Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 17 10
Call-Girls
20222
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Και ναι, κάτι φιλαράκια με έπεισαν να ξαναδώ την Σοφία. Μου σφύριξαν ότι έχει έρθει ανανεωμένη και κεφάτη, κάτι κουτσομπολιά του στυλ ότι δεν έχει πια αγαπούλη, πήγε και ταξειδάκι στα νησάκια (αδιάφορα πράγματα, απορώ που κάποιοι ξέρουν τέτοιες λεπτομέρειες), anyway, με έπεισαν και δεν έχασα. Αμφιβάλω εάν με θυμήθηκε. Σχετικά με την προηγούμενη κριτική μου, την μοναδική αρνητική που έχει, ή δεν ξέρει ότι την έλαβε από εμένα, για αυτό και δεν είχαμε παρατράγουδα (σπόντες, παράπονα κλπ) ή το ήξερε (χλωμό γιατί δεν με θυμόταν) και έπαιξε διαφορετική μπάλα για να μην εισπράξει πάλι κράξιμο. Αδιάφορο τι ήξερε και δεν ήξερε, αυτή την φορά πέρασα καλά. Τα έχω ξαναπεί, είναι πολύ όμορφη γυναίκα, λίγο συνεσταλμένη, αλλά εάν νιώσει άνετα γίνεται τιγράκι. Έμφαση στο -άκι, γιατί τίγρης δεν γίνεται. Εμφάνιση μια χαρά, την είδα και λίγο πιο ανεβασμένη αυτή την φορά, στον αγώνα όλα καλά χωρίς υπερβολές αλλά και χωρίς παράπονο (το δωμάτιο έγινε άνω κάτω, εάν δεν απατώμαι αναστέναξε και η ίδια αρκετά...), συμπεριφορά έτη φωτός καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Αγγλικά επίπεδο τζίφρας, τι να κάνουμε. Προς το τέλος έβγαλε μία μελαγχολία που δεν κατάλαβα που κολλάει, αλλά οκ, μπορεί και να είναι κουρασμένη. Τουράρει σταθερά σχεδόν κάθε μήνα, πολύ πιθανόν να εμφανίζεται σιγά σιγά η κούραση. Να τα προσέχετε τα κορίτσια ρε και να μην τα στεναχωρείτε!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού