Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τον Coelho ούτε τον έχω σε εκτίμηση σαν συγγραφέα, ούτε και έχω διαβάσει ιδιαίτερα τα βιβλία του, μιας και χρησιμοποιεί απίστευτα κλισέ και "παίζει" με τα πιο απλά αισθήματα των ανθρώπων με αποτέλεσμα το κοινό να "τσιμπάει". Ένα από τα πιο διάσημα κλισέ του είναι αυτό που λέει "ότι όταν θες κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις"...αυτό μου ήρθε στο μυαλό και για τη συνάντησή σου με τη Μελίνα. Μια κοπέλα που την είχα στο στόχαστρο πολύ καιρό, και είχα προσπαθήσει πάμπολλες φορές να βρεθώ μαζί της. Πότε η περίοδος, πότε τα ρεπό της, πότε τα ραντεβού της, πότε ο ανάδρομος Ερμής, ποτέ δεν κατέστη δυνατό, στις περίπου 15 προσπάθειές μου, να κανονίσω το πολυπόθητο ραντεβού. Το πήρα και εγώ απόφαση και μιλώντας με την τηλεφωνήτρια στην άλλη άκρη της γραμμής, ζήτησα μια άλλη κοπέλα που όμως δεν ήταν διαθέσιμη. Και μου προτείνει τη Μελίνα!!! Και μάλιστα την ώρα που με βόλευε!!! Δηλαδή να παίξω και Τζόκερ η φάση. Μετά λοιπόν από καμιά ώρα, και την προκαθορισμένη ώρα, χτύπησε το τηλέφωνο ότι η Μελίνα είχε καταφτάσει. Αυτό που αντίκρυσα ανοίγοντας την πόρτα ήταν ένα πολύ γλυκό και kinky σε χαρακτηριστικά κορίτσι. Δερμάτινο μπουφάν μαύρο, μαύρο παντελόνι και μπότες χοντρές με χοντρή σόλα. Η φάση ήταν ψιλοgothic και συμπληρωνόταν με το μαύρο της μαλλί και το dark αλλά όμορφο μακιγιάζ της. Άνετη στην επικοινωνία καθότι Ελληνίδα, χαλαρή κουβέντα και σε στυλ αρκετά χύμα κάτι που μου άρεσε γιατί έφτιαξε ατμόσφαιρα, και κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων. Το πρώτο σοκ το έπαθα όταν άνοιξε το δερμάτινό της και αποκαλύφθηκε από μέσα ένα σέξυ κορμάκι που αγκάλιαζε τα υπέροχα στήθη της. Και φυσικά με το που έβγαλε και το παντελόνι στη θέα του στρογγυλού και όμορφου κώλου της ήρθε το ελαφρύ εγκεφαλικό. Θα το πάθαινα πιο βαρύ αλλά είπα ότι είχα και μια αποστολή να εκπληρώσω και θα έπρεπε να ήμουν σε πλήρη φόρμα.Κατσικογάμης Ντουζάκι και για τους δύο να φρεσκαριστούμε και στο κρεβάτι κατευθείαν...

Επέλεξα να ασχοληθώ εγώ πρώτα μαζί της για αρχή, με ξεκίνημα με ωραία αισθησιακά φιλιά πότε στόμα, πότε στο λαιμό της, ασχολήθηκα για ώρα με το στήθος της, που είναι χάρμα φυσικό 3άρι, μέχρι να κατέβω στο πανέμορφο αιδοίο της. Εκεί είχαμε στάση...διαρκείας αφού η αντίδραση της δε με άφηνε να την παραμελήσω. Άψογη, ζεστή, το ζούσε πραγματικά, ήταν μαζί μου σωματικά και νοητικά. Η κοπέλα τρελαίνεται να την περιποιούνται και το δείχνει. Μετά από κάμποσο και αφού είχαμε εξαιρετικές αντιδράσεις, ανέλαβε εκείνη ανταπόδοση. Με τη γλώσσα της προτεταμένη και με το καυλιάρικο σκουλαρίκι σε αυτήν ανέλαβε να με φτάσει στο "αμήν". Περιποίηση όλης της περιοχής χαμηλά, τα @@ σε πρώτο πλάνο με ρούφηγμα αισθησιακό και παράλληλο κοίταγμα κάτι που το θεωρώ σε κάθε κοπέλα μεγάλο συν... Κ εκεί άρχισε το πανηγύρι...από απόσταση να αφήνει το σάλιο της να πέφτει πάνω στο ερεθισμένο μου πέος και να ορμάει με δύναμη και να τον καταπίνει όλο. Επαναληπτική κίνηση και η καύλα στα κόκκινα. Στη συνέχεια πιο έντονο τσιμπούκι, με κοπανήματα στη γλωσσα, βαθύ και υγρό.

Πέρασμα καπότας και με εκείνη από πάνω ξεκίνημα σε cowgirl με το στήθος της και τις ρώγες της στο στόμα μου και να μη χορταίνω. Ωραίες αντιδράσεις, ερωτικές και ήρεμες, καθόλου υπερβολικές. Γύρισμα reverse να βλέπω το κωλαράκι της, ωραίο κούνημα και κάρφωμα. Στη συνέχεια φυσικά στα 4 που επιβάλλεται με τέτοιο θέαμα, έντονο καρφωμα, και ωραία αίσθηση, ενώ και το σπάσιμό μέσης εκ μέρους της...respect... Τελευταία στάση ιεραποστολικό σε δυο παραλλαγές, με τα πόδια της ενωμένα και στη συνέχεια πλαγιαστά με εκείνη να μορφάζει απίστευτα καυλωτικά και παθιάρικα. Το τέλος ήρθε μετά από απίστευτο στοματικό ξανά, βλέποντας τη φατσούλα της και με την τρομερή αίσθηση που μου προκαλούσε το σκουλαρίκι , στο πρόσωπό της, στο στήθος της, γενικά έφυγαν παντού, ενώ για επιστέγασμα με "στράγγισε" με το στόμα της.

Η Μελίνα λοιπόν, είναι άψογη επαγγελματίας,καλό παιδί και συνεννοήσιμη σε όλα, θέλει να περάσουν και οι δύο καλά στο δωμάτιο και δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να επιτευχθεί αυτό. Ακόμα ακόμα και όταν η ίδια δε νιώσει κάπου καλά, ή πονέσει θα στο πει, δε θα το κρύψει γιατί είναι 100% αληθινή και αν τη σεβαστείς και τη χειριστείς όμορφα, σίγουρα μόνο σε καλό θα βγει. όμορφη συνάντηση που κατά πάσα πιθανότητα θα επαναληφθεί...όταν συνωμοτήσει το σύμπαν...
Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 08, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί