπελλα λεπτη με ωραιο σωμα μικρο βυζι μικρο κωλαρακι μακρια ατελειωτα ποδια. Μετριο προσωπο λογω της γνωστης μαλακιας σιλικονης στα χειλια που της εχουνε χαλασει το προσωπο ενω εχει ωραια ασιατικα ματια και μαλλια μακρια μαυρα. Παλι το ιδιο σκηνικο την πηρε μπανιο η Νικα να την δασκαλεψει και βγηκανε και οι δυο γυμνες. Καθολου λεσβιακη επαφη με την Νικα η Αμαγια που εδειξε να μην γουσταρει ομως παρα πολυ καλη πιπα με ηχους πνιξιματος σαλια mouth fucking και deepthroat. Ανταποκριθηκε και στην διπλη πιπα και στο εναλλαξ αρχιδια deepthroat με την Νικα. Γαμησι ιεραποστολικο με ανοιχτες της τεραστιες ποδαρες της που επιαναν ολο το κρεββατι πολυ καλο πουτανακι εβριζε στα ρωσικα και ζηταγε να την χαστουκιζω στο προσωπο. Γυρισμα στα τεσσερα και δυνατο καρφωμα στην κωλοτρυπιδα που ειναι δουλεμενη αλλα αρκετα στενη. Αλληθοφανεις αναστεναγμοι και δυνατο παιξιμο κλειτοριδας απο την ιδια. Πολυ δυνατος οργασμος και πεσιμο με κλειστα τα ποδια κατω στο κρεββατι αναστεναζωντας και φωναζοντας χυνω!Συνεχεια απο εμενα στην κωλοτρυπιδα της Νικας και η Νικα εδωσε στην Αμαγια δονητη και της ειπε να παιζει το μουνι της με δυναμη. Εγω εσκιζα κωλο και εβλεπα το σοου πολυ καυλα βγαλσιμο προφυλακτικου και χυσιμο στην μαπα της Αμαγια οπου τα πηρε ενω επαιζε με δυναμη το μουνι της. Αρχισαμε να μιλαμε με την Αμαγια και μας λεει οτι εχτες πηγα με ενα ζευγαρι και με εδεσε και με γαμουσε η γυναικα με στραπον και ο αντρας με τον πουτσο του στον κωλο και στο μουνι μου. Κοιταχτηκαμε με την Νικα και γελασαμε. Μου λεει η Νικα φερε την τσαντα σου να την δει και εγω θα φερω την δικη μου. Ανοιγει η Νικα βλεπει στραπον δονητες διαφορες στολες ζελε μαστιγιο. Ανοιγω εγω βλεπει μασκες δερματινες στολες χειροπεδες σχοινια δονητες ζελε μαστιγιο. Τρελλαινεται αυτα γουσταρω μας λεει γιατι δεν μου το ειπατε απο την αρχη. Βγαζω την μασκα της την φοραμε και την δενει η Νικα στο κρεββατι με ανοιχτα τα ποδια της με τα σχοινια. Η γκομενα σταζει το μουνι της εχει γεμισει χυσια μιλαμε ειχε τρελλαθει απο την καυλα. Την ριχνει μερικες με το μαστιγιο η Νικα και εγω της κανω σκληρο mouthfucking και της πιεζω τον λαιμο ψιλοπνιγωντας την. Την ειχαμε ηδη κανει ενα θποταχτικο σκλαβακι μας μια γυναικα 1.80. Οπως εχει ανοιχτα τα ποδια της και δεμενα αρχιζω και πεφτω με φορα και της τον καρφωνω με οσο δυναμη μπορω. Την βγαζουμε τα σχοινια και την βαζω πανω μου της περναω μια ζωνη στην μεση της την σφιγγω και την πηγαινω περα δωθε με απιστευτη δυναμη να κουνιεται πανω στο καυλι μου. Η Νικα της τραβαει τα μαλλια και της ριχνει ψιλοχαστουκια στο προσωπο βριζωντας την. Την αρπαζω απο τα μαλλια και την πιπωνω τερμα βαθεια της τα ριχνω ολα στο στομα της τα μαζευει και παει μπανιο και τα φτυνει. Οπως πηγαινει ειναι σε αρκετα σημεια κοκκινισμενη στο σωμα της εγω και η Νικα της δωσαμε ενα μικρο μαθημα στο bdsm. Για την Νικα τα ειπαμε για την Αμαγια εγκρινω για δυνατα προγραμματα λατρεις του gfe λιγο δυσκολο. Ακομη πριν κλεισετε το ραντεβου ρωτηστε αν ειναι σε καλη διαθεση η οχι εχει μερες που πεταει και μερες που χαλαρωνει ενημερωθειτε πριν το ραντεβου. Καλα γαμησια φιλοι συναγωνιστες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 14, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
380€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα