Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 24 10
Call-Girls 71320
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ανοιγει η πορτα και μπαινουνε μεσα χαμογελαστες Νικα Αλεξανδρα. Μολις με ειδανε φιλια αγκαλιες και πολλα χαδια. Δεν τους ειπα τιποτα τι θελω και πως. Με την Νικα βρισκομουνα 5 φορα με την Αλεξανδρα 3 φορα. Ξερουνε πολυ καλα τι γουσταρω και τι οχι. Πηγανε μπανιο μαζι και κατι λεγανε χαμηλοφωνα στα Ρωσικα επειδη ξερουνε οτι καταλαβαινω τα παντα και μιλαω πολυ καλα. Βγαινουνε εξω γυμνες και αρχιζουνε μπροστα μου γλωσσοφιλα βαθια μεταξυ τους και χαδια και μου λενε οτι γουσταρουνε πολυ και γυναικες εκτος αντρες. Ξαφνικα βλεπω την Νικα να πηγαινει και να παιρνει το στραπον που εχει στην τσαντα της. Φερε μου και τα σχοινια που εχεις μου λεει. Αφου σε ξεσκισουμε στο γλυψιμο θα την γαμησω την πουτανα μου λεει στα Ρωσικα. Η αλλη σκυμενη γελαει. Δινω τα σχοινια και αραζω. Ερχονται και δινουνε πονο στον πουτσο μου. Απανωτα ασταματητα deepthroat εναλλαξ , Γλυψιμο μαζι του πουτσου , μια τα αρχιδια μια deepthroat εναλλαξ και οι δυο. Ο Πουτσος μου κοντευε να εκραγει. Εκει που ετοιμαζομαι να χυσω σηκωνονται και μου λενε και οι δυο πρωτα θα μας γαμησεις μετα θα στα καταπιουμε ολα. Η Νικα δενει με τα σχοινια μου τα χερια της Αλεξανδρας πισω στην πλατη της και την στηνει στα τεσσερα με την μουρη της κατω. Αρχιζει και της γαμαει την κωλοτρυπιδα της και μου λεει βαλε μου ζελε στον κωλο μου και πηδαμε αγρια. Εγω γαμουσα την κωλοτρυπιδα της Νικα βριζωντας αυτη την κωλοτρυπιδα της Αλεξανδρας βριζωντας την απιστευτη φαση. Οι ξεκωλιαρες ουρλιαζανε και ακουστηκανε σε ολο τον οροφο και οι δυο. Μετα απο κανα 10 λεπτο τις εβαλα με τις γλωσσες εξω και τις εκανα ασπρες. Δεν αφησανε σταλα οι ξεκωλιαρες γλυψανε τα παντα. Ξεκουραση ποτακι τσιγαρο απο Αλεξανδρα, η Νικα ηλεκτρονικο εγω ποτακι χαλαρη κουβεντα και επειδη ειχαμε φτασει στα μισα του χρονου βουρ παλι στο ψητο. Ιδιο προγραμμα στην πιπα και αφου εγινα παλι τουρμπο γαμησι και απο τις δυο απο πανω με γυριστες τις κωλαρες τους εναλλαξ και μονο κωλοτρυπιδα. Στησιμο και τις δυο στα τεσσερα και εναλλαξ κωλοτρυπιδα οσο ποιο δυνατα μπορουσα. Δεν ακουμπησα μουνι καθολου μονο κωλοτρυπιδες ασταματητα. Στην τελευταια εναλλαγη εβαλα το κεφαλι της Νικας πανω στα κωλομερια της Αλεξανδρας τον εβγαλα απο την κωλοτρυπιδα της εβγαλα προφυλακτικο και εχυσα βαθεια στο λαρυγγι της Νικας η οποια το εχει για πλακα. Την χυνεις στο λαρυγγι της και τα πινει ανετα ολα. Φιληθηκανε και με γλωσσα με την Αλεξανδρα και μπορω να πω οτι οι γυναικες ειναι γεννημενες για πολυ βρωμικο και σκληρο γαμησι. Ευγε και στις δυο τους ειναι δυο πραγματικες εταιρες οχι μαλακιες. Κανουνε τα παντα για να ευχαριστησουνε τον πελατη και μονο. Μακρια απο καρδιοπαθεις!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 14, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
380€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί