Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 59 10
Call-Girls
98276
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ρε παιδιά....ημαρτον....καταρχάς η κοπέλα έχει φιλότιμο αλλά δεν.....καταλαβαίνει όπως και όλες συνήθως αν γουστάρεις ή όχι. Προσπαθούσα να φτιάχνω αλλά δεν....το φόρουμ εδώ εκθειάζει .... χωρίς λόγω ρε παιδιά....αφού οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε προμοτορες...άρα δεν καταλαβαινω.....
Η κοπέλα ήρθε (ψιλονυσταγμενη) αργά το βράδυ οκ, καταλαβαίνω. Μετά ...τυπικά κτλπ. Αρκεστηκα σε πίπα κ μετά καληνυχτα. Θερμή παράκληση....μην εκθειαζουμε την καθεμία....δείχνουμε αγαμητοι κ πυρφόροι.... χωρίς παρεξήγηση τα γραφω.
Η κοπέλα ήρθε (ψιλονυσταγμενη) αργά το βράδυ οκ, καταλαβαίνω. Μετά ...τυπικά κτλπ. Αρκεστηκα σε πίπα κ μετά καληνυχτα. Θερμή παράκληση....μην εκθειαζουμε την καθεμία....δείχνουμε αγαμητοι κ πυρφόροι.... χωρίς παρεξήγηση τα γραφω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Θα προσπαθήσω να τις εκφράσω χωρίς να θέλω να σε προσβάλω.
Η κοπέλα έχει 13 κριτικές που λένε πόσο καλά περάσανε μαζί της
και μία την δικιά σου πού αναιρεί όλες τις άλλες κριτικές και τις βγάζει προμοτορικές .
Το αργά το βράδυ πόσο ήταν; 3-4 τα ξημερώματα;
Δεν αντιλέγω ότι δεν πέρασες καλά στο ραντεβού, ΑΛΛΆ προτού την θάψεις την κοπέλα και πεις τους φίλους μου προμότορες θα έπρεπε να σκεφτείς τουλάχιστον αυτές τις δυο ερωτήσεις!..
Και δικός μου που μου τη πρότεινε,γιατί αυτός της συγκεκριμένης ήταν και είναι πελάτης της οπότε έρχεται Ελλάδα, μου είχε πει τα καλητερα πριν καν τη δοκιμάσω εγώ.